Goede ervaring.

Snelle levering en zeer goed en persoonlijk advies ontvangen ondanks dat dit via whatsapp was. Er is tijd genomen om mijn huid te analyseren en hierbij passende producten aan te bieden. Bedankt!

• Communicatie

De levering is snel en correct!

Vind het alleen heel spijtig dat er niet meer kleine staaltjes gratis bij zijn! Hier in België geeft men in de parfumeries veel staaltjes zodat men iets kan uitproberen! Doet veel meer kopen. Waarom moet in uw firma daarvoor betaald worden! Geen goede reclame! Twee keer iets besteld dat niet beantwoorden aan mijn verwachting! Met een staaltje had ik het juiste product kunnen bestellen.

• Communicatie

Donderdag besteld en de volgende dag al thuis bezorgd. Top!

• Communicatie N.v.t.

Snelle adequate opvolging om producten snel te leveren.

• Communicatie

Een heel fijn advies gekregen

Advies via chat en whatsapp gekregen. Dit advies was duidelijk en daardoor wist ik welke kleur ik moest kiezen van Jane Iredale. Gevraagd om drie samples (verschillende kleuren) van de Liquid Minerals. Deze zaten heel goed verzorgd in potjes. Nu kan ik uitproberen welke kleur ik het fijnst vind voordat ik bestel!

• Communicatie

Prima service met snelle levering!

Ik bestelde producten van Jane Iredale. Deze werden heel snel geleverd. Alles was in orde en er zat nog een cadeautje bij ook (miniatuur productje van het merk) Een absolute aanrader!

Fijne producten

Ik gebruik al een tijdje producten van schrammek. Mijn gezicht ziet er sindsdien rustig en fris uit. Altijd snelle reactie en duidelijk advies over de producten.

Jane Iredale

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Tevreden

Er waren in de eerste instantie wat problemen met de levering, maar inmiddels goed opgelost door Glam Skin.

• Communicatie

Super fijne en goede webshop

Mooie producten , snelle levering , en bij contact snelle reactie ; In 1 woord top !

Super !

Goede service, snelle levering

Heel tevreden!

Product was beschadigd bij levering, onmiddellijk bevestiging gekregen dat er een nieuwe tube werd verstuurd. Super service.

Snelste levering ooit

Had verkeerd huisnummer doorgegeven en de koerier heeft mij gecontacteerd en geleverd op het juiste nummer. Dat noem ik service, top dankjewel

Helemaal tevreden

super tevreden over produkten, ook een staaltje bijvevoegd. En snelle levering. TOP!!!

Super service

Artikel besteld - volgende dag reeds geleverd - mooi verpakt - duidelijk boekje met alle artikelen en uitleg

• Communicatie N.v.t.

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Mooi verpakt echt een cadeautje. Leuke sample erbij deze werd zeer gewaardeerd

Prima kwaliteit van schrammek

Vlotte levering

Super service

Uitstekende en zeer snelle service

Zeer goede service!

Goede service en een leuke tester ontvangen bij mijn bestelling.

• Communicatie

Good quality and quick delivery

I buy Jane Iredale products from you and am always pleased with the quality of the products, the good service and quick delivery. Thank you!

• Communication

Dermaquest purchase

I found everything I needed. Package delivered smoothly.

• Communication

Goede ervarin met Glam Skin

Ik heb 2 producten gekocht van Jane Iredale. Ik had het heel snel in huis. Leuk dat je er dan ook 1 sample bij krijgt. Ook zijn ze goed te bereiken via Whatsapp. Ik twijfelde over een kleur lipstick of die kleur wel zou staan. Heel fijn dat ze samples hebben om het uit te proberen. In de winkel durf ik nu met de corona geen tester te gebruiken waardoor dit dan wel een uitkomst is. Ik ben blij met deze Wepshop.

Zeer toegangkelijk!

Ben heel tevreden met de zonnepoeder van Jane Iredale!

• Communicatie

Top producten en nog dezelfde dag aan huis gebracht. Super!

Zoals altijd weer heel blij met mijn maskertjes van Dermaquest. Sochtends besteld en nog dezelfde middag werden ze persoonlijk aan huis gebracht.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa