Trap er niet in!

Reviews zijn zeer slecht of 5 sterren. Deze laatste zijn gekochte reviews. Het is gewoon een dramatisxh slecht bedrijf met een klantenservice waar je afgebekt wordt.

Goede onderdelen en snel geleverd

Super tevreden

Top service en goede prijzen.

Zeer snelle levering.

Wat een prutsers...

Slecht! Ok bestel een binnenspiegel voor mijn Peugeot 106. Ik krijg een grote buitenspiegel voor ern busje of zoiets. Gebeld: retourlabel gekregen. Juiste spuegel werd opgestuurd. Wederom fout. Te klein en past niet op het bevestigpunt in mijn auto. Wederom gebeld. Terugsturen moet ik zelf betalen. Waarom??? Een spiegel van 10 euro, en dan versendkosten 6.95 euro? Weer gebeld. Ik ga 16.95 terug krijgen akdus een zeer ongeinteresseerde medewerker. Ik heb hier geen vertrouwen in. Ik heb de spiegel maar gewoon weggegooid. Zo hou ik de schade beperkt tot 10 euro. Nee, hier koop ik nooit meer iets.

Snelle levering en goed product!

Goed!

Goed en snel

Zeer snelle levering

Mooie prijzen en vooral zeer snelle levering. Jammer genoeg wel nog geen kortingsbonnen ontvangen ondanks toch al redelijk wat bestellingen.

Top service ik had de bestelling al de volgende dag binnen

Internet site is niet duidelijk.

Ik heb een Wezel Grille voor links en rechts bumper bestel maar op de site word zo raar aangegeven dat ik jammer genoeg verkeerde had besteld. Na het contacteren met klantenservice ben ik door de medewerker zo goed geholpen dat hij precies wist wat ik wilde bestellen en hij heeft heel netjes gecorrigeerd en de juiste onderdelen verstuurd. Uiteindelijk ben ik door de medewerker goed geholpen. Site kunnen ze zeker aanpassen mijn scoren is zeker voor de medewerker bedoeld.

Bestelling een beetje onduidelijk

Ik heb een trekhaak en een kabelset besteld via mijnautoonderdelen.nl. Na het bestelproces zag ik ineens dat ik twee bestellingen had lopen. De bestelling die ik zojuist had gedaan én een bestelling van dezelfde trekhaak, maar dan met een duurdere kabelset. Superonduidelijk allemaal, maar blijkbaar was de eerste kabelset niet meer leverbaar. Later zag ik dat de eerste bestelling geannuleerd was en dat een nieuwe aangemaakt was. Dat ik daardoor ook vooraf moest betalen was jammer, want dat was niet mijn oorspronkelijke keuze. De levering was overigens wel prima. Toch drie sterren, omdat het product dat ik ontving prima is, het bestelproces is voor verbetering vatbaar.

Trap er niet in!

Als je echt afgebekt wil worden door een knulletje van een klantenservice, moet je dit bedrijf maar eens bellen. Deze meldt zonder zich zelf voor te stellen, dat je maar gewoon moet afwachten en geeft aan dat hij nergens verantwoordelijk voor is. Vervolgens wordt de koerier de schuld gegeven. Ik doe echter geen zaken met de koerier maar met mijnautoonderdelen.nl. Kijk maar eens op Trustpilot. Daar zie je de echte ervaringen met dit bedrijf. Af en toe 5 sterren, maar aan de review zie je direct dat dit fake reviews zijn. Hilarisch gewoon, tussen al de 1 ster reviews. Onderdelen zijn niet op voorraad zoals de site vermeldt. Werd in mijn geval bijna een week later pas geleverd. Accu werd onverpakt afgeleverd. Zo'n ervaring heb ik nog nooit meegemaakt!

en netjes per post verzonden

Prima levering

Bestelling is prima verwerkt en afgeleverd.

Scherpe prijzen maar levering begint tegen te vallen

Eerder werden bestellingen direct de volgende dag geleverd maar dat is niet meer, duurt paar dagen. Heb je het niet direct nodig dan beveel ik hen aan, anders ff in de buurt kopen.

In eerste instantie defecte wisser ontvangen. Slecht verpakt.

Had een achterruitwisser nodig. Deze besteld. Werd snel bezorgd, maar de verpakking was kapot en het product was defect. Dichtgeplakt door Post.nl. Men had niet eens de moeite genomen om een plakbandje te doen om de twee klepjes aan de uiteinde van het originele doosje. Uiteindelijk opnieuw een exemplaar toegezonden gekregen. Men zou dit keer het beter verpakken. Twee dagen later ontvangen en weer niks meer dan het originele doosje van Bosch. Dat dit keer niet weer het product verloren was gegaan of verbogen mag een wonder heten! Jammer iets meer aandacht zou op zijn plaats zijn. Product was verder prima en de prijs ook.

supper

in een keer goed maat goed kleur goed helemaal top....

Goed en snel.

Goed en snel ontvangen.

Top service en top product.

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, is deze zeer snel verwerkt en ook lekker snel bezorgd. Het vinden van een benodigd product is makkelijk te vinden op de website. Kortom een zeer goede service met een snelle verwerking van de bestelde producten. Ook de snelle bezorging mag er zijn.

Goede website en snel thuis

Goede website, makkelijk zoeken naar juiste onderdeel en snel in huis. Beveel ik aan.

verkeerde levering

bestelde ruitenwissers voor mercedes w205 bj 2015 merk valeo met op de verpakking het juiste voertuig vermeld en toch is er een andere fitting heb proberen te bellen naar het contact nr maar dit nr is niet in gebruik na menige vroegere leveringen die perfect waren stopt dan ook de samenwerking Eddy

prima geholpen

snelle levering voor goede prijs

Alle grote merken voorradig, snelle levering, goede prijs en de site is gebruiksvriendelijk dus niet zo veel te verbeteren.

mijnautoonderdelen

Product en levering perfect en goedkoop.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire