Onderdeel snel en in goede staat ontvangen tegen een goede prijs
Vaker wat bij mijn auto-onderdelen besteld en afgehaald, snelle levering, alleen 1 keer verkeerd product helaas geen response bij mailen.
Niet gebruikte onderdelen kan je niet retour sturen.
Beste klant, Het spijt ons zeer om te horen dat uw retourzending is afgekeurd en dat is natuurlijk erg vervelend. Uw artikel kon helaas niet worden geaccepteerd omdat de verpakking beschadigd was. We hebben het onderdeel inmiddels weer naar u teruggestuurd. Omdat de verpakking zodanig beschadigd is, kunnen wij het artikel helaas niet meer als nieuw verkopen. Daarom kunnen we dit artikelnummer niet opnieuw opnemen in ons assortiment. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bestelling goed verpakt en snelle levering
Is het onderdeel stuk aangekomen door transport? veel plezier om een nieuwe te krijgen. E-mail verstuurd naar hun, krijg ik van UPS een mail dat ik foto's enzo moet sturen, waarom van hun snap ik ook niet, goed heb ik gedaan. Krijg ik later van AutoOnderdelen een mail dat ik een mail moet sturen met alle foto's ect, Ondertussen al meer dan een week verder dus ik was er al een beetje klaar mee. Dus ik heb de mail die ik naar UPS verzonden ook naar hun gestuurd. Sinds dien hoor ik helemaal niks meer. Niet reageren op mijn mail helemaal niks. Nu ondertussen al 2 weken verder. Eerste keer en de laatste keer hier besteld. wat een drama.
Beste klant, Het is uiteraard vervelend dat het onderdeel beschadigd is aangekomen. Wij hebben een verzekering op het pakket, waardoor er helaas een procedure moet worden opgestart. In dit proces worden enkele foto’s gevraagd, zodat de verzekering de schade kan beoordelen en kan uitbetalen. De claim is goedgekeurd en we hebben u daarvan op de hoogte gebracht via email. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ben heel tevreden
Goede ervaring
Goede accu voor een nog betere prijs! Top!
Goede info , snel geleverd !
Snelle verzending, prima producten met heldere instructie. Zelfs ik kreeg het, met twee linkerhanden, voor elkaar.....
Ik was op zoek naar een nieuwe accu voor mijn auto. Ik vond via het kenteken snel een geschikte accu. De levering was vlot, het product is goed.
's avonds besteld en de volgende ochtend vroeg was mijn nieuwe accu al bezorgd. Echt heel fijn dat ik zo snel weer kon rijden. Bedankt!
Makkelijk bestellen via de website. Prijs is zeer goed (flinke korting) Levering was zeer snel. Kortom gewoon prima verzorgd.
Zo snel geregeld
Handig om alle benodigde onderdelen bij 1 winkel te vinden. Tevens de mogelijkheid om het op te halen. Scheelt verzendkosten
Alles goed geregeld
Geweldige service
Prima, geen opmerkingen.
Eerste bestelling was beschadigd geleverd. Maar dit is goed afghandeld en snel een nieuwe ontvangen. Top service! Daardoor weer hier besteld en nu geen enkel probleem.
Alles prima en keurig geregeld. En niet te vergeten: snel Tevens goed ingepakt.
Ondanks incoer kenteken bleken de geleverde producten niet te passen. Op de geleverde producten bleek ook het bewuste automerk niet voor te komen. Ondanks dat deze fout ook voor Autoonderdelen duidelijk was, moest ik zelf voor de retourkosten opdraaien. Zeer slechte ervaring dus
Beste klant, Het is uiteraard erg vervelend dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen. Bij Bosch wordt altijd een aansluiting weergegeven, zodat u aan de hand van de ingevulde autogegevens op onze website het juiste product kunt bestellen. De retourkosten zijn in principe voor de klant, tenzij wij anders beslissen. Onze retourafdeling zal onderzoeken hoe deze situatie is ontstaan en op basis daarvan bepalen wie de retourkosten dient te dragen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
dfgsdfgweq
Goede kwaliteit en duidelijke info .
Vandaag besteld morgen in huis? Vrijdag vroeg bestelling gedaan krijg ik bericht dat het dinsdag geleverd word. Ook de link met track and trace werkt niet krijg ik een andere link ook daar niets bekend. Het is nu maandagavond en nog steeds geen kennis van zaken hoe laat er geleverd word en of er geleverd word!!! Prijs is dan wel iets goedkoper dan bij andere neemt niet weg dat ze niet nakomen wat ze beloven. Volgende keer rijd ik weer naar de winkel
Beste klant, Op basis van uw e-mailadres zien we dat er bij ons inderdaad een bestelling is geplaatst voor een accu. Deze bestelling is op zaterdag 1 november om 17:30 uur gedaan. In de bevestigingsmail die u toen ontving, stond vermeld dat de verwachte levering op 4 november zou plaatsvinden. Uw pakket is op 3 november door de vervoerder opgehaald. Op diezelfde dag om 09:38 uur is er een e-mail met de track & trace-link verzonden (mogelijk is deze in uw spammap terechtgekomen). Gezien het verloop van de bestelling lijkt alles correct te zijn verlopen. Daarom hebben wij het vermoeden dat uw review mogelijk betrekking heeft op een andere webshop. Met vriendelijke groet, Klantenservice