Pluspunten
Afspraken worden prima nagekomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerlijke prijs, vriendelijke en duidelijke communicatie, Verzorgde transport/versturen
Ik heb product nog steeds NIET ontvangen !! Stond niet op site dat het niet voorradig was !
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service
VerbeterpuntenTe dure verzendkosten voor kleine pakketjes omdat de prijzen gelijk worden gehouden grote en kleine pakketjes.
Pluspunten
Supersnel geleverd, keurig verpakt, betrouwbaar...
Pluspunten
Zeer snelle levering zit mooi dicht bij mocht er iets zijn kunnen we zo even langs
Pluspunten
Goede prijs en een snelle verzending.
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment en goede prijzen
Pluspunten
Keurige uitvoering. Zelfs het afval werd buitenom via het dak afgevoerd! De zolder zag er na afloop schoner uit dan bij het begin. Nog extra aftimmerranden geplaatst; ook bij het oudere raam om de aanblik gelijk te houden.
VerbeterpuntenDe reactietijd op de aanvraag en de offerte duurde wat lang. Daarna werd het keurig afgehandeld
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenWat uitgebreider omschrijven over bijv. Mondstukken en Instrumenten
Pluspunten
Betrouwbaar door de jaren heen.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering, zending goed verpakt
Pluspunten
vlotte en correcte service goede spullen
Pluspunten
Ik vind het al jaren een prima bedrijf voor aanschaf instrumenten en de reparatie daarvan.
VerbeterpuntenIk zou zo geen verbeter punten weten voor jullie
Instrument was volgens zeggen nog nagelopen. Bij uitpakken bleek dat 2 ventielen waren verwisseld wat mij bevreemd
Pastorielaan 4
8441 AA Heerenveen