Ik koop altijd mijn Dr Schrammek producten bij Glam Skin Webshop. leveren snel en in een schone, compacte verpakkingen. Men kan hun gemakkelijk contacten via Whatsapp voor vragen of dergelijke. Zij sturen altijd een persoonlijk berichtje over uw bestelling.

• Communicatie

Snelle levering en goede communicatie!

Altijd fijn om hier te bestellen. Producten zijn snel binnen. Mocht het niet snel verzonden kunnen worden dan wordt daar snel en duidelijk over gecommuniceerd.

• Communicatie

Mooie producten en veel keuze

De producten zijn erg mooi, ontzettend fan van Jane Iredale make-up. De site is niet heel prettig opgebouwd. Ik vind het soms lastig zoeken en heen en weer bladeren op de site gaat niet erg makkelijk via de mobiele telefoon

• Communicatie

Goede producten en snelle levering

Goede producten die erg goed helpen tegen mijn rosacea. Levering van de webshop was ook uitstekend: snel en in overleg wanneer er bezorgd werd.

• Communicatie

Schrammek besteld, topproduct! Ook heb ik van de staaltjes genoten Ik raad deze site echt aan om te bestellen.

• Communicatie

Een fantastisch goed en professioneel bedrijf!

Ik ga al jaren naar Lucy. Ze kan me altijd goed en eerlijk adviseren. Nu had ik last van rosacea, en ze vertelde me dat het niet weg gaat, maar wel kan verzachten. Ze adviseerde me producten van Schrammek aan. En het gaat nu boven verwachting goed met mijn gezicht! Dank je wel, Glam skin team!

• Communicatie

maandag bestelling geplaatst, woensdag al ontvangen. Als het niet voorradig is direct whats app bericht om te melden. top!

• Communicatie N.v.t.

Altijd een snelle levering, prima service en fijne spullen.

Topservice

Top, wist niet wat ik best moest nemen en na enkele minuten al telefoon gekregen

Snelle levering, goed verpakt

Ondanks de drukte qua bezorgen heb ik mijn bestelling snel ontvangen. Daarbij ook een leuk monstertje, altijd leuk! Super producten van Jane Iredale

• Communicatie

Enorm goede en snelle service, advies op maat!

Je kunt advies op maat krijgen dmv het sturen van foto’s. Wanneer je een verkeerd product besteld, maken zij jouw pakket helemaal in orde. Ze reageren snel en de producten werken enorm goed!

FANTASTISCH

Ontzettend fijn team...!!...Op wat voor manier je ook contact zoekt : er wordt gelijk gehoor aan gegeven... Erg behulpzaam en meer dan vriendelijk...Het verzonden pakket en de inhoud zien er heel professioneel uit!!! Echt een aanrader!!! Hartelijke groet.. Ida

• Communicatie

Altijd snelle en correcte levering

Alleen het productenoverzicht mag misschien iets overzichtelijker en compacter. Omschrijvingen bij dr Schrammek producten lijken veel op elkaar (ook veel terugkomende bestanddelen), waardoor de verschillen tussen de producten niet meer zo duidelijk worden. Verder prima webshop en bestelprocedure.

• Communicatie N.v.t.

Zeer goed geholpen, eerst telefonisch. Doorverwezen naar de webshop en vervolgens zijn de waardebonnen nog dezelfde dag thuis bezorgt. Top!!

• Communicatie

geleverd zoals beloofd ondanks de eindejaarswdruk . Top !!

er werd mij gemeld dat de levering 3 dagen later zo geleverd worden, maar PostNl heeft zijn uiterste best gedaan om het zoals beloofd door Glam Skin Webshop binnen de 2 dagen te leveren. Hartelijk dank. Jullie zijn een eerlijke webshop.

• Communicatie

Superblij met de service : ik werd per Whats app constant op de hoogte gehouden van de evolutie van de bestelling. Produkten kwamen aan super goed ingepakt. Super ervaring!!!

• Communicatie

Keurig verpakt en snel in huis!

• Communicatie

Verrassend vlugge verzending in deze periode van het jaar.

De produkten van DR.K.SCHRAMMEK had ik niet dringend nodig. Vandaar mijn bovenvermelde reactie. Nogmaals bedankt.

super

geweldige kwaliteitsvolle producten, goede service qua thuislevering, mij zie je zeker terug :-)

• Communicatie

Snelle service en groot assortiment

Nav telefonisch contact nieuwe foundation van Jane Iredale gekocht. Super fijn geholpen en een ruime keuze aan Jane Iredale producten.

• Communicatie

Superschnelle Lieferung, Topware !!

Superschnelle Lieferung, Topware, sehr guter Service! Empfehlenswert!

• Kommunikation

Alles top.

Die Kosmetik ist super. Die Lieferung erfolgt immer prompt und schnell. Die Verkäuferin at sehr nett und zuvorkommend. Es gab Probleme mit meiner Lieferung durch DPD. Sie hat sich sofort gekümmert. Sie hat das Problem gelöst und ich habe meine Ware dann zügig erhalten. Ich kann den Shop nur empfehlen.

• Kommunikation

Snelle en correcte levering

Al vaker besteld. Betrouwbare webshop.

Specialist in hun vak!

Ik deed 2 bestellingen met 1 dag tussen. Ik was zo tevreden van mijn eerste aankoop dat ik meteen een 2de deed na telefonisch advies. Ook mijn 2de levering was dik in orde. Snelle levering, steeds staaltjes meegeleverd. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. De make-up van Jane-Iredale is minerale make-up en de enige waarop ik niet allergisch reageer. Normaal heb ik meteen last van mijn ogen en met de conditioner en black onyxx mascara is dit verleden tijd. De producten van Schrammek hebben een gamma voor gevoelige huid. Ook hier ben ik zeer tevreden van! Ik heb er een nieuwe vaste webshop bij! Dankjewel Glamskin (klant uit België)

Uitstekende service

Super service!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa