Pluspunten
Zeer vlotte en professionele verwerking van de opdracht en een hele nette aflevering van het product.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en goede updates via de mail over hoe alles zat met mijn bestelling. Bovendien waren de producten netjes en merkbaar zorgvuldig verpakt en kreeg ik er een leuke tester bij en een pamflet met informatie over andere producten van hetzelfde merk.
Pluspunten
Goed persoonlijk advies. Geweldige en snelle service. De pakketten worden altijd op tijd geleverd met een testertje om uit te proberen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel met veel kennis.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie per mail. Duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
super make-up snelle en correcte service
VerbeterpuntenDoe zo verder ;)
Pluspunten
Snelle levering!! Producten voldoen aan mijn verwachting
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Er was een fout opgelopen tijdens de betaling ( dubbele betaling). Via de chat werd dit meegedeeld en er was onmiddellijk een reactie en oplossing tot terugbetaling bedrag. Top service! Product was volgende dag al in huis!
Pluspunten
Leveren altijd snel. Tor nu toe altijd meegedacht mbt producten via de app. Hele goede en fijne service.
VerbeterpuntenMeer testers bij bijv x bedrag om andere producten uit te proberen.
Pluspunten
Vriendelijk hulpvaardig
Pluspunten
Ik krijg meteen een bericht dat een van de items die ik besteld had niet op voorraad was, maar dat het zo snel mogelijk geleverd zou zijn. Perfect, want dan wist ik het. Ik was aangenaam verast toen het toch binnen een paar dagen geleverd was. Excellent service, veel dank ervoor.
Pluspunten
Chatfunctie, daarna op whatsapp zeer vriendelijk en persoonlijk geadviseerd. Mooie producten, snelle levering
Verbeterpuntengeen, helaas kreeg ik direct comedonen van de starteskit
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, mooi aanbod
VerbeterpuntenFoto's en beschrijvingen zouden wat beter kunnen.
Pluspunten
Goede levering, snel en netjes. Prettige communicatie. en last but not least mooie producten. Ik ga er beslist vaker bestellen en ik beveel deze webshop van harte aan.
Pluspunten
Duidelijke website, heerlijke producten, vlotte levering
Pluspunten
snelle reactie en heel goed advies
Verbeterpuntenik zal het niet weten
Pluspunten
Ik heb achter info gevraagd via whatsapp. Meteen reactie gekregen. Info gekregen die ik zocht. De bestelling heb ik de volgende dag ontvàngen! Nog nooit zo'n goeie service meegemaakt (vooral ervaring met Belgische online shops).
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlotte service
VerbeterpuntenGeen
48 Hulsmaatstraat