Bij mijn eerste bestelling kreeg ik 4 bevestigingen in mijn mail over het feit dat één onderdeel niet voorradig was. Voor dit ene onderdeel was de levertijd van alle andere onderdelen een maand later ingepland. Toen ik hier over belde en mijn verbazing hier over aangaf kreeg ik te horen dat ik niet zo boos moest doen! Hier was echt geen sprake van, ik was teleurgesteld en liet dit alleen merken. Om de levertijd van mijn tweede bestelling gelijk uit te laten leveren met de nalevering van mijn eerste bestelling heb ik geprobeerd dit telefonisch kort te sluiten maar na 20 minuten wachttijd heb ik besloten het er maar bij te laten en maar extra € 8,95 verzendkosten te betalen voor twee afzonderlijke leveringen . De verpakking van alle geleverde plaatwerk-delen liet trouwens zeer te wensen over en alle plaatdelen, zonder uitzondering waren beschadigd. Ik bedenk mij een volgende keer wel om hier plaatwerk te bestellen.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Heeft u voor ons alle ordernummers zodat we een onderzoek kunnen instellen en evt. tot een oplossing kunnen komen? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Heb een motorsteun besteld die op voorraad was op hun website. Je moet direct betalen, dat doe je dus! duurt al 4 tot 5 dagen voor dat de bestelling afgeleverd wordt. Dan de middag voor aflevering krijg je een email dat de steun niet op voorraad is en dat je geld pas over 10 dagen terug gestort wordt. . Als klant moet je direct betalen maar van enig klant vriendelijkheid heeft dit bedrijf dus niet gehoord. Dit was de tweede keer dat ik iets besteld hebt en de laatste keer.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Helaas was uw artikel niet voorradig door een voorraadverschil! We hebben getracht om een oplossing te zoeken! Helaas is dat ons niet gelukt! Onze excuses hiervoor! De thuiswinkel waarborg geeft bedrijven de gelegenheid om de betalingen uiteraard binnen 14 dagen gedaan te hebben. Wij doen dit binnen 10 dagen zoals vermeld staat in de email naar u toe. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goed en goedkoop met een snelle levering.
vertrouwd
Wat ik besteld heb paste .
Top bedrijf ,snelle levering, goedkoop.
De accu wasbeer snel bezorgd binnen 24 uur prijs topp en kwaliteit goed
Snelle levering en een goed product
Beste klant, Dit is heel vervelend dat het 3 x mis is gegaan. Kunt u ons uitleggen wat er precies is fout gegaan zodat we dit in de toekomst misschien kunnen verbeteren? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Wat je besteld krijg je snel thuis en goede service.
Mijn bestelling was een raammechanisme voor rechts, enkele dagen later, later dan was beloofd, kwam er een linker mechanisme. Contact opgenomen met de service afdeling. Kan gebeuren meneer, een foutje. Je denkt dan dat ze iets gaan regelen maar niets is minder waar. JIJ mag alles regelen. De opties: of je stuurt het pakker terug en als het binnen is sturen ze een nieuw raammechanisme, of je besteld en betaald maar een nieuwe. Het verkeerde pakket heb ik op 9-9- terug gestuurd, nu, 22-9 nog geen geld terug. Je vraagt je toch af wat de visie is van een bedrijf die zo met zijn klanten omgaat. Mijn visie? NOOIT MEER IETS BESTELLEN!!!
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Alle retouren dienen via email of via een account aangemeld te worden. Onze retour beleid heeft helaas 2 opties hierin! We hebben een omruiling procedure! Dan dient het andere onderdeel eerst retour te komen zodat we de juiste kant kunnen opsturen! Dit duurt tussen de 3 / 5 werkdagen. Als dit te lang duurt, dan kunt u ervoor kiezen om uw geld terug te ontvangen en een nieuwe bestelling te plaatsen zodat dit onderdeel sneller bij u is. Heeft u voor ons een retour nummer zodat we dit kunnen uitzoeken waarom u het geld nog niet heeft ontvangen? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Alles werd netjes geleverd zoals afgesproken. Had 1 onderdeel zelf verkeerd besteld. Zonder probleem mogen retouren en netjes binnen 2 dagen het bedrag terug gestort gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan dik tevreden.
Eenvoudige bestel mogelijkheid. Grote keus uit hulpmiddelen voor het klaren van de klus. Vooral de complete pakketten zijn mooi geprijsd. Prima spullen die de klus eenvoudig maken.
Goed geholpen bij telefonisch overleg Top
Zeer tevreden over de koplampen .maar ze warenlastig aftestellen
Auto goederen besteld, thuis ontvangen verkeerde goederen geleverd. Snel contact gehad en nieuwe gestuurd, weer verkeerd. Weer snel contact, en weer verstuurd nu de juiste. Dus service en reactie zijn prima alleen met omweg. Over het algemeen prima.
Ruitenwisser van Bosch, bij het plaatsen brak er een onderdeel. Het afgebroken onderdeel lijkt gemaakt van plastic, en dan van materiaal van zeer slechte kwaliteit. Zou je niet mogen verwachten van een ruitenwisser die best prijzig is!
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! De ruitenwissers van Bosch zijn van zeer goede kwaliteit en horen niet te breken. Heeft u dit ook gemeld aan de klantenservice om te kijken voor een oplossing? De gegevens staan vermeld op de website of u kunt op deze reactie reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Prima service, verzending was snel, Juist onderdeel, betaling binnen 14 dagen, Kortom prima service!
Heldere website en snelle service na bestellen
Snel en correct....
Duidelijke site Goede kortingen en supersnelle levering. Heb setje Bosch schijven en blokken voor de prijs van t goedkoopste namaaksetje bij andere partijen..
Zie bovenstaande
Fijn dat je met je kenteken je keuzes kunt maken wel zo fijn voor een leek. Alles paste.
goede prijs, snelle levering
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire