voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een snelle bezorging

zeer slecht, onaanvaardbaar

Hele dag thuis gewacht op accu, zou deze dag geleverd worden, denk bel maar even, ja menneer hij komt maandag avond er is een vertraging bij de leverancier. Beloof het dan niet! en als ik niet bel hoor ik ook niets, dus dag verloren bedrijf absoluut niet aan te bevelen, advertentie is ******.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

2x iets besteld nu en 2x snelle verzending gehad. Goed passende onderdelen voor een goede prijs kwaliteit. Zeker weer !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd en voldoende assortiment

tja ik weet niet of het zin heeft dit het is maar een klein ding, maar het bleek achteraf dat ik niet helemaal de juiste onderdelen besteld had want mijn auto heeft geen verwarmde zijspiegels dus de aansluiting was anders, verder paste het wel en kon ik in ieder geval de zijspiegel vervangen, maar misschien zou dat nog een verbeter punt kunnen zijn dat als iemand zoekt op kentteken dat er ook daadwerkelijk op die details gelet wordt of de onderdelen ook overeenkomen met de werkelijke accecoires die het voertuig heeft, maar zoals ik al zei de spiegel zelf paster wel op de bevestigingspunten alleen jammer dus dat ik geen verwarmde versie op mijn auto heb zitten ik wist niet dat het kabeltje anders zou zijn vandaar. ( gaat trouwens om een renault twingo uit 1999 dus het is al heel wat dat daar nog onderdelen voor te krijgen zijn in deze tijd dus ik heb verder dan ook niets te klagen) dit was het enige dat ik zou kunnen noemen wat verbeterd kan worden als het echt geperfectioneerd moet worden haha

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stell mäklig top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de prijs , de merken , en de snelheid van leveren

ik denk 0

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en optijd.ze doen wat ze afspreken

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd, alleen het op kenteken bestelde, onderdeel paste niet. De porto van de retourzending komt, buiten mijn schuld, nu wel helaas voor mijn rekening.

Database beter bijwerken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en presentatie van de onderdelen. Is een onderdeel nie geschikt of voldoet deze geniet aan de verwachtingen is deze genakkelijk te retournen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending Goede producten ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, product zoals omschreven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebeld met medewerker om advies voor bepaalde onderdelen, goede hulp en uitleg wat ik moest bestellen, de onderdelen besteld, en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, correct in prijs en ruim aanbod

Doe zo verder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eerlijke prijs, goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

I ordered a car battery on Friday 21/06 with delivery on Saturday 22/06. I did not het it, i sen an email to CS asking an update. They told me my shipment will be on Monday 24/06 without any explanation and apologies. So I sent a new email asking why late delivery when the promise delivery was on Saturday 22/6. I got an explanation due to Post.nl "fault", but still no apologies and commercial gesture even if I asked the meaning of delivery cost when the shipment is not complying with their promise delivery. So, for me this website does not care about his/her customers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De onderdelen die ik besteld heb, zijn perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen voor (voor mij) origineel materiaal

Volgens de navigatie bestaat Vareseweg 123 niet (niet jullie probleem) maar vervolgens kom je bij een louche gebouw aan waar met afbladderende letters "Gordijngroep" op staat. en niets over Mijn auto-onderdelen. Toen ik dat zag dacht ik gelijk "ik ben mijn geld kwijt" toch even op onderzoek gegaan en via een klein bordje op ingang 123 gezien dat ik aan de achterkant van het gebouw moest zijn. Vervolgens loop ik dus de deur van het magazijn binnen omdat deze openstaat en wordt ik gelijk door een medewerker op onvriendelijke wijze toegesnauwt "je moet aan de andere kant van de balie wezen, waarna hij weer wegslofte. Het is dat ik al betaald had, maar anders... Ik dus door de rode deur naar binnen waar een medewerker achter een raam mij aan zit te kijken maar niets doet. op den duur komt er dus vanuit een magazijn een andere medewerker aangelopen die mij wel normaal te woord stond en mijn bestelling snel gevonden had. Al met al dus een zeer gemixte ervaring en weet ik niet of ik nogmaals bij jullie zal bestellen. Ik snap de locatie, Maar hoeveel kost het nou een fatsoenlijk aanhangbord te laten maken en de houding van sommige medewerkers zou stukken beter kunnen. Dat jullie materialen goedkoop aanbieden hoef nog niet te beteken dat ik door jullie medewerkers afgesnauwd of genegeerd dient te worden en betaal ik liever € 5,00 meer in een winkel waar iedere medewerker mij wel op vriendelijke wijze te woord kunnen staan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en snelle levering na eveneens prima telefonisch advies over mijn bestelling.

Pluspunten

Onderdeel retour gestuurd, echter deze is zoekgeraakt bij hun omdat ze zijn gehuisvest in een verzamelgebouw. Na veel mailen over en weer schuiven ze het af op Postnl, echter heb ik hier niets als klant aan, ik ben de dupe en krijg geen geld terug. Waardeloze service om probleem bij klant te leggen! Net een mail gekregen dat ze het gaan uitzoeken, alweer? Geen vertrouwen erin, ze hebben dit al gedaan en conclusie gegeven niet te vinden dus klant betaald!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoongesprek erg vriendelijk. Met medewerker.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire