Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en vriendelijke service. De berichten benadrukken betrouwbare verzendung en behulpzaam personeel bij meerdere bestellingen. Kwaliteit van producten en verpakking werden herhaaldelijk genoemd als sterke punten. Over het geheel genomen zijn klanten zeer tevreden met hun winkelervaring.
Excellent!!!
31 January 2026
Georgios
Limassol
Kommunikation
28 January 2026
Bianca
Meiningen
J'ai eu un souci pour ma 1ere commande malheureusement... service client qui a répondu présent jusqu'à ma livraison...et un beau geste commercial dans mon colis ! Je recommande
27 January 2026
Goede producten
23 January 2026
joelle
Gent
Great communication on delivery as always thanks
19 January 2026
Amanda
Odiaxere
Prima webshop ,heel blij mee .
18 January 2026
Addy
Woerden
zeer correct
15 January 2026
Karlien
Belgie
Good communication with the company, the product are ok. I recommend!
14 January 2026
N.v.t.
13 January 2026
Elke
RILLAAR Belgiê
Ik bestel al jaren de producten van Schrammek. Vlotte levering!
N.v.t.
12 January 2026
Silke
Brugge
Alles in orde
10 January 2026
Sonja
België
Ik heb al vaak besteld bij Glam Skin en ben zeer tevreden over de producten die ze aanbieden en over hun dienstverlening
8 January 2026
Kristien
ASTENE
Toch had ik graag wat meer samples. Ik mag zogenaamd 3 samples kiezen, voor mijn part mag dat 3 x hetzelfde zijn. Ik vond het heel jammer dat er maar 1 sample bijzat. Je kan maar een product beoordelen na een paar dagen of weken te gebruiken, maar met een minimum aan samples is dat onmogelijk. Het bestelde product op zich is wel uitstekend!
8 January 2026
Michèle
Aalst
they ship really fast and keep you updated every step of the way!
3 January 2026
Shelly
Amsterdam
In eerste instantie teleurgesteld toen bleek dat mijn bestelde product toch niet op voorraad was. Terwijl de website aangaf dat het wel op voorraad was. Het product zou niet meer op tijd voor de kerst geleverd worden. Uiteindelijk is het ze toch gelukt om het bestelde cadeau op tijd te leveren. Dus erg tevreden
2 January 2026
Marlies
Heeze
Ik ben al jarenlang content met de producten en service van GlamSkinWebshop.
2 January 2026
Nancy
Oostende
De eerste keer dat ik bestelde bij Glam Skin Webshop en nog maar zelden dit soort fantastische klantenservice mogen meemaken. Doordat de producten niet op stock waren konden ze niet de dag erna geleverd worden waardoor ik ze niet mee op reis zou kunnen nemen. Glam Skin is vlot bereikbaar via Whatsapp en stelden alles in het werk om de producten toch nog op tijd te leveren. Echt super tevreden.
28 December 2025
Els
Gent
Snelle correcte levering
24 December 2025
Inge
Grobbendonk
Meteen contact met het bedrijf, zeer goed geholpen en artikel de volgende dag al in huis
23 December 2025
Rini
Oirschot
Eindelijk de producten die ik wil. Er zit altijd een staaltje bij wat ik enorm leuk vind en de verzending is zeer snel.
22 December 2025
A
I
Niettegenstaande ik niet veel en kleine hoeveelheden bestel, ben ik er telkens over verwonderd dat de produkten zo vlug van Nederland in Westvlaanderen terechtkomen.
18 December 2025
Nelly
Moorslede
Amazing service and great products!Can only recommend ✨✨✨✨✨
15 December 2025
Pamela
France
Ik ben heel tevreden over het product en ook over de snelle levering. Een minpunt: er werd geleverd door post nl. We waren niet thuis, en er werd niet open gedaan op het moment van de levering. De levering werd gewoon aan de deur afgezet....
14 December 2025
Rita
Roeselare
Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage.
Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa
Hulsmaatstraat 48
7523 WG Enschede