Bestelling was snel geleverd. Alleen jammer dat je midden in de nacht bericht krijgt dat het de volgende morgen om 7.00 uur word bezorgd. Dat leest niemand in de nacht.

Goede prijs en snel geleverd

Ik had een accu nodig voor de panda van mijn moeder ,heb de prijs vergeleken en kwam hier het beste uit

Goede info snelle levering

Top service!

Snelle verzending, goed product!

Slecht Het werkt gewoon niet

De clip heeft helemaal gewen enkel nut

Bestelling geplaatst en bij aankomst was het toch niet de juiste onderdeel wat ik nodig had, netjes contact gehad en voor mij heel fijn opgelost! Zeer vriendelijke mensen en willen zelfs verder helpen dan eigenlijk nodig!

Binnen de voorspellingen snel geleverd

Nadat

Nadat MijnAutoOnderdelen.nl mij een relais heeft toegestuurd dat ik niet had besteld en ik het relais heb terug gestuurd heeft MijnAutoOnderdelen.nl de verzendkosten niet terug betaald.

Netjes en snel

I ordered covers for Volvo XC 40, but not universal ones.

I ordered covers for Volvo XC 40, but not universal ones.

Onvriendelijk en bot

Werd allen maar gezucht toen ik mn pakketje bestaande uit 4 bougies kwam ophalen

niet goed

Als ik het niet onvang kan ik ook geen beoordeling geven

Snelle levering en de prijs is ook goed.

De levering was goed en de verpakking was goed aan de maat. Niet van die grote verpakkingen met veel vulling.

Prima produkt voor een goeie prijs

Levering was alleen slecht. Is ongevraagd & onbeschermd ergens in de voortuin gezet in de regen 2 dagen eerder dan aangegeven... :-(

Snel besteld en snel geleverd en direct het juiste onderdeel

Bestellingen worden op correcte manier afgehandeld.

Uitstekende diensten.

geleverd zoals aangegeven

Makkelijk besteld. Geleverd zoals aangegeven.

Hardnekkige reviewspam.

Reviewspam blijft komen, ook na gebruik van de afmeld knop. Zaken doen met deze club moet ik daarom afraden.

Gewoon goed

Snel en netjes geleverd

Top service! Makkelijk het goede product kunnen vinden en Heel snel geleverd!

Snel besteld

Ik had nieuwe ruitenwissers nodig. Door de info over m'n auto ingevuld te hebben, kreeg ik al snel de verschillende opties om uit te kiezen. Snel besteld en geleverd.

Even met hun gebeld over welke motorolie ik het beste kon nemen en goed advies gekregen. Bestelling werd snel geleverd en ze zijn niet duur.

Goede makkelijke site. Onbetrouwbare keuze voor verzenden.

De onderdelen zoeken op je kenteken werkt perfect. De spullen als je ze eenmaal binnen hebt zijn ook altijd van goede kwaliteit. Helaas kiezen ze voor DHL als bezorgdienst. Vaak kan je het dan alsnog zelf ophalen bij een ophaalpunt of ze komen gewoon 3 dagen later dan de volgende werkdag bij je aan de deur. Als je het niet ophaalt bij het ophaalpunt sturen ze het met PostNL en deze komen wel het pakketje aan je deur brengen. 3 sterren vanwege de slechte keuze voor de bezorgdienst terwijl er betere alternatieven zijn.

Makkelijk om de juiste keuze te msken en snelle levering.