Niks op aan te merken. Zeer goede webshop. Communicatie per WhatsApp na plaatsing order is een zeer grote troef.
Schnelle Lieferung, tolles und professionelles Kundenservice
Op afstand via app contact en advies werkt heel goed. Ben een tevreden klant!
De webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, via de chat goed advies gekregen. En de producten zijn vriendelijk voor mijn huid!
Meerdere keren al besteld bij Glam Skin webshop. Je krijgt de bestelling altijd snel thuis gestuurd met ook nog een gratis sample er bij.
Vandaag besteld (op een vrijdag) en morgen al in huis, jaja op een zaterdag. Meer kan je niet verlangen, toch?
Duidelijke website Gemakkelijk in gebruik
Zeer snelle levering + extra staaltje gekregen altijd leuk!
Ik vond onmiddellijk waar ik naar op zoek was op deze webshop, en de volgende dag had ik het al in huis, zelfs levering op zaterdag in Belgie!
Erg snelle service. Wat heel erg fijn bleek te zijn was dat ze monsters meezonden om zodoende te kunnen bepalen welke kleur make-up het beste paste. Heel erg prettig en bijzonder. Verder hebben ze een mooie collectie van de fantastische producten van Zhang Iredale. Een heel mooi merk.
Heel goede service
Mijn vriendin gebruikt al een hele tijd een mooie lip plumper en na wat rond surfen op internet zag ik dat de Glam Skin Shop hem verkocht! Een dag na mijn bestelling werd deze al geleverd en ook nog eens heel praktisch op een zelf gekozen afhaal punt. Netjes verpakt en inclusief een mini versie! Ik ben hartstikke tevreden dus ik zal zeker opnieuw bestellen!
Goede service, rap thuis geleverd
zondag besteld en de dinsdag al geleverd Super!
Tevens is het artikel super mooi en chique ingepakt! Zeer professioneel!
Snelle levering, product hadden ze niet meer iets voorgesteld via Whatsapp! Goede service! Heel tevreden!
Ga zo door super
Bestel al jaren bij Glam Skin webshop! Altijd tevreden.
Hier möchte ich meine Erfahrung mitteilen: Ich habe Produkte bestellt und mir wurde mitgeteilt ( sogar per WhatsApp) , dass 1 Produkt nicht vorrätig war. Man hat mich informiert, dass die Lieferung etwas dauert und einen Zeitraum angegeben. Nach Ankunft der Ware wurde ich nach einer Bewertung gefragt, was dies hier ist und es ist toll gelaufen. Vielen lieben Dank dafür Mit freundlichen Grüßen
Original review
Tut mir leid Ihnen nur diese Punkte zu geben, aber nach 1 1/2 Wochen ist die Lieferung immer noch nicht da, aber das Geld wurde sofort abgebucht. Dies ist offensichtlich eine Gewinnmaximierung. Lg Angelika Wolter
Het gamma dan door Glam Skin Webshop wordt aangeboden is zeer compleet! Eens besteld, volgt de levering zeer snel...alles is mooi verpakt. Het gratis staaltje maakt het compleet!
Voedingssupplementen SKIN ACCUMAX besteld. Meteen de volgende werkdag geleverd!
En altijd wat staaltjes bij in de verpakking ! Ik ben een tevreden klant..
Glam skin is een waardevolle hulp in mijn strijd tegen acné
48 Hulsmaatstraat
Enschede 7523 WG