Snel. Goede kwaliteit.
Heel goed en netjes.
Prijs was zeer gunstig en het werd ook nog netjes op tijd geleverd
Voor mijn auto had ik ruitenwisserbladen nodig, ik zocht, vond en bestelde. Ik ontving en wilde monteren, echter paste het niet. Ik nam contact op met de klantenservice en vroeg wat ik fout gedaan kon hebben. Het antwoord was; 1. Ik heb niet bij u aan de computer gezeten toen u het ging bestellen. 2. Wat u nu wil weet ik niet, ik kan geen gedachten lezen. (Een oplossing kwam er niet), ik heb het maar teruggestuurd. Nog wat onzin teksten door deze man, ik ben nog nooit zo behandeld door iemand die je om advies vraagt. Hier bestel IK nooit meer iets. Ik heb dus de wisserbladen retour gestuurd en het geld terug ontvangen, dat was prima verzorgd. Helaas kosten mij dit 2x verzendkosten, volgende keer maar gewoon langs de autoshop of garage, wat een K...T-personeel aan de telefoon.
Het lijkt een handige site: je voert je kenteken in, dan is precies bekend welke auto je hebt en welke producten daar bij passen. Dat bleek dus niet te kloppen, ik kreeg twee ruitenwissers die niet op mijn auto passen. Stond goed op de doos en fout op de site. Geen excuses en geen compensatie of aanbod alsnog de goede ruitenwissers te leveren, ik kon uiteraard wel de bestelling terugsturen, maar geen enkele reactie op mijn mail dat het probleem veroorzaakt was door een fout op hun site. Kost mij al met al veel tijd en kreeg er slechte service voor terug. Geen aanrader dus
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een kenteken en een ordernummer zodat we dit kunnen uitzoeken waar het fout is gegaan? Bij ruitenwissers is het belangrijk om de aansluiting in de afbeelding te vergelijken met de aansluiting die op de wisserarm zit! Zit er verschil in, dan gaat het niet passen! Is het gelijk, dan zou het moeten passen, dan is er waarschijnlijk een adapter nodig! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
positive ervaring snel geleverd en goede prijs
Na verkeerd product besteld te hebben, kon ik deze vrij eenvoudig retour sturen en werdt verrekend met nieuw te bestellen artikel. Moest alleen voor de retour € 7,- betalen wat ik vrij vondt
Ik heb de service van AutoOnderdelen.nl ervaren als snel, correct en ben zeer tevreden over de afhandeling van de geleverde materialen.
Veel keuzes en makkelijke keuze dankzij kenteken
Uitstekende service kon het snel ophalen Ruime openingstijden.
Artikel heel snel geleverd tegen een goede prijs.
Prima prijs. Levering uitstekend geregeld.
Snel en goede levering en paste precies
Vlot geleverd, goed verpakt
Opzich duidelijk , alleen jammer dat er bij veel aanbieders geen prijs staat vermeld en geen foto
besteld op 7 januari, geleverd op 27 januari. geleverd in 1 dag? bijna.. na 2 mails dat het pakket gewoon al bij postnl ligt en dat het hun schuld is word er gebeld met "oeps ik zie dat je pakketje hier nog ligt. ik zal hem met spoed opsturen". zou maandag op de post gaan. werd niet aangeleverd aan bezorgbedrijf. dinsdag te laat aangeleverd. dus woensdag was het pakket eindelijk geleverd. kon het nog erger? ja, kapotte doos, missende onderdelen en geen pakket bon. dus ook geen bewijs dat het er wel inzat. mail gestuurd woensdag, nog steeds geen reactie..
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons een ordernummer en de artikelnummer(s) die u mist en evt. artikelnummer(s) die beschadigd zijn en omgeruild wilt hebben? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alls prima in orde.
Kenteken verlichting besteld: snel en netjes verpakt binnengekregen. Helaas mezelf niet gerealiseerd dat er geen gloeilampjes bijzitten...die heb ik dus apart moeten bestellen.
Pakketje is niet aangekomen.Mijn fout is dat ik de foute postcode heb opgegeven. Drie maal contact gehad met de klantenservice helaas geen oplossing Wel betaald.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als er een verkeerde postcode is opgegeven, dan komt het pakket in de meeste gevallen retour. Als het retour is gekomen, dan stuurt het magazijn u een email waarop u kunt reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Jammer dat er staat dat je zaterdag geleverd wordt en dat het dan maandag wordt zonder enig bericht
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. Helaas hebben de vervoerders en uiteraard wij ook extreem druk wegens de genomen maatregelen door de overheid. We doen onze best om alle bestellingen op tijd te verwerken. Helaas komt het weleens voor dat er een vertraging ontstaat. Onze excuses voor het ongemak en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
alles netjes op tijd geleverd. en een goedkope prijs.
Voor het eerst besteld, accu werkt goed was ook in de aanbieding ik ben zeer tevreden.
Makkelijke site om onderdeel te vinden. Goede verpakking tbc vervoer en snelle levering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire