Heel goede service

Perfecte service

...

Great product and appreciated the samples. 18 days from order to delivery seemed excessive which was the only reason for the lower rating.

• Communication N/A

rapidité et bon service

rapide et toujours à l'écoute

Vlotte service

Maandag mijn bestelling geplaatst, dinsdag reeds geleverd ! Een hele vlotte service !

Excellent Shopping Experience

This is my second time ordering from you, and once again, I’m very impressed. The product selection is fantastic, and the service is truly exceptional. The customer service team even reached out to me personally via WhatsApp to confirm all the details of my order and later followed up just to check in :) I purchased Dr. Schrammek products, which I absolutely love, and I can confidently say they are 100% authentic. I look forward to seeing an even wider range of skincare brands available in the future.

Snelle levering, kwaliteitsprodukt

Snelle levering. Bij het pakket zaten persoonsgerichte staaltjes wat professioneel overkomt. Met het bestelde product van dr.Schrammek heb ik het beste resultaat voor mijn rosacea. Beter dan met de door de dermatologe voorgeschreven dure zalven.

ik ben zeer tevreden.

Alles werd correct en op tijd geleverd.

Excelent

Thank you

Hallo

I’m very love this product ! The delivery came quickly, as always, everything is great

• Communicatie

Goed product en stipte levering. Zeer tevreden.

Alles Top

Prompte und relativ rasche Lieferung. Werde wieder bestellen

• Kommunikation

Vlotte service

Goede service, pakket is vlot geleverd en goed verpakt. De producten van Dr. Schrammek zijn zeer goed en leuk dat er enkele staaltjes bij zitten om de producten die je nog niet kent te testen.

• Communicatie

Super snelle en professionele afhandeling.

Professioneel en snel.

Duidelijke site met mooi aanbod. Ik ken Schrammek al heel lang en vind het fantastisch dat ik Glam Skin Webshop gevonden heb en niet naar een schoonheidssalon op zoek moet om ze te kopen.

• Communicatie

Super snel mijn product ontvangen.

Livraison très rapide

Livraison rapide, produit parfait merci pour tout à recommander plus échantillons qui fait toujours plaisir

• Communication

Super snel geleverd en een top product!

Geweldig product!

• Communicatie

Verzorgde-, correcte - en vlotte levering!

Jullie producten zijn top! Altijd netjes ingepakt én zeer snel geleverd. Chapeau. Een plezier om bij jullie te bestellen!

Excellent!

Excellent product, good communication and very fast delivery!!!

Good quality product

Very good place to buy, package arrived quickly.

Producten van uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteitsproducten

top

snel

• Kommunikation

Betrouwbaar en vlot

Eindelijk een website waar ik mijn favoriete producten kan aankopen. Ik kreeg ook een staaltje wat ik tof vind, zo kan ik nieuwe producten testen.

Goed lekker zacht

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa