Beste klant, Het is heel vervelend dat iets niet past. Als iets niet past, dan heeft u 14 dagen de tijd om daarvoor een retour voor aan te vragen. Na het verkrijgen van de retour heeft u nog 14 dagen de tijd om het retour te sturen. We hebben uw order erbij gepakt en we zien dat er een bestelling is geweest op 27-11. Dat is ruim over de 14 dagen bedenktijd heen. Hierdoor is er een terecht afkeur geweest. Als het een paar dagen waren geweest, dan hadden we dit nog wel kunnen accepteren. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen en onze excuses voor het ongemak! Uiteraard is dit niet de bedoeling. Wij moeten eerst op de hoogte zijn van het probleem zodat wij actie kunnen ondernemen. Daarvoor is het belangrijk dat de consument ons benaderd met het probleem zodat wij een onderzoek kunnen starten bij de vervoerder. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, We hebben u review opgepakt en gekeken waar het fout is gegaan. Op dit moment hebben wij wat nieuwe medewerkers die op dit moment worden ingewerkt en helaas nog te weinig weten over bepaalde procedures. We hebben u hierover een e-mail gestuurd. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice