Pluspunten
Pluspunten
Top veel goedkoper dan in Amsterdam bij de kwikfit. Daar hadden mij de onderdelen en montage 550 euro gekost. Nu maar 120.
Pluspunten
Levertijd. Goed contact bij levering. Gelijk bevestiging makkelijk afrekenen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk moet veel te lang wachten op terugbetaling van het statiegeld.
Beste klant, een retour van een statiegeld dient binnen 6 weken afgehandeld te worden. Word dit niet gedaan, dan kunt u een email sturen naar onze klantenservice om een verzoek in te dienen waarom het zo lang duurt. U krijgt dan binnen 24 uur een inhoudelijk bericht van de afdeling en een oplossing. We zien graag uw bericht in onze email verschijnen. Met vriendelijke groet, Klantenservice.
Pluspunten
VerbeterpuntenZe leveren niet het bestelde onderdeel merk SKF Reageren niet op mijn mail die ik stuur. Lijkt me niet meer dan normaal dat als ik iets bestel dat ik dit dan ook geleverd krijg.
Beste klant, het is heel vervelend dat u geen reactie krijgt op uw email. Heeft u voor mij het aanvraag nummer van uw email die u van ons heeft gekregen na het versturen van uw email. Op dit moment zijn alle e-mails beantwoord tot gisteren 21:00 uur. Ik ga er vanuit dat we de email niet ontvangen hebben in onze ticket systeem. We horen graag uw reactie en we zullen onze best doen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. U kunt reageren op de reactie van ons. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
als je het onderdeel niet vind van u wagen dan kan je chatten met een medewerker en dan heb je u onderdeel snel ik bestel altijd bij jullie ik ben een tevreden klant
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering.
Pluspunten
Goed overzicht van auto onderdelen.Zeer gunstige prijs. Vandaag besteld morgen al in huis.
VerbeterpuntenGeen vooral zo door gaan.
Pluspunten
snelle service - duidelijk en goed te vinden - goede mailwisseling over transport status en levertijd.
VerbeterpuntenKoppeling dat als je een linker nodig hebt - je makkelijk ook de rechter kunt vinden - in mijn geval schokbreker koop je meestal als set...
Pluspunten
Snelle service en optimale communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vertrouwde betalingsmogelijkheid . Snelle levering. Goede tracing. Goede prijs.
Verbeterpunten(Ik zou iets moeten zoeken.) Misschien de 'herleidbaarheid' van het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en fijne website.
VerbeterpuntenVoor de twee ruitenwisser vond ik de verzendkosten, €6,95, best duur.
Pluspunten
Heel simpel en heel snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Alles gaat aardig snel en goed verstuurt. Geen klachten!
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
ik heb mn onderdelen op tijd ontvangen
Verbeterpuntenbeter bereikbaar kunnen wezen als ik bel
Pluspunten
vriendelijk en snel
Pluspunten
Zeer tevreden over de klantenservice. Steeds snel antwoord op mijn vragen gekregen waarvoor dank.
VerbeterpuntenVoor het ogenblik weet ik het niet.
Pluspunten
keurige service, vlotte levering
Pluspunten
Levering keurig op afgesproken tijdstip.Grote keuze in webshop. Prijs is zonder meer erg concurrerend!
VerbeterpuntenDe hulp via whatsapp kan veel beter. Bij een duidelijke vraag kreeg ik een antwoord wat ik al wist, dat stond nl. óók in mijn vraag. Het geleverde produkt voldeed niet helemaal aan de omschrijving op de site, graag meer aandacht voor adequate omschrijvingen op de site
Pluspunten
De prijzen op de site zijn erg gunstig
Verbeterpuntenvoor de 1e keer hier iets bestelt maar echt alles ging fout. vrijdags bestelt, levering zou dinsdag zijn. Kreeg maandags een tt-code van postnl. Deze staat nu trouwens nog steeds op afgifte. Dinsdags kwam er dus ook niks. Via chat gevraagd hoe of wat. Er was een onderdeel vertraagd dus zou woensdags geleverd worden. Woensdags kwam er dus niks. Weer gevraagd via chat omdat mijn tt-code nog steeds op afgifte stond bij postnl. Donderdagochtend weer via chat gevraagd en kreeg toen te horen dat mijn bestelling kwijt was bij de vervoerder. Kreeg later in de chat te horen dat mijn bestelling terrecht was en dat deze smiddags alsnog geleverd zou worden. Top dacht ik. Smiddag kwam er uiteindelijk een pakket binnen en werd geleverd door transmission en niet door postnl zoals opgegeven. Maar deze klopte niet en er zat 1 onderdeel bij wat niet voor mij bestemd was. Weer via chat contact opgenomen en later ook via de mail. Voor het foutieve onderdeel werd een retouropdracht aangemaakt en is vrijdag opgehaald. Via de chat kreeg ik te horen dat het ontbrekende onderdeel pas naar mij verstuurd zou worden als het retouronderdeel bij hun binnen was. En via de mail kreeg ik te horen dat het ontbrekende deel direct verstuurd zou worden. Kreeg er ook tt-code van en kon deze dan ook vrijdagmorgen volgen en het onderdeel werd dan ook vrijdags uiteindelijk bezorgd met postnl. Uiteindelijk was ik dus een week verder voordat ik mijn 3 onderdelen in huis had terwijl alles op de site op voorraad stond.
Pluspunten
Top bedrijf dat goed bezig is in deze moderne tijd. Hele snelle levering is waar ze zich in onderscheiden. Ga zo door
VerbeterpuntenGeen idee