Snelle service!! Helemaal top
Prima bedrijf snelle levering en ruime keuze tegen mooie prijzen.
Goed snel en met mijn eigen transporteur geleverd! Giel
Had een achterlicht van een vw caddy besteld met kenteken Helaas werd de verkeerde gestuurd Ik bellen,moet ekstra betalen voor de tel Werd heel kortaf behandelt moest maar naar de website Ik moet een ekstra grote doos kopen,zodat die van hun niet Beschadigd raakt. Ook moet ik de bezorgkosten betalen en gaan hun kijken of ik na 10 dagen mijn geld terug krijg,misschien ook de bezorgkosten. Bij dit bedrijf zal ik niets meer bestellen
Beste klant, Dit is heel spijtig om te lezen dat dit niet naar wens is gegaan! De retouren gaan via de website. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen! We willen dit heel graag uitzoeken waar het fout is gegaan! Kunt u op dit bericht reageren met uw retour nummer en uw kenteken? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
De retour tijd is erg kort. In de vakantie ruitenwissers besteld. Waren de verkeerde. De module herkende het kenteken niet. Dan is 14 dagen weg kort. Respond tijd van vraag tot antwoord 3 dagen
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u buiten de 14 dagen terecht bent gekomen! Het kenteken is een hulpmiddel. Voor ruitenwissers is de aansluiting in de afbeelding heel belangrijk. Dit dient hetzelfde te zijn op de wisser arm. Een retour melding dient binnen 14 dagen te gebeuren en dan heeft u 14 dagen de tijd om het bij ons te laten bezorgen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Remblokken besteld. En keurig op de hoogte gehouden rondom de levering. Product goed, levering keurig op tijd. Dus dik tevreden.
Website is overzichtelijk en producten voorzien van duidelijke informatie. Bestelproces via de site verloopt makkelijk, levering ook conform afleverschema ontvangen :)
Het juiste produkt is snel geleverd.
Zoals op de site beloofd, voor 20.00 besteld op vrijdag en het is er op zaterdag, keurige service
Accu besteld, komt beschadigd binnen. Teruggebracht naar Rotterdam....nieuwe zou volgende dag bezorgd worden. Helaas....ook dat niet....dag later zelf gebeld....en wordt weer niet geleverd. En de Accu wordt teruggestuurd naar leverancier omdat er geen sticker op zat. Dit gebeurd pas maandag.....Geef dan maar geld terug, "helaas, dat kan pas als Accu weer bij leverancier is!" Dus nu al week geen Accu, terwijl er wordt gezegd...voor 8uur besteld...volgende dag in huis. Nou helaas...ik hoop dat ze zsm geld terugstorten. Ga geen onderdelen meer bij dit bedrijf bestellen....
Beste klant, Dat is heel vervelend en heel uiteraard! We willen dit heel graag uitzoeken! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pakket is na bijna 2 weken nog steeds niet aangekomen op het sorteercentrum. Heb hier al een aantal keer over gemaild, maar daar word ook niet meer op gereageerd. Er zou contact met de vervoerder worden opgenomen, maar dat is nog steeds niet gebeurt. Dus al met al niet echt een topervaring zo.
Prima webshop. Levering is langer dan bij andere maar, omdat je het weet hou je er rekening mee.
Gemakkelijk bestellen op kenteken en vlotte levering.
Duidelijke website en redelijke prijzen maar nog nooit volgende dag geleverd zoals steeds vermeld op hun website. Maar nog steeds veel sneller dan autodoc, daar duurt het steeds 1 week,echt waar.
Alex van de klantenservice is zeer behulpzaam en klantgericht. Vooraf een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en hij doet wat hij belooft.
Correct en snel
Helaas ontving ik wisserbladen die langer waren dan gevraagd. Maar na 10min knipwerk nieuwe rubbers in oude houders gestopt.. Leuke prijzen en betrouwbare vooraf/levertijd. Daarom toch een 8
Snelle en betrouwbare service. Ook flexibele en vriendelijke medewerkers die je netjes adviseren.
To pay two pieces and receive only one. That gives experience. Because of you I lost 350 euros.You are a disgrace and have no respect for customers.
Zeer goed, omdat bepaalde concurenten beweren dat ze onderdelen op voorraad hebben ( volgens hun site) , maar uiteindelijk niet zo is. Bij mijn auto onderdelen checken ze het voor de zekerheid na ( indien gewenst). Deze site is meer up to date.
Netjes en snel geleverd. Prima.
Goed en snel geleverd
Mijn bestelling is zoek, heb hierover al tweemaal gemaild Ze zijn al weken bezig met een onderzoek naar mijn pakket maar daar blijft het ook bij. Er wordt wel van je verwacht dat je betaald.
Beste klant, Dit is heel spijtig om te lezen dat er nog geen duidelijkheid is. Postnl is nog steeds bezig met een onderzoek. We hebben u een email gestuurd met een voorstel! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Op tijd en op afspraak geleverde
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire