perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, lage prijzen, goede kwaliteit!

Beter omgaan met verpakkingsmateriaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig geregeld,goed verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en dankzij de invoering van kenteken het juiste onderdeel voor mijn auto ontvangen!

N.vt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

onderdelen passen niet op mijn auto. 1 keer op kenteken besteld.tweede keer artikel nummer gekregen van klantenservice.past nog steeds niet. bij terugbetaling wordt verzendkosten ingehouden en nog betalen om de onderdelen terug te sturen. dus weggegooid geld.

slechter dan verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge levering Kwaliteit producten

Iets duurder dan sommige andere websites (Maar levering duurt daar langer )

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, informatie over de toepassing van de producten en bestel procedure

Bestelling is in delen geleverd. Dat was mij in eerste instantie niet meteen duidelijk

voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben veel onderdelen in assortiment

Leveren zoals op de website staat voor 8 besteld morgen in huis dat heb ik 3x toe niet gehad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima, snelle verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, prima prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle service en prettig contact via mail

Prima zo

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een snelle bezorging

zeer slecht, onaanvaardbaar

Hele dag thuis gewacht op accu, zou deze dag geleverd worden, denk bel maar even, ja menneer hij komt maandag avond er is een vertraging bij de leverancier. Beloof het dan niet! en als ik niet bel hoor ik ook niets, dus dag verloren bedrijf absoluut niet aan te bevelen, advertentie is ******.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

2x iets besteld nu en 2x snelle verzending gehad. Goed passende onderdelen voor een goede prijs kwaliteit. Zeker weer !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd en voldoende assortiment

tja ik weet niet of het zin heeft dit het is maar een klein ding, maar het bleek achteraf dat ik niet helemaal de juiste onderdelen besteld had want mijn auto heeft geen verwarmde zijspiegels dus de aansluiting was anders, verder paste het wel en kon ik in ieder geval de zijspiegel vervangen, maar misschien zou dat nog een verbeter punt kunnen zijn dat als iemand zoekt op kentteken dat er ook daadwerkelijk op die details gelet wordt of de onderdelen ook overeenkomen met de werkelijke accecoires die het voertuig heeft, maar zoals ik al zei de spiegel zelf paster wel op de bevestigingspunten alleen jammer dus dat ik geen verwarmde versie op mijn auto heb zitten ik wist niet dat het kabeltje anders zou zijn vandaar. ( gaat trouwens om een renault twingo uit 1999 dus het is al heel wat dat daar nog onderdelen voor te krijgen zijn in deze tijd dus ik heb verder dan ook niets te klagen) dit was het enige dat ik zou kunnen noemen wat verbeterd kan worden als het echt geperfectioneerd moet worden haha

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stell mäklig top

Comentarios sobre el Kiyoh