Pluspunten
Geleverd product als aangegeven op de site. Zeer recente productie datum (dot indicatie 0519)
VerbeterpuntenVerpakking minimaal, maar niet beschadigd. Levering duurde langer dan verwacht. Waarschijnlijk door geen voorraad van de band. Helaas pas na vragen kwam een bericht over de vertraging.
Pluspunten
Duidelijke site, het juiste onderdeel snel gevonden. Levering twee dagen later, netjes verzonden en goede prijs kwaliteit verhouding. Onderdeel, buitenspiegel voor een Fiat Panda, is reeds gemonteerd en paste perfect.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en goede prijs
Pluspunten
snelle levering en goede ondersteuning aan de telefoon , en natuurlijk een goede prijs.
Pluspunten
Snelle en accurate levering van bestelde ruitenwissers en dat tegen de laagste prijs op internet (incl. verzendkosten).
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
onderdeel makkelijk te vinden op de side. goedkoop en snel geleverd.
Pluspunten
Komt afspraak na prima
Pluspunten
Per abuis verkeerde onderdeel besteld, alsnog het juiste nabesteld, het foutieve onderdeel kon retour en was binnen een week terugbetaald, chapeau !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goed product past perfect op mijn astra
Beste klant, we vinden het jammer dat u ons een 2 heeft gegeven. We zouden graag de reden willen weten zodat we dit misschien in de toekomst kunnen verbeteren. U kunt op deze reactie reageren en vermeld uw ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken en misschien een oplossing kunnen bieden! In ieder geval bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Kwalitatief goede producten
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs, Nederlands bedrijf met telefoonnummers, dus als er iets is kun je gewoon bellen
VerbeterpuntenRadiator was niet van het opgegeven merk, op zich niet zo n probleem, maar gegevens zijn dus niet juist Radiator was beschadigd, niet zodanig dat ie onbruikbaar was, omdat de oude radiator zodanig lekte dat ik niet kon wachten heb ik de nieuwe toch gebruikt en zelf de koelribben met een schroendraaier weer geopend
Pluspunten
Snelle levering en een lage prijs.
Pluspunten
Alles volgende avond netjes bezorgt en werkt prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gister ruitenwissers besteld en vandaag al in huis!
Pluspunten
Goede communicatie bij een verkeerd besteld onderdeel, netjes geholpen met een oplossing. Ruim assortiment tegen schappelijke prijzen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Absoluut niet
VerbeterpuntenJullie belofte van voor 23u besteld morgen besteld is niet dan een truc om klanten te lokken . en ik ben er recht in gelopen met alle gevolgen van dien : 3 dagen later en nog steeds geen pakketje en geen uitleg over wanneer het wel bij mij aankomt
Beste klant, we vinden het zelf ook jammer dat de verwachte levering niet is gehaald en dit zal een reden hebben. We willen dit graag uitzoeken voor u en kijken voor een oplossing! U kunt op deze reactie reageren en vermeld het ordernummer zodat we dit gelijk kunnen uitzoeken voor u. In ieder geval bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Vreemd dat hier bij alleen maar positieve reacties zijn, terwijl als je op dit bedrijf Googelt het barstens vol staat met voornamelijk negatieve reacties.
Verbeterpuntengeen
Beste klant, we vinden het jammer dat u ons een 1 heeft gegeven en we zouden graag de reden willen weten zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. We versturen duizenden pakketten per week en helaas gaan niet alle pakketten zo goed als wij willen. Dit kan verschillende redenen hebben en die willen we graag weten zodat we dit kunnen verbeteren. U kunt op deze reactie reageren als u ook graag wilt weten wat er aan de hand is geweest. In ieder geval bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Nette prijs snelle levering
VerbeterpuntenNiks veranderen en zo doorgaan
Pluspunten
Geen enkele.
VerbeterpuntenAutobedrijf Brooks te Geesteren, overtreed op alle fronten de wettelijke regels, achteraf wordt kenbaar gemaakt dat er 20% kosten in mindering gebracht worden en er een maximale retour termijn is van 5 dagen, terwijl de wettelijke retour termijn bij online aankopen 14 dagen is, pure oplichting. Jammer dat dit bedrijf aangesloten is bij onderdelenlijn.
Beste klant, ik denk dat er een misverstand is in deze review. Wij zijn niet van de onderdelenlijn maar van Mijnautoonderdelen.nl en zijn ook niet van Autobedrijf Brooks te Geesteren. Dit bericht kunt u kenbaar maken op www.onderdelenlijn.nl en we vragen of u deze beoordeling wilt aanpassen aangezien dit op een misverstand berust. Bedankt voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, Mijnautoonderdelen.nl
Pluspunten
Keurige snelle afwikkeling v d bestelling.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire