voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie spullen

Graag snellere levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering voor een scherpe prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment. Vlotte levering. Scherp geprijsd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en duidelijke site

Verpakking in een veel te grote doos. Dit moet goedkoper en milieuvriendelijker kunnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geregeld

slechter dan verwacht

Pluspunten

levering was snel. Prijs / kwaliteit is prima.

Ik had 2 gasveren voor mijn achterklep besteld. Op de website bij specificaties was aangegeven dat het 2 stuks betrof. Dus ik bestel het product 1x, er vanuit gaande dat er dan 2 stuks in de verpakking zouden zitten. Dit bleek niet zo te zijn, er zat er maar 1 in. Ik heb gemaild en toen bleken deze enkel per stuk geleverd te worden. Foutje op de website dus! Ok, dat kan gebeuren dus ik heb aangegeven dat ik er dan nog wel een bestel, maar dat ik er dan wel vanuit ging dat ik dan géén extra verzendkosten hoefde te betalen. Leek mij een prima oplossing aangezien het een fout in de specificaties op de website betrof en niet mijn fout was. Maar dat was helaas teveel gevraagd, men kon daar niets aan doen en ik moest maar een nieuwe bestellen en ook weer de verzendkosten betalen. Absoluut geen goede service dus! Aanvulling: naar aanleiding van deze review heb ik alsnog de verzendkosten retour gekregen. Uiteindelijk goed opgelost, maar dat had men ook meteen kunnen doen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In het verleden kreeg je nog service

Niets bestellen! Dit bedrijf is echt bijzonder snel achteruit gegaan. Geen service meer, onvriendelijke klantenservice (al is service een te groot woord). Zijn genoeg alternatieven voor dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima afspraak met dit bedrijf, onderdeel op afgesproken tijd aangeleverd door een zeer attente en beleefde transporteur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en het juiste artikel passend bij mijn auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks!

Wat een slecht bedrijf! Paar weken geleden auto onderdelen besteld voor de auto van mijn vriend, helaas bleek het pakketje kwijt geraakt te zijn (kan gebeuren) meerdere keren hebben wij gebeld met jullie klantenservice en hebben wij aangegeven dat we de onderdelen snel nodig hadden ivm de keuring van de auto. We vroegen of er een passende oplossing zou kunnen komen (nogmaals opnieuw opsturen of bestelling annuleren) zodat we als nog snel de onderdelen binnen zouden krijgen. Telefonisch werd ons verteld dat jullie er naar zouden kijken en dat we terug gebeld werden. Helaas werden we niet terug gebeld. Na twee dagen werd ons vertelt dat dit telefonisch helemaal niet kan en dat we maar moesten mailen. Vervolgens hebben we dit gedaan en krijgen we geen reactie. Weer gebeld en de situatie uitgelegd. Niemand die wat voor ons kon betekenen. Vervolgens hebben we op mijn naam de bestelling opnieuw geplaatst en deze was binnen 2 dagen binnen. Echter was de prijs 60 euro duurder en hebben we geprobeerd met jullie contact op te nemen om te vragen of jullie ervoor konden zorgen dat we voor dezelfde prijs het artikel konden krijgen. We moesten dit op de mail zetten en we zouden terug gebeld of gemaild worden. We zijn weken verder en horen gewoon niks. Wat een *** klantenservice en wat een service!!! Wij bestellen nooit meer iets bij jullie want we vinden deze manier van omgaan met jullie klanten echt schandalig. Jullie eigen personeel weet niet eens wat de juiste werkwijze is, de

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering ,prima prijs/kwaliteit verhouding .bestel er vaker en zal dat ook blijven doen .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed assortiment, snelle levering

Snelheid van de website lijkt erg slecht. Toen ik er op surfde was de verversing die regelmatig vastliep of het “heen en weer” klikken tussen onderdelen om te vergelijken was erg traag. Het was op 4 g, waar andere sites wel normaal laden op dat moment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Site is goed, bestellen geen probleem. Aflevering product is ok

Product donderdag besteld maandag geleverd. Geen probleem maar misschien beter direct te melden ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, correcte en tijdige aflevering. Prima !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke zoeken en goed geprijsd artikelen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet te duur snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik geef een 10 mijn bestellong is netjes en correct afgeleverd

Ner

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire