Snelle en correcte levering

Zie boven.

Besteld online en de volgende dag in huis.

Product besteld en de volgende dag keurig vis PostNL in huis.

Geweldige service

Snelle afhandeling vraag, accuraatheid en snelle levering, in één woord klasse!

Een snelle nette bestelling

Een snelle nette bestelling

Uitstekend!

Bestellingen worden accuraat en snel uitgevoerd. Dat geldt ook als er bijzondere afspraken worden gemaakt voor de levering van "niet-standaard" artikelen. Aanbevelenswaardig!

Heel goed.

Geweldig,op tijd en mooi verpakt. Zo kun je het zonder verdere moeite cadeau doen.

Een mooie winkel!

Als je van mooi en rijk gedekte tafels houdt, moet je hier zijn; een van de weinige plekken, waar je nog fraai tafelzilver kunt kopen. En waar je als klant ook persoonlijke aandacht krijgt!

Excellent service

Fast and amazing service. Very happy with the quality and personal touch.

Vlot efficiënt en kwalitatief hoogwaardig.

Contact telefonisch met verwijzing naar de bestelsite was kort, zakelijk en duidelijk. De site zelf ; perfect ! Verpakking dito.

Prima service, deugdelijk verpakt

PostNL waardeloos, had pakketje zo onder hek doorgeschoven waar iedereen het kon pakken. Heb me niet hoeven legitimeren en heb ook geen handtekening gezet. Gelukkig tijdig ontdekt door tuinman die er toevallig was.

Bestelling in de ochtend geplaatst. In de middag kwam de eigenaar van de zaak het al persoonlijk langs brengen. Keurig ingepakt, klasse!

Toppie.

Helemaal zoals het hoort ;)

goed product

goede service

Goede ervaring, duidelijke site, snelle correcte levering

Als boven, site is duidelijk, snelle levering en correcte levering.

Snel en accuraat

Snelle levering van precies wat ik had besteld. Wat wil een mens meer?

Uitstekend bedrijf !

Ik ben al jarenlang klant. Ik ben zeer tevreden, zowel over de website als over de vlotte en correcte behandeling.

Heel tevreden

Vanuit buitenland bestelling gedaan voor Nederlands adres. Via omwegen ging dat goed. Kon echter buitenlandse adres niet als rekeningadres invoeren daar het land en postcode niet geaccepteerd werd op de website. Toen voor rekening en leveradres het Nederlandse adres gebruikt en met ApplePay betaald. Prima verlopen en snelle levering.

snelle en goede service

snelle en goede service

Zeer correct en netjes

In eerste instantie via mail een vraag gesteld waar ik snel een reactie op kreeg. Reden om mijn bestelling hier te plaatsen. Afhandeling ging ook keurig en volledig met nette factuur erbij.

Perfect snelle levering top

Perfect snelle levering top

Prachtige collectie. Jammer dat er weinig voorraad is.

Geen legitimatie bij levering zoals wel was aangekondigd.

overzichtelijke website, verzorgde levering

verzorgde en vlotte levering. Heel overzichtelijke website.

Snel en veilig

Mijn bestelling is snel geleverd, ben goed op de hoogte gehouden en het was mooi en zorgvuldig verpakt. Thx!

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf tot volle tevredenheid.

Zeer klant- en servicegericht, bestellingen professioneel afgehandeld. HET adres voor Christofle bestek.

Mijn eerste aankoop via een webshop, goed geregeld.

Door onervarenheid bij de bestelling een verkeerd item aangeklikt. Hier kom je natuurlijk pas later achter. Maar de medewerker van het Porseleinhuis toonde alle begrip en heeft er voor gezorgd dat het juiste product werd nagezonden. Een erg klantvriendelijk gebaar was wel dat het juiste product goedkoper was dan die ik fout had ingevoerd, het teveel betaalde bedrag zat bij de juiste zending verpakt.

0206186166

Over Het Porselein- en Kristalhuis

Online verkoop van bestek en overige artikelen van het Franse luxemerk Christofle. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar zodat een snelle levering gegarandeerd is. Hét adres voor aanschaf van Christofle artikelen, de webwinkel met ruim 50 jaar ervaring.