Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijk advies. De service is betrouwbaar en de winkelervaring aangenaam. De feedback benadrukt zorgvuldige afhandeling en persoonlijke benadering. Over het geheel genomen blijft een positieve indruk hangen en vertrouwen in herhaalaankopen bestaan.
Goede service en klantencontact, zeker een aanrader om je instrument hier te kopen.
7 February 2026
Ronald
Heesch
Goede reactie op marktplaats, plezierige afhandeling, en mooie dwarsfluit
28 January 2026
Judith
Amsterdam
Bestelde Bugel werd vlot geleverd.
24 January 2026
Robert Schutrups
Lith
Geweldig bedrijf met oog voor de klanten. Persoonlijk advies en zeer goede bereikbaarheid, je wordt nog persoonlijk te woord gestaan. Ik zou van der Glas B.V bij mijn collega's van harte aanbevelen. Matheus Smits
9 January 2026
Matheus
Sint-Michielsgestel
Net bedrijf
26 December 2025
H.
Leeuwarden
De gitaar werd snel en prima afgeleverd
8 December 2025
John
Venlo
Prettig geholpen, goed advies
7 December 2025
Cees
Dalfsen
Ik zocht silent brass voor althoorn, maar wist niet welk ik nodig had. Ik heb gebeld en het werd direct voor mij uitgezocht en geregeld. Personeel was vriendelijk en gaf heldere uitleg. Het item stond niet in de webshop maar dat was geen probleem, ze konden het evengoed leveren. Na een paar dagen was het binnen, inclusief andere items die ik wel via de webshop had besteld. Daarbij ook een aardig bedankkaartje. Goede service!
22 November 2025
Paulien
Wognum
Goede spullen, nette prijzen, prima service, goede reparatieafdeling
21 November 2025
Frits
Feerwerd
Ik ben heel fijn geholpen met de aankoop van mijn cornet. Hele goede uitleg en info gekregen. Echt top
16 November 2025
Larissa
IJmuiden
goed product en snelle levering
16 November 2025
Rob Roenhorst
Zwolle
Service in optima forma
14 November 2025
Erik
Maastricht
De 4 nieuwe dakramen zijn heel netjes geplaatst door goede en plezierige vaklui.
7 November 2025
Wendy
Laren
Vijf setjes drumstokken besteld. Bleek een te weinig op voorraad. Geen gemor ; verschil teruggekregen, verzendkosten ondanks nu onder de grens toch gratis. Netjes!
4 November 2025
Bas
Deventer
De aanschaf van een tweedehands drumstel is zeer naar wens verlopen. Het drumstel is keurig met hun eigen vervoer bezorgd en is dus onbeschadigd aangekomen. De communicatie omtrent het bezorgmoment voelde persoonlijk en vriendelijk.
24 October 2025
Marnix
Oostzaan
Bestelling makkelijk te plaatsen, mooie en overzichtelijke website met veel keus. Snel geleverd, netjes en goed verpakt.
22 October 2025
Simone
Vlagtwedde
17 October 2025
Paul
Zwolle
Dochter is erg blij met haar dwarsfluit. Hij werd snel verzonden en heel goed ingepakt.
7 October 2025
Gerdien
Staphorst
Zowel telefonisch te woord staan,of een vraag via de mail,of een bezoekje aan de winkel....uitermate vriendelijk antwoord terug...
29 September 2025
M
My experience was excellent. My cymbals were perfectly packed and arrived two days after my order. The description of the cymbals on the website was great and I received exactly what I was looking for. Thank you so much Karl A. Stamey
22 September 2025
Karl
Stamey
Kreeg binnen een week de gevraagde trombone ter evaluatie thuis gestuurd!
12 September 2025
Han
Enschede
Bugel woensdagavond besteld, werd vrijdagmorgen al (gratis!!) bezorgd!! Keurig beschermd in doos geleverd. Met koffer en standaard onderhoudssetje, persoonlijk kaartje erbij..topservice! Aanrader! Adriaan Kramer, trompettist Frozen de Musical en Malle Babbe de Musical
12 September 2025
Adriaan
Amersfoort
Ben samen met een vriendin naar Van der Glas geweest en heb een trompet gekocht , na een maand blazen vond ik het toch net iets te schel , dus ben ik terug gegaan en werd weer net zo vriendelijk geholpen als de eerste keer en ben tevreden met een bugel naar huis gegaan , er werd niet moeilijk gedaan over ruilen ! Ook heb ik nog iets online besteld wat zeer vlot was thuis bezorgd ! Top !
11 September 2025
Pien
Hoogeveen
Makkelijk in omgang.
3 September 2025
Dick
Scheemda
Snelle levering! Er was één snaar stuk, en na een telefoontje werd er meteen een setje snaren opgestuurd.
6 August 2025
Angelique