Normaal goed, transport wel een issue.
Al jaren meerdere orders geplaatst. Alle onderdelen netjes en volgens de aangegeven levertijden. Nu een bestelling op woensdag avond geplaatst waarop ik 2 verzend keuzes krijg. 1) standaard levering op zaterdag of 2) avond levering op vrijdag tussen 17:00 en 22:00. Aangezien ik zaterdag echt aan de klus wilde gekozen voor de vrijdag avond levering voor 2,- meer prijs. En dan blijkt de order niet op donderdag maar op vrijdag verwerkt te zijn. Aangeboden bij Trunkrs die de avond leveringen doet en word het de maandag na het weekend pas geleverd. Dus 2,- extra betaald om het nog 2 dagen later geleverd te krijgen. Trunkrs kan je niet helpen want die doen alleen maandag t/m vrijdag avond leveringen. En voor de overdag leveringen (incl de zaterdag) zijn er dus kennelijk contract met een andere partij. Dit is dus een scenario wat bij vertraging in verwerking heel veel kan voorkomen met je woensdag orders met vrijdag avond levering. Ik heb dus niet het gevoel dat ik de enige ben waarop dit vaak mist gaat en je 2,- extra je order over het weekend heen tilt. Vergeet niet dat ik altijd top ervaringen het met deze leverancier ! maar dit zet me echt aan het denken waarbij ze vermoedelijk door deze niet slimme technische contructie hun laatste order hebben ontvangen van mij. nog 3 dagen wachten op mijn order waar ik 2,- extra voor hebt betaald om het extra snel geleverd te krijgen :-(. order: 1685539_61637101 trunkr: 411853180