Snel besteld en ontvangen

Duidelijke Website en snel afgehandeld

Perfecte behandeling en meegedacht om mijn wens in te vullen, Prima!!

Mooie 13” snare omgeruild voor 14” Ludwig, concert stand en mooie she keer, Prima

snel en verzorgd

zeer slecht

ik heb een sillent brass besteld voor mijn trombone. na het uitpakken zat er in de doos vieze oordopjes en waar de batterijen in moeten was kapot en verroest. wel uitgeprobeerd met schone oordopjes! vervolgens werkt het niet! kortom dit verwacht je niet van een product van €234,- dus retour gestuurd. zeer slecht!

Snelle levering en achteraf betalen.

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Afspraken netjes nagekomen en het product is netjes en op tijd geleverd.

Zeer snelle levering onder heel goede voorwaarden

Hele snelle levering met achteraf betalen. Tevens duidelijke mail over de levering.

Vlotte levering

Prima. Uitstekende service

Snel herstel bij foutieve zending

Vlotte vlugger levering. Heel secuur verpakt. Dankjewel!

Ik ben heel tevreden. Zeker en vast de kostprijs van deze mooie blokfluit.

snelle correcte afhandeling

snelle correcte afhandeling

Product is boven verwachting

Product voldoet aan de verwachting en is het goed verpakt geleverd

prettig mensen die afspraken nakomen

Alt dwarsfluit besteld voor mijn dochter. Goede informatie gekregen en keurig op tijd geleverd.

Snel en betrouwbaar

makkelijk en overzichtelijk mijn aankoop kunnen doen via de site. Er ware wat fouten op de site maar dit werd makkelijk aangepast door de medewerkers Van der Glas. Na alle papier werk heb ik binnen een paar dagen mijn drumstel binnen. Een Minpunt wat ik wel heb, is dat drumstel geleverd werd zonder handtekening! Het stond 2 uurtjes voor de deur zonder toezicht. Gelukkig was alles in orde en aanwezig. Misschien een aanpassing bij DHL voor in de toekomst? Ik ben tevreden met mijn aankoop en hoop in de toekomst hetzelfde klantvriendelijke service te ontvangen.

Vlot geleverd

Alles keurig en snel afgehandeld, leuke attentie erbij.

Uitstekend. Snelle levering.

Prima.

Geweldig bedrijf met een ongekende service

De mensen van dit bedrijf weten waar ze over praten geen gelul maar doen deze service is bijna niet meer denkbaar in deze tijd maar hier geldt dit wel nog. Hier staat de klant centraal en het bedrijf denkt mee, hun visie we willen tevreden klanten. Ik wil hier dus mee zeggen als uw een muziekinstrument nodig heeft dan koop dit bij dit bedrijf hier zult uw geen spijt van krijgen !!! Roelof and Team Chapeau van deze zijde

Ik ben netjes geholpen

Ik ben netjes geholpen

Komt afsprake niet na

Mondstuk een week geleden besteld en nog steeds niet ontvangen,

Jammer dat ik pas zo laat bericht kreeg dat het pakket laat bezorgd werd.

Zondag bestelde ik een stemapparaat voor blaasinstrumenten als cadeau voor mijn vaders verjaardag. Vanwege het late bericht op woensdag dat het apparaat niet beschikbaar was en pas later geleverd zou worden is het niet meer op tijd voor zijn verjaardag op vrijdag. Jammer

Superfijne koopervaring

Snelle levering en netjes verpakt, zelfs in deze bizarre coronatijd. Groeten en bedankt van een heel tevreden klant.

vriendelijke service maar gitaar is een ramp

Ik kocht Aria Pro 2 714 mk2 Vriendelijke service van de winkel. Tremelo was vergeten op te sturen, deze is onderweg. De gitaar was enorm slecht afgesteld. De frets waren superscherp. na 1 maal spelen waren mijn vingers bebloed. Uren bezig geweest om de frets bij te vijlen. De gitaar bleef maar niet op stemming. Blijkbaar een probleem met de brug. De snaren zitten zo vast in de brug dat ze bij het wisselen van de snaren niet los te krijgen zijn, dus de brug volledig moeten ophalen en tremeloblok er moeten afhalen. Stemsleutels zijn superslecht, ze hebben geen echte grip. Kortom deze gitaar zou nooit niet mogen verkocht worden en terug naar de importeur moeten gaan. Ik vind het echter een heel mooie gitaar vandaar dat ik alle herstellingen gedaan heb. Ik speel ondertussen 30 jaar gehad, heb tientallen gitaren zien passeren maar dit heb ik nog nooit gezien. Echt jammer, misschien daarom dat de gitaar 100 euro goedkoper was dan in andere winkels.

Vlotte levering, goede service!

Een onderdeel moest besteld worden terwijl andere spullen waaronder een blaasinstrument wel al klaar stond. Dan bellen ze netjes om te vragen wat je wensen zijn: meerdere leveringen of alles in 1 keer bezorgen. Dat is supernetjes!

Pastorielaan 4

8441 AA Heerenveen