Tot op heden zit ik nog in een retourzendingsproces. - 3 wissers besteld - 1 achterwisser niet geleverd - 2 voorruit wissers verkeerd geleverd - 1 nageleverde achterwisser kwam in uitsluitend zijn eigen beschadigde! verpakking met een adressticker erop. Hierover heb ik al een melding met foto's gestuurd - Ik ben nog in afwachting van de goede set voorruitenwissers Kortom ik ben nog niet boos, maar u vraagt mij nog iets te vroeg hoe het allemaal bevalt. Er valt dus wel iets te verbeteren.
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen. Onze excuses voor het ongemak! Als u een mail heeft gestuurd wordt dit zo snel mogelijk voor u opgepakt. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
De accu van mijn auto was stuk. Bij MijnAutoOnderdelen.nl een nieuwe besteld die binnen 24 uur geleverd zou worden. Eerst 3 dagen helemaal niets gehoord, toen maar eens gebeld en nadat ik weer 3 dagen later had gedreigd de overeenkomst te ontbinden is uiteindelijk na 7 dagen om 21.30 uur 's avonds een nieuwe accu geleverd. Al die tijd heb ik mijn auto niet kunnen gebruiken. Achteraf had ik beter naar Quick Fit of iets dergelijks kunnen gaan.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald! Het zijn uitzonderlijke en vooral drukke tijden voor ons en vooral voor de vervoerders! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Nadat ik eerst een week moeite heb moeten doen bij DHL waar mijn pakketje was gebleven. Verzender gaf aan dat ik een klachten procedure moest opstarten, heb ik ook nog de verkeerde ruitenwissers ontvangen. Ik heb contact gehad met jullie klantenservice en werd behoorlijk afgebekt. Het was mijn schuld dat Ik had de verkeerde ruitenwissers besteld. Op de site moet je jouw kenteken invullen, ik ga er dan vanuit dat ik naar het juiste formaat ruitenwissers wordt doorverwezen, maar dat was niet zo, in kleine lettertjes staan er bouwjaren onder. De medewerker was super klant onvriendelijk en wilde mij de les lezen. Ik heb de ruitenwissers teruggestuurd volgens de procedure, maar heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. De tweede bestelling ruitenwissers is wel goed gegaan.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een naam van die persoon zodat we hem hierop kunnen aanspreken? Het kenteken is een hulpmiddel en de specificaties en afbeelding geven aan of het gaat passen of niet! Heeft u voor ons een barcode van de zending en uw retournummer zodat we dit kunnen uitzoeken waarom het nog niet verwerkt is? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Nieuwe ruitenwisser voor mijn Toyota Aygo gekocht. Mooi design van Boch maar een slappe ruitenwisser trekt het raam niet droog laat strepen met water na. Slecht product.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! De ruitenwisser hoort zijn werk te doen op uw ruit. We hebben het vermoeden dat de rubber te droog is geworden! Als u een filmpje kan maken van de strepen en dit naar ons toe wilt sturen via de email, dan gaan we kijken voor een oplossing voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Prima service en snelheid van verzenden. Product conform bestelling.
geen
goed spul
rand van de kentekenplaat was wat verbogen, maar weet niet of dit de post was of vanuit bedrijf. Maar niet serieus genoeg om terug te sturen.
snelle levering,top
Goede snelle service, woensdag besteld en donderdag al in huis. Volgens mij intussen van bezorgbedrijf veranderd van DHL naar Trunkrs, zodat de bestelling wel volgens afspraak op donderdag bezorgd werdt. Klasse!!
Volgens de we site zou het bestelde onderdeel moeten passen voor een auto met type en bouwjaar zoals vermeld, maar na de op zich prima levering bleek het onderdeel niet te passen.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat dit gebeurt. Helaas is het systeem helaas niet 100 % water dicht aangezien er ook modificaties gebeuren die het kenteken niet weet. Als iets niet past, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze retour termijn. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Deurmatten passen perfect
Snelle en correcte levering
Alles makkelijk te vinden op de site. Goed te bestellen en snel in huis.
Mijn wissers waren snel in en uit elkaar gemonteerd. Goed kwaliteit ruitenwissers
Snelle correcte levering. Snelle afhandeling retour zending
Goed product, snel geleverd. Dank!
Ik kreeg wat ik heb besteld voor een prima prijs en daar doen we het voor.
Snelle levering.
Mijn pakketje zou door postnl verstuurd worden en afgeleverd worden bij een postkantoor. Maar DHL nam het over en bracht het 's avonds bij de buren van het postkantoor. Mijn achternaam was veranderd in Primera. Gelukkig brachten de buren het de volgende dag naar het postkantoor en heb ik het toch kunnen ontvangen.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We zijn blij dat het uiteindelijk is goed gekomen. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik Bestel hier nooit meer na plaatsen nieuwe accu gelijk storing start stop accu gewoon te zwak terwijl ik een start stop accu heb gekocht van Varta gebeld met klantenservice en die zeggen dat ik de accu moet opsturen en zeker een week zonder accu zit ,dus ik moet tegen mijn baas zeggen ik kom een week niet werken omdat ik geen accu heb slechte service dus ik bestel hier nooit meer.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer zodat we kunnen kijken voor een oplossing? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Betrouwbaar adres. Fijn dat je accu snel geleverd wordt ondanks de sneeuw. Werd 's avonds nog om 21.15 bezorgd.
Ik had nieuwe ruitenwissers nodig. Even speuren en MijnAutoOnderdelen had mijn type op voorraad tegen een gunstige prijs. Direct besteld en de volgende dag al in huis, ondanks de corona-gekte met online bestellen. Echt top!
heb ruitenwissers besteld en was netjes optijd bezorgd
mensen doen hun uitterste best om alles goed te laten verlopen .TOP
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire