Pluspunten
Perfecte side, snel gevonden wat ik moest hebben, goedkoop en snel verzonden
VerbeterpuntenIk zou niet weten
Pluspunten
Snelle leverng, goede prijs
Pluspunten
Snel en correct behandeld ivm terugsturen
VerbeterpuntenWat duurder dan enkele concurrenten
Pluspunten
beste prijs en hogere korting via de app
Verbeterpuntenlevertijd van de onderdelen was me vooraf niet duidelijk, duurde langer (3-5 dagen) dan gehoopt (1 dag)
Pluspunten
Ik krijg persoonlijk geen positief gevoel bij dit bedrijf en de wijze waarop je als klant word behandeld. Men is weinig tot slecht communicatief. De reviews doorlezend ben ik zo te zien niet de eerste. Na 2 bestellingen te hebben gedaan via deze site, weet ik er inmiddels het mijne van........hier bestel ik niets meer!
Verbeterpunten- Ik zou eens wat enthousiaste en vriendelijkere mensen aan de telefoon zetten i.p.v mensen die afstandelijk, nonchalant en ongeïnteresseerd overkomen. Men noemt het niet voor niks klantenservice. De klant is konig maar hier word je eerder aangezien als lastpak. - Communicatie kan op alle fronten 1000 keer beter. Laat via een aangemaakte account of mail, zoals bij zoveel andere sites even weten wat de stand van zaken is m.b.t een vertraging of het niet (meer) leverbaar zijn van onderdelen (ook achteraf na een gedane bestelling!). Dit i.p.v totaal geen communicatie en simpelweg het bedrag zonder tekst en uitleg terugstorten. - Onderdelen die, ondanks kentekencontrole op de site + OEM nummers bij het artikel, bij je auto horen maar achteraf niet passen of beter gezegd simpelweg aansluitingen missen!(fabricagefout of verkeerde link in database??). In mijn geval een waterpomp die een retourleiding miste. Ondanks telefonisch melden aan de klantenservice en de belofte het te controleren en aan te passen, staan ze weken later nog op de site. Let wel, van de 5 aangeboden merken waterpompen zijn er 4 merken die deze aansluiting missen, aldus de klantenservice zelf!
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Dit willen we heel graag uitzoeken! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer en op welke dag dit is geweest zodat we dit kunnen uitzoeken? Alvast bedankt voor uw moeite en excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zeer slechte klantenservice! Onbeschoft en niet ontvankelijk voor feedback!
VerbeterpuntenKunnen klanten niet helpen. Zeer onbeschofte manier van communiceren. Ik heb een pakketje ontvangen omdat het uit de artikelomschrijving niet blijkt wat het product omvat. Ik vraag om opheldering en wordt uitgelachen en er wordt aangegeven dat ik beter moet kijken als ik iets bestel. Ik voel me zeer slecht behandeld.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Het enige dat positief is hun website uitgebreide keuze
VerbeterpuntenService kan veel beter En dan bedoel ik Als het bestelde goed toegekomen is aan het adres Zie je ineens dat het bedrijf een fout maakt waarnaar ze dit ook zelf rechtzetten ten koste van hun en niet van de klant Want klant is toch koning eh
Beste klant, dit is heel vervelend! Kunt u op deze bericht reageren wat er precies is gebeurd zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren? Vermeld uw ordernummer erbij zodat we dit erbij kunnen pakken. Alvast bedankt voor uw moeite! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik heb een paar uitlaat delen besteld. Was online voorraad en zou de volgende dag worden geleverd. Helaas klopte de voorraad niet en kreeg mijn spullen 3 dagen later. Verder was het belabberd verpakt, alle uitlaatdelen lagen eruit.
Pluspunten
Doen wat ze beloven, op tijd leveren!
Pluspunten
Snelle correcte levering voor een goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering. goede info
Pluspunten
Heel snel geleverd!
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenAfhaal locatie is aan achterkant van een groot pand. Dat duidelijker aan geven.
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNiet met permanente stiften op ruiten schrijven. We rijden. U rond met een achterraam met allerlei gegevens erop!
Pluspunten
Uiteindelijk alles goed afgewikkeld
VerbeterpuntenLeveren op tijd en volgens afspraak, betere issuebehandeling als er iets niet goed gaat
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk omruilen. Zeer snel teveel betaalde bedrag terug.
Pluspunten
Foute bumper netjes opgehaald en de goeie snel in huis
Pluspunten
Snelle bezorging. Ruilen was mogelijk. Het geruilde onderdeel was er snel.
VerbeterpuntenCommunicatie rondom het ruilen liet te wensen over. Klantenservice was niet klantvriendelijk en ontzorgde niet. "Stuur maar een mailtje". En er was geen email of/wanneer het goede onderdeel na ruilen bezorgd zou worden.
Pluspunten
redelijke prijs
Verbeterpuntenverzendprijs voor set ruitenwisser bladen zou qua gewicht en grote in de goedkope post kosten kunnen vallen ,volgens mij
Pluspunten
Product was zeer snel bij mij en past goed!
Pluspunten
Snelle levering van de juiste producten, waardoor dit bedrijf zeer betrouwbaar overkomt.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire