snelle compacte levering

Snel, goed en voordelig!

Super praktisch auto onderdelen zoeken en aanschaffen!

Pasvorm motorkap isolatie bmw f30/f31

de pasvorm is slecht. De plastick nieten zijn alleen rondom te plaatsen. In het middendeel springen de nieten los omdat er geen rekening is gehouden met de welving van de motorkap. Men heeft simpelweg een platte 2d exemplaar gemaakt. Origineel is ook met veel meer isolatiemateriaal. Imitatie kostte ca 55 euro. Origineel 104 euro. Had beter voor orgineel kunnen gaan. In het midden deel zijn de nieten nu niet geplaatst. Dit zijn nu gaten . Blijft voorlopig wel vast aan de motorkap. Mijn advies : afrader ! Wie verkoopt of produceert nu iets wat totaal niet past. Gekopieerd van een plaatje en vervolgens geperst. Foto's op aanvraag. Was me te veel moeite om terug te sturen en het blijft wel zitten. Met de nieten alleen rondom. Het product is geen reclame voor de verkoop site. Martin. Bmw f31 2013

Artikel beschadigd geleverd Contact opgenomen en werd nieuwe geleverd

Goede website

Alles ging gesmeerd conform afspraak

super snel

alles wat er beschreven stond klopte,de levering ging super snel.

Makkelijk zoeken en snel geleverd

Het zoeken naar de juiste onderdelen ging gemakkelijk. Heldere vergelijkingen tussen verschillende merken wat de keuze makkelijk maakte. Bestelling was snel geleverd en uiteindelijk makkelijk geplaatst.

1 keer en niet meer

Had 2 achterwiellagers besteld . Na ontvangst 1 doosje gecontroleerd en lager aan 1 zijde vervangen. Tot zover alles prima. Na 2e lager gedemonteerd te hebben bleek in doos no 2 het verkeerde lager te zitten. Na dit aangegeven te hebben moest eerst het verkeerde lager bij hen retour zijn voordat juiste lager opgestuurd kon worden. Wat resulteerde dat mijn auto een week lang onbruikbaar was. Ook na aangeven dat mijn wagen onbruikbaar was werd er niet van deze procedure afgeweken. Dat is nog eens klantvriendelijkheid.

Slecht!

Levering was niet compleet!! Voor gebeld, werd erg lomp te woord gestaan maar zou het ontbrekende onderdeel nog een keer opsturen. Hier zit ik na 18 werkdagen nog steeds op te wachten.. Elders maar het ontbrekende onderdeel besteld!

Maandag een nieuwe accu besteld, dinsdag keurig geleverd.

Zeer slecht

Komen belofte niet na

onder de maat

Geen enkele reactie op mijn oproep,op betrekkelijke denk ik eenvoudige onderdelen

Spiegel plakt niet

Auto spiegel gekocht met plak strip, na 10 minuten er weer afgevallen

Fijn dat je een onderdeel kan bestellen op basis van kenteken

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

zeer tevreden over de afwerking van de bestelling.

Al meerdere malen bestellingen gedaan en altijd correct afgewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is goed producten worden snel geleverd en de berichtgeving over de levering is altijd correct.

Snelle levering en goede service

De klantenservice was snel met het beantwoorden van enkele vragen die we hadden en de dakdrager set werd ook snel geleverd en is nu in gebruik.

Snelle levering voor een goed product

Dinsdagavond besteld en donderdag ontvangen. Perfect

Snel en goed

Mijn ervaring is erg positief omdat ze het onderdeel hadden. Besteld en de volgeñde dag in huis voor een redelijke prijs. Jammer van de verzendkosten maar dat was het enige minpuntje.

Wederom precies gekregen wat ik besteld heb

overzichtelijke site waarin je gericht kunt zoeken naar de onderdelen die je wilt hebben. Vervolgens selecteren, bestellen en betalen. Twee dagen later is het binnen. Wat wil je nog meer?

Goed en snel

Duidelijke makkelijke website met hulptools. Niet duur. Snelle levering.

Zeer goed en snelle levering

Zeer goede service

Prima.

Prima snelle en goeie service.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Vlotte service goedkoop

Bosch ruitenwissers binnen no time geleverd en duidelijke omschrijving bij het artikel.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire