Beste klant, Dit is heel vervelend dat u dit als slecht heeft ervaren. We hebben op onze website vermeld staan wat de verzendkosten gaat kosten. Aan het einde word alles berekenend of er nog toeslagen zullen gaan komen. Dit geld alleen voor groot pakket. Uw pakket is dezelfde dag nog verzonden. Er is helaas een vertraging opgelopen bij DHL waardoor uw pakket 1 dag vertraging heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend dat het niet past. Als iets niet past, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Bij het aanvragen hiervan kunt u dit mededelen en uw kenteken melden zodat we kunnen uitzoeken of u recht heeft op de retourkosten. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dat is heel vervelend. Als iets niet goed of verkeerd is geleverd, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden aan ons. U heeft 4 maanden geleden een bestelling geplaatst en dit probleem meld u pas gisteren. Dat is ver buiten de 14 dagen bedenktijd en helaas is uw retour hierdoor afgewezen. Met vriendelijke groet, Klantenservice