Laden reviews...
580 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De flesta omdömen pekar på snabb leverans, ett brett sortiment och rimliga priser. Kunderna uppskattar enkel beställning online och att delarna passar bilen via VIN-sökning. Några uppger problem med returer eller kundservice, men övergripande är nöjdheten hög.
Onbeschofte hork aan de telefoon gehad. Totaal geen manieren en niet klantvriendelijk. Bestel hier nooit meer.
13 June 2022
Elektro
Online
Beste klant,
Dit is heel vervelend dat u niet juist bent geholpen aan de telefoon!
Is het probleem uiteindelijk opgelost geweest?
Zo niet, kunt u op deze email reageren met uw ordernummer zodat we kunnen kijken naar een oplossing!
Excuses voor het ongemak!
Klantenservice
snelle levering en goede kwaliteit
12 June 2022
l.oosterhof
dordrecht
Voor het eerst iets besteld. Helemaal naar verwachting en op het aangegeven moment bezorgd. Automaterialen koop ik niet dagelijks maar kom hier zeker weer kijken als het nodig is.
11 June 2022
Harrie
Hoogeveen
Kon eenvoudig achterhalen of deze dop zou passen, terwijl ik een zeldzame auto rijd. Dat was erg prettig. Vervolgens artikel vlot en op beloofde tijdstip ontvangen. Prima.
11 June 2022
Piet
Vught
Onderdelen aan mooie kortingen te verkrijgen. Snelle levering, goede service!
10 June 2022
Kurt Verbeeck
Oevel
duidelijke uitleg en foto's van het product dat je zoekt
10 June 2022
harry
apeldoorn
De bestelde ruitenwissers waren snel geleverd en functioneren prima.
9 June 2022
Dick
Nuenen
Snel en goed geprijsd
8 June 2022
Chris
Vught
Snelle levering van bestelde ruitenwissers die, ondanks wat was aangegeven, niet op mijn auto pasten. Dus die ook weer - op eigen kosten - teruggestuurd volgens aanwijzingen. Na de beloofde 10 dagen voor terugstorting van het betaalde bedrag niets meer gehoord of terugontvangen, dus een mail gestuurd. Dat hielp, uiteindelijk heb ik inmiddels het betaalde bedrag terug -- maar de terugzendkosten ben ik kwijt.
7 June 2022
Willem
Voorschoten
Retour kosten betalen zonder wat er bij te vermeld te hebben! Ook hele brutale medewerkers die mijn niet serieus nemen tijdens telefonisch gesprek! Eerste en laatste keer
7 June 2022
Anwar
Amsterdam
Beste klant,
Dit is heel vervelend dat u niet juist bent geholpen aan de telefoon!
De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen!
Dit word op de website ook vermeld dat de retour kosten voor de klant zijn!
Onze excuses voor het ongemak!
N.v.t.
Anoniem
Anoniem
Beste website voor auto onderdelen en altijd snel leveren! Aanraden!
Daud
Nijmegen
Goede en duidelijke beschrijving van onderdeel, snelle bezorging en goed verpakt.
Jac
Roermond
Ik heb op zondagavond de bestelling geplaatst. Ik verwacht dan uiterlijk woensdag de spullen. Dat werd dus vrijdag. Het onderdeel zelf kan ik nog niet beoordelen want die is nog niet binnen.
Ron
Vaassen
Geachte klant,
Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens verloopt.
Helaas zijn er wat vertragingen ontstaan wegens Hemelvaartsdag. Onze excuses voor het ongemak!
Zeer tevreden snelle levering
Rob
Oosterbeek
Op tijd binnen.als omschreven. Netjes geleverd
Simon
Schagen
Snel geleverd tegen goeie prijs!
Marc
Elsloo Lb
Nwe radiateur nodig. Snel gevonden, vergeleken en besteld. Goed spul en vrij snel geleverd. Kortom: Site doet wat het belooft!
Erwin
Haastrecht
Uitstekend, prima service. Kleine opmerking. Omdat wachttijd best lang was, zou men dat vooraf kunnen melden, klant kan evt later terugkomen.
Rob Dukker
prima en snelle levering
29 May 2022
Peter
Tilburg
oderdelen paste prima en zagen ergoed uit en mooi op tijd geleverd
29 May 2022
dirk
z beijerland
28 May 2022
andre Bauhuis
RIETMOLEN
Duidelijke website, duidelijk over levertijd van aantal dagen en op tijd geleverd.
28 May 2022
Willem