Aanbevolen

levering ok maar afhandeling problemen een dikke 0

er werd mij een korting code toegekend welke niet werkt , dit duurt reeds een paar weken en er wordt niets aangedaan. DIT IS EEN APSOLUUT MIN PUNT VOOR JULLIE SERVICE. persoonlijk is het een afknapper, ik krijg altijd maar een mail dat het wel werkt, wel het werkt niet en steeds moet ik mijn nieuwe bestelling stop zetten. leuk is iets anders KUNNEN JULLIE HET NU EENS AUB RECHT ZETTEN jullie werken frustrerend en breken jullie goede naam zelf af. grts Ivo Borré

Snel en goed geleverd. Mooie prijs van product.

Goede ervaringen goed product.

Duidelijke webshop goede prijs en snelle levering

2 koplampen besteld voor mn peugeot 207 cc maar helaas de 1e keer was er 1 een verkeerd type (mijn fout). Gelukkig was dit met een mailtje snel gefixt en is het verschil overgemaakt. Verbeterpunten in mijn ogen zou zijn: - onderdelen matchen, L+R type was voor mij fijn geweest bijvoorbeeld. Maar ook goed voor de verkoop (sneller je onderdeel vinden + minder retouren) - telefoonnummer betaald is niet meer van deze tijd.

Slechte service

Belde op voor informatie en werd gewoon afgekafferd aan de telefoon!

Goed geregeld

Netjes geld terug gestuurd goeie communicatie

Erg fijne levering!

Heel erg blij met met mn nieuwe ruitenwissers. Binnen 1 dag binnen gekregen na bestellen :)

Super snel geleverd

Snel en goed geholpen

snel ontvangen, goede kwaliteit

Slechte klantenservice

Onderdeel paste niet op mijn auto waarna ik een retour bon heb aangevraagd. Antwoord was "je moet niet kijken naar wat wij aanbevelen op basis van je kenteken, het klopt niet allemaal" dus is het jou verantwoordelijkheid om het retour te sturen.

Zeer slecht

Zeer slecht in communicatie. Lange wachttijd om een mail retour te kunnen ontvangen.

Heel goed geweest en een snelle levering

De ruitenwissers werken helemaal goed.

goed produkt en snel geleverd

Goede en snelle levering en goedkoop.

N.v.t.

besteld op kenteken en gelijk het goede product ontvangen. snel geleverd.

Als de verpakking goed was kregen jullie 5 sterren

De ruitenwissers werden gewoon in de verpakking geleverd zoals ze ook in de winkels hangen. Doe er voor de veiligheid volgende keer een doosje omheen, bezorgers gaan namelijk niet altijd netjes om met pakketjes en met een doosje met opdruk hebben jullie ook nog reclame. Prijs en bezorgtijd was helemaal prima.

Geweldige service en snel

Zoals de titel. Top bedrijf

Verpakking krik helemaal kapot

Het lijkt er sterk op dat ik geen nieuw product geleverd heb gekregen, het netjes bewaren in de verpakking is in ieder geval onmogelijk.

Zwaar klote

Bestelling werft geleverd alles stuk nooit meer

Zeker een goedezaak snel geleverd goede kwaliteit

Prima zaak voor auto onderdelen (bijna alles tegen een mooie prijs) Alleen wacht ik nog steeds op mijn retour geld van de retour gestuurde minicooper koplamp ringen artikel nummer 0502512-0502511 ordernummer 923878 klant nummer756919 sedert 22-10-2020.Een bedrag van 34.30 euro.

betrouwbaar

Onderdeel was niet het juiste, was wel aanbevolen. Na enkele mailtjes hebben ze dit perfect opgelost.

Kwaliteit en snel

Makkelijk keuze kunnen maken en bezorging was snel. Top

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire