veel keuze en scherpe prijs voor remschijven en blokken

prettige website met veel keuze en een scherpe prijs. Daarna snelle levering en inmiddels weer kilometers aan het maken met goede remmen

Goed en snel!

Goede service en de bestelling wordt snel geleverd!

100% onprofessioneel en onbeschoft!

De meest onbeschofte helpdesk ooit. Tot 3x toe smijten ze de telefoon neer omdat we boos zijn dat we om de tuin worden geleid. Als men een bestelling doet waar bijstaat "REPARATIE SET (L&R), dan verwachten we 2 stuks, namelijk links en rechts, maar volgens hen helemaal NIET, en ben ik degene die 'verkeerd leest'. Ongelooflijk. En dan smijten ze nog tot 3x toe de telefoon neer omdat men daar gewoon nooit heeft gehoord van professionalisme, wat betekent om OOK met boze klanten overweg te kunnen. Dat TUIG verdient geen klanten noch respect want men behandelt je gewoon als een stuk vuil. Mij zien ze daar dus ook NOOIT nog. Wat een ongelooflijke schande.

Kon alles goed vinden op de site bestellen een eitje en snelle levering

Gewoon toppie

Op tijd en aan de telefoon vriendelijk en adequaat. Ik vertel het nu al door.

Zeer goed.

Het pakket is goed te volgen en de aflevering was op tijd

prima servise !

warm aanbevoolen ! !.

Snel en een perfecte afwerking.

Snelle bezorging met de juiste artikelen. Fijn, bedankt.

Mijn auto onderdelen doet wat het beloofd .

Het bestelde auto onderdeel is zoals beloofd de andere dag bezorgd. Het volgen van de bezorging en bezorg tijd is een goede ervaring en de bezorger kwam het onderdeel in de aangegeven tijd bij mij thuis afleveren en zonder schade . Geweldige service.

netjes geholpen na het retour zenden van product

De bestelde ruitenwissers werden snel afgeleverd.

Wij bestellen hier nooit meer

Hoewel ze op de website beweren: ‘Als u voor 20.00 uur bestelt, heeft u uw auto onderdelen morgen al in huis (werkdagen).’ Hebben wij een week moeten wachten het door ons bestelde onderdeel. Toen we de klantenservice belde, reageerde de ronduit onbeschoft.

Slecht

Je besteld een katalysator en krijgt een stuk buis

service

Uitstekende service. product op tijd en correct afgeleverd

verkeerde ruitenwisser besteld teruggestuurt en andere besteld goed opgeloost

goede ervaring

Voordelig en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Zeer goede afhandeling

Na de verkeerde bestelling uwer zijds is alles daarna zeer goed afgewerkt ben zeer tevreden

Goede en snelle service

Prima geregld

De bestelling en is eenvoudig en de bezorging is correct verlopen.

Ik ben niet tevreden

Er zijn 2 dezelfde voorstoelhoezen geleverd met een uitsparing voor de airbag aan dezelfde kant. Eigenlijk had 1 stoelhoes een andere uitsparing moeten hebben.

Duidelijke site en snelle levering

Makkelijk zoeken op de site. Levering snel en goed.

Uitstekend.

Jammer de site kon duidelijker. Snelle levering en correcte afhandeling. Bij retour zending een nette en vriendelijke benadering en oplossing.

Te lange leverings duur

Een bestelling 1 week geleden geplaatst, maar nog steeds niet ontvangen. Het was voorradig, dus verwacht je een snelle levering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire