Tevreden

Er waren in de eerste instantie wat problemen met de levering, maar inmiddels goed opgelost door Glam Skin.

• Communicatie

Super fijne en goede webshop

Mooie producten , snelle levering , en bij contact snelle reactie ; In 1 woord top !

Super !

Goede service, snelle levering

Heel tevreden!

Product was beschadigd bij levering, onmiddellijk bevestiging gekregen dat er een nieuwe tube werd verstuurd. Super service.

Snelste levering ooit

Had verkeerd huisnummer doorgegeven en de koerier heeft mij gecontacteerd en geleverd op het juiste nummer. Dat noem ik service, top dankjewel

Helemaal tevreden

super tevreden over produkten, ook een staaltje bijvevoegd. En snelle levering. TOP!!!

Super service

Artikel besteld - volgende dag reeds geleverd - mooi verpakt - duidelijk boekje met alle artikelen en uitleg

• Communicatie N.v.t.

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Mooi verpakt echt een cadeautje. Leuke sample erbij deze werd zeer gewaardeerd

Prima kwaliteit van schrammek

Vlotte levering

Super service

Uitstekende en zeer snelle service

Zeer goede service!

Goede service en een leuke tester ontvangen bij mijn bestelling.

• Communicatie

Good quality and quick delivery

I buy Jane Iredale products from you and am always pleased with the quality of the products, the good service and quick delivery. Thank you!

Dermaquest purchase

I found everything I needed. Package delivered smoothly.

Goede ervarin met Glam Skin

Ik heb 2 producten gekocht van Jane Iredale. Ik had het heel snel in huis. Leuk dat je er dan ook 1 sample bij krijgt. Ook zijn ze goed te bereiken via Whatsapp. Ik twijfelde over een kleur lipstick of die kleur wel zou staan. Heel fijn dat ze samples hebben om het uit te proberen. In de winkel durf ik nu met de corona geen tester te gebruiken waardoor dit dan wel een uitkomst is. Ik ben blij met deze Wepshop.

Zeer toegangkelijk!

Ben heel tevreden met de zonnepoeder van Jane Iredale!

• Communicatie

Top producten en nog dezelfde dag aan huis gebracht. Super!

Zoals altijd weer heel blij met mijn maskertjes van Dermaquest. Sochtends besteld en nog dezelfde middag werden ze persoonlijk aan huis gebracht.

• Communicatie

Zeer vriendelijk en top service!

Glam Skin heeft een super goede service met professioneel advies! Heel tevreden!

• Communicatie

Heel snelle service en mooi ingepakt

Producten van Schrammek zijn top!!!

Good experience

It arrived quickly. The products I ordered are great. I recommend it!

Heel tevreden!

Heel snelle levering en zeer kwaliteitsvolle producten! Aanrader!

• Communicatie N.v.t.

goede service en snelle levering, goede kwaliteit producten

top

• Communicatie N.v.t.

Het pakketje was kwijt geraakt. Maar dat heeft glamskin erg goed opgelost. Kreeg zelfs nog een kortingscode.

• Communicatie

Bons produits et livraison rapide

Les produits sont de bonne qualité. Les conseils par Whatsapp sont pertinents et la commande est livrée rapidement. Troisième commande chez vous et je reviendrai.

netjes en snel

netjes verpakt en snel geleverd

Schrammek

Ik had nog bijkomende info per mail gevraagd en had snel een duidelijk antwoord ontvangen. De omschrijving op de webshop is zeer uitgebreid.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa