Snelle levering na vertraging.

Het product was niet aangekomen. Herhaaldelijk vertragingsmelding van post nl gekregen maar geen bezorging. Na telefonische klacht met zeer onvriendelijke medewerker van autoonderdelen.nl snel een nieuwe verzending gedaan die de volgende dag binnen was.Achteraf tot tevredenheid afgehandeld.

Uitstekend.

niet tevreden

Te lang wachten op het onderdeel Dinsdag contact gehad zouden het gelijk inpakken. En zodra het bedrag betaald en binnen was zouden ze het verzenden. Het bedrag is gelijk Dinsdag overgemaakt op de bankrekening van MijnAutoOnderdelen.nl. Vandaag Zaterdag en nog steeds geen onderdeel binnen, ook vandaag weer gebeld kreeg voiceMail.

Snel, goedkoop

Binnen 2 dagen 2 ruitenwissers van Bosch voor nog minder dan de prijs van 1!

systeem werkt goed

aanvragen en de hierop komende reactie werkt perfect.

Duidelijke website en snelle levering.

Keurig behandeld ook toen de radiateur niet goed was heel snel omgeruild.

Goed bedrijf

Goed bedrijf met snelle levering

Gewoon goed!

Snelle levering , kwalitatief perfect!

duidelike site. niet duur en snel.

Heel makkelijk en goedkoop gevonden wat ik zocht.

Was op zoek naar nieuwe ruitenwissers, op autonderdelen.nl heel gemakkelijk de juiste wissers gevonden en voor een goede prijs. Wissers werken ook naar behoren.

snel en goede prijs

top!

Matig

Er stond bij voor 16.00 uur besteld morgen in huis. Dat was helaas niet zo. Toen de motorkap aankwam zat er een deuk in de zijkant . Erg jammer ! Gelukkig moet deze nog gespoten worden en kunnen ze deze we nog uit halen.

snel en goedkoop in huis

snel en goedkoop in huis

prima keuzehulp naar juiste merk en uitvoering

De gasdrukveren passen perfect en doen hun werk prima, gekozen met een uitstekende keuzehulp

Snel het onderdeel gevonden dat ik nodig had en eveneens snel geleverd

Snel en eenvoudig onderdelen vinden en geleverd

Goede producten, nog betere service

Door een administratie-fout bij de transporteur bijna een week op mijn accu moeten wachten. De klantenservice van MijnAutoOnderdelen was top! Keurig te woord gestaan, zeer behulpzaam en kundig. Na het gesprek baalde ik nog steeds, maar was mijn ongerustheid weg.

Erg negatief

Eerst kreeg ik het verkeerde pakket toegestuurd, en gaf een medewerker mij hier de schuld van. Toen hij ontdekte dat het jullie fout was kon er nog geen excuus van af. Hij wilde mij zelf de retour kosten laten betalen. Tot nu toe nog steeds mijn kosten niet terug gehad. Vandaag gebeld, wederom net als alle medewerkers die ik aan de lijn had erg kort door de bocht, niet meedenkend en erg asociaal.

Grote keuze, voordelige koop

Precies wat ik zocht

Hele snelle levering en goed product voor een goede prijs. Helemaal blij mee!

tevreden

Heb de spullen afgehaald bij het bedrijf,spullen stonden al klaar.

Prima bedrijf

Bestelling en levering is prima verlopen Mvg

Morgen is soms overmorgen

"Als u voor 20.00 uur bestelt, heeft u uw auto onderdelen morgen al in huis" klopte niet in mijn geval, woensdag om 12:50 besteld, kwam vrijdag aan. Verder alles prima, de juiste onderdelen voor een leuke prijs.

Besteld onderdeel paste niet

Na invoering van mijn kenteken en mijn opgave van het gewenste merk Bosch kreeg ik een keuzemogelijkheid uit 6 mogelijke ruitenwissers geschikt voor mijn auto Ik heb er hiervan een gekozen en besteld. Na levering bleken deze wissers met geen mogelijkheid te passen! Ik heb ze teruggestuurd en ik heb mijn geld terugontvangen. Maar de verzendkosten was ik wel kwijt en ik zat nog steeds zonder wissers! Niet goed!

Bij de levering van de trekhaak, was de dop gescheurd. Ik had ook een dop besteld met slot. Deze is niet geleverd. Omdat ik dat een week later ontdekte, toen we de trekhaak gingen installeren! Omdat het om een dingetje van een paar euro ging, vind ik dat kinderachtig, bij een bestelling van over de honderd euro.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire