Bestelling en levering verliepen volgens afspraak.
Helaas raakte mijn bestelling zoek bij de , kan uiteraard de webshop niks aan doen, vervelend. Ik belde dat het pakket zoek was en mij werd verteld om te wachten. Na 3 dagen gewacht te hebben stuurde ik een mail dat er nog niks gebeurd was. Hier op kreeg ik geen reactie. Ik besloot een appje te sturen, iemand zou contact met me opnemen. Geen reactie. Ik besloot nogmaals te bellen, toen werd me verteld dat er een onderzoek gestart zou worden en dat ik de maandag erop reactie zou krijgen. Die kreeg ik niet. Weer contact opgenomen met de klantenservice die wéér niet reageerde. Nóg een keer gebeld of het pakket nu nog een keer opgestuurd kon worden, anders wilde ik mn geld terug, maar dit kon blijkbaar niet. Ze wilden tóch nog een keer contact opnemen met UPS waardoor ik wéér een paar dagen kon wachten. Niet oké. Nu maar zelf nog een keer besteld in de hoop dat het nu wel goed gaat. Waardeloze service en contact.
Beste klant, We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken, waarbij ik u de procedure bij UPS en bij ons heb uitgelegd. Wij doen ons uiterste best om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Helaas kan het, door de vakantieperiode, iets langer duren dan gebruikelijk voordat het proces is afgerond. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is en waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Onlangs heb ik meerdere onderdelen besteld waren allemaal goed en was ik tevereden. Maar sinds gister helaas heb ik slecht ervaren met hun. Ze hebben niet goed passende onderdeel gestuurd, toen heb ik hem retour en zeiden dat de onderdeel lang gebruikt onder de auto ( retour afgekeurd)terwijl de onderdeel eens niet past aan de auto. Die 2de poging past ook niet. Met deze houd het op met mijn bestellingen bij hun.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Op basis van uw e-mailadres hebben wij geen recente bestelling kunnen vinden. Bij de aanvraag van deze review heeft u geen ordernummer vermeld, waardoor wij niet kunnen verifiëren of de bestelling daadwerkelijk bij ons is geplaatst. Wij hebben het sterke vermoeden dat deze klacht betrekking heeft op een bestelling bij een andere webshop. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede accu, instructies ontbreken. Geleverd zonder een verpakking.
Easy to find correct wipers for front and rear screens.
product en levering snel en correct
Bestelling was snel geleverd. Alleen jammer dat je midden in de nacht bericht krijgt dat het de volgende morgen om 7.00 uur word bezorgd. Dat leest niemand in de nacht.
Ik had een accu nodig voor de panda van mijn moeder ,heb de prijs vergeleken en kwam hier het beste uit
Snelle verzending, goed product!
De clip heeft helemaal gewen enkel nut
Bestelling geplaatst en bij aankomst was het toch niet de juiste onderdeel wat ik nodig had, netjes contact gehad en voor mij heel fijn opgelost! Zeer vriendelijke mensen en willen zelfs verder helpen dan eigenlijk nodig!
Binnen de voorspellingen snel geleverd
Nadat MijnAutoOnderdelen.nl mij een relais heeft toegestuurd dat ik niet had besteld en ik het relais heb terug gestuurd heeft MijnAutoOnderdelen.nl de verzendkosten niet terug betaald.
Netjes en snel
I ordered covers for Volvo XC 40, but not universal ones.
Werd allen maar gezucht toen ik mn pakketje bestaande uit 4 bougies kwam ophalen
Als ik het niet onvang kan ik ook geen beoordeling geven
Beste klant, Dat is natuurlijk erg vervelend als een pakket niet aankomt. We hebben de bestelling opgezocht die u bij deze review heeft vermeld. Volgens onze gegevens is het raammechanisme op de verwachte bezorgdatum correct afgeleverd. We vermoeden dat deze review mogelijk bedoeld is voor een andere webshop. Met vriendelijke groet, Klantenservice
De levering was goed en de verpakking was goed aan de maat. Niet van die grote verpakkingen met veel vulling.
Levering was alleen slecht. Is ongevraagd & onbeschermd ergens in de voortuin gezet in de regen 2 dagen eerder dan aangegeven... :-(
Snel besteld en snel geleverd en direct het juiste onderdeel
Uitstekende diensten.
Makkelijk besteld. Geleverd zoals aangegeven.
Reviewspam blijft komen, ook na gebruik van de afmeld knop. Zaken doen met deze club moet ik daarom afraden.
Beste klant, Het is uiteraard vervelend als u ongewenst e-mails blijft ontvangen. Na het verzenden van een bestelling sturen wij automatisch éénmalig een e-mail met het verzoek om een review te schrijven. Daarna neemt Kiyoh dit proces over. Mocht u desondanks meerdere berichten blijven ontvangen, dan kunt u in uw e-mailprogramma aangeven dat het om ongewenste e-mail (spam) gaat. U ontvangt dan geen verdere berichten meer. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice