Slecht

Artikel een paar dagen te laat geleverd. De levering was ook nog op het verkeerde adres.

ze leveren nooit op tijd

ik had een buitenspiegel voor mijn Ford Fusion besteld en die zou 5 augustus gelevert worden, gisterenmorgen een bericht dat de zending verstuurd was. op de site postnl stond dat de zending was aangemeld en vandaag bezorgd zou worden, nu vandaag staat dat er nog steeds op maar dat het morgen bezorgd word. ik heb mijn order vandaag nodig. ik wens te anuleren en ga het bij een ander bedrijf bestellen dat wel doet wat beloofd. diep teleurgesteld in u en bestel nooit meer iets hier.

Snelle levering, alles top geregeld!

Achterlichtunit bestelt, netjes en snel geleverd!

Prima.

Bestelde onderdelen snel geleverd voor een goede prijs.

Product geretourneerd nooit geld terug ontvangen

Na het installeren van 2 van de 3 bougies wat mijn probleem verholpen. De andere 2 heb ik (ruim binnen 2 weken) retour gestuurd. De webshop weigert echter geld terug te storten omdat zij zeggen dat de bougies alleen per 4 verkocht worden. Dit is echter niet waar en nergens op de site terug te vinden.

heel goed

netjes geleverd een dag later al

goede service

Verkeerde levering (probleem Bosch) uitstekend en snel opgelost

Snelle reactie, oplossingsgericht denkend en goed en snel communiceren. Prima afgehandeld na een verkeerde levering door een fout in het Bosch artikelnummer.

Ruitenwissers passen helemaal niet.

Maar had er een al zo verbouwd dat ik hem niet meer terug kon sturen.

Niet goed

Materiaal niet compleet,slechte reacties

Snelle levering van de onderdelen. Enen zonder problemen hetgeen ik niet had gebruikt kunnen terugsturen. Met AfterPay betaal je dus alleen voor wat het gehouden hebt

snelle levering en de kwaliteit van het product

Snelle levering, goed ingepakt, prima materiaal.

Keurig op tijd geleverd

Tevreden

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering. Verder geen opmerkingen.

Was goed

Onderdelen goedkoop

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, helaas paste het niet. Retour gestuurd en binnen 2 dagen geld terug.

Arrived broken first, got a perfect replacement

Great wipers, reliable shop.

Doen wat ze beloven

Fijne site om te bestellen wo4d ook snel verzonden. Aanrader !

Super snel geregeld Top

Alles naar wens verlopen Top

Ondanks dat een verkeerde bestelling had gedaan, had ik mijn betaling al na drie al terug gestort.

Is voor mij een firma die je kunt vertrouwen. En zal zeker weer wat bestellen .

nette hulp en prijzen

ik had achterlampen voor mij KUGA nodig die netjes en behulpzaam zijn geleverd

Super geholpen en snelgeleverd.

levering was op tijd, product is als beschrijft

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire