Goede producten en snelle levering

Zeer goede producten heb ze leren kennen via een schoonheidssalon

Goede online winkel voor de wenkbrauw poeder. Van Jane

De bestelling heb ik snel ontvangen en vind het ook fijn je er altijd iets kleins bij krijgt, en de verpakking ivm de verzending, vind ik ook erg fijn, want zo raakt de make-up niet beschadigd.

• Communicatie

Goede service en mee denken met de klant

Producten besteld, maar helaas 1 product niet meer leverbaar op korte termijn. Glam Skin heeft er alles aan gedaan om mij te adviseren en mee te helpen.

Top, snelle levering.

Na bestelling meteen de volgende dag al binnen. Top!

• Communicatie

Ravie d’avoir la chance de trouver les cosmétiques Jane Irredale - bonne communication

Très bonne communication

• Communication

Duidelijke communicatie en snelle levering

Duidelijke communicatie en snelle levering Top!

Topservice en kwaliteitsvolle producten

Omdat er niet direct kon geleverd worden omwille van vakantie werd een korting aangeboden. Direct na vakantie werd mijn bestelling direct verstuurd.

Zeer goede service .

Zeer goede service.

• Communicatie

Duidelijke website. Makkelijk om de producten te vinden en af te rekenen. Snelle service, goed contact per What’sapp over de levering. Snel en op tijd geleverd. Kortom, echt perfect.

snel en efficiënt

• Communicatie

service excellent et rapide, produits de qualité

excellent service, rapidité de livraison, produits de qualité

Heel erg goed

Snelle levering, cadeautje erbij!! Top!!

• Communicatie N.v.t.

alles sehr einfach und unkompliziert

alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation k.A.

Vlot en duidelijk

Heel fijne ervaring. ik ga in de toekomst nog bestellen.

• Communicatie

Super service en ik ben al jaren fan van de pure pressedbased van Jane iredale!

Snelle levering, met ook nog proefjes erbij! Ik gebruik al jaren de minirale poeder van Jane iredale. Niets kan hier tegenop. Ik heb een hele gevoelige huid en dit staat heel mooi, beschermd tegen de zon, blijft de hele dag zitten en geeft geen irritatie. Ik raad het iedereen aan.

• Communicatie

Helaas duurde de bezorging enkele dagen. Wel tevreden met de producten. Zoals sinds jaren.

Eerdere bestellingen ontving ik snel. De laatste keer ontving ik na 3-4 dagen.

Great shop!

Excellent products, fast shipping and customer service!Highly recommended

• Communication

Snel, duidelijke communicatie, goede service

Snel geleverd, vlotte communicatie, goede producten

Heel tevreden!

Als twee keer een bestelling geplaatst, echt tevreden over de producten en de snelle Levering!

Lange wachtijd

Deze keer lang moeten wachten

• Communicatie

Producten besteld en een aantal dagen nadien mooi verpakt thuis gekregen, snelle en vlotte levering en nog een staaltje gevonden in de doos :) Hier bestel ik zeker nog Groetjes Tamara

• Communicatie N.v.t.

Voor de eerste bij de webshop besteld maar voor herhaling vatbaar

livraison rapide, colis impeccable

livraison rapide, colis impeccable

• Communication

Snelle feedback op productvraag. Ook snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Met een staaltje er bovenop. Bedankt.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa