Toujours au top !

J'ai déjà commandé pas mal de produits divers et jamais j'ai été déçu merciiii

order snel verwerkt en volgende dag in huis✔️

Prima ervaring, Snel verwerkt en verzonden. Goederen netjes ingepakt! Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Snelle levering en precies zoals omschreven.

Altijd top!

Goede service en overzichtelijke winkel

Ruime sortering en snelle levering

Prima webshop en snelle levering van de beste producten. Goede service

Super zaak

En goeie service en alles snel in huis top zaak

Helemaal top

Komen alle afspraken na en zelfs in de winkel erg vriendelijk haal hier 100% van al mijn visspullen al 1 jaar lang en het is altijd goed nooit problemen mee gehad!

Goed product en snel geleverd

Mensen die er verstand van hebben

Ze weten altijd wat je bedoeld of nog beter

Top.

Bestelling geplaatst en besteld. Toch iets kleins vergeten wat eigenlijk niet opwoog tegen de bestelkosten. Gebeld en direct bij de eerste bestelling toegevoegd en een betalingslink gemaild.

Altijd goede service en denken mee met je

Heb al diverse keren besteld en ben tevreden, als iets een langere levertijd heeft komen ze met een goede oplossing.

Snelle levering en alles in orde

Wederom een zeer snelle levering met duidelijke updates tussendoor.

Kwalitatief goed product voor een mooie prijs

Product Prijs verhouding super ! Communicatie levering uitstekend. Product goed verpakt en keurig op vermelde datum en tijd overhandigd.

Top, en perfect geregeld.

Goede service!

Behulpzaam en vriendelijk.

Vaak erg goeie deals en snelle levering erg fijn bedrijf en ook erg leuk dat er een filmpje komt na de bestelling, goed bezig mannen zet zo door.

Zeer goede webschop

Een paar keer wat besteld volgende dag in huis Niet op vooraad dag erna in huis zo moet het zijn

Gewoon goed en nette prijzen.

Fox rodpod gekocht voor een mooie prijs en de kwaliteit is gewoon super! Laatst nog mail contact gehad voor een andere bestelling en al heel snel reactie wat gewoon klasse is.

Zeer goed!

Veel voorraad, en duidelijk aangegeven of iets een langere levertijd heeft. Meerdere dingen gekocht waarbij ik zelf niet goed had gekeken of een product wel op voorraad was. Kreeg een recatie of ik op dit product wilde wachten of dat ik een andere kleur wilde hebben. Binnen een dag was de bestelling binnen nadat ik voor een andere kleur aas had gekozen. Als een van de weinige die korting heeft op verschillende producten van Nays.

Altijd goed voor mij

Ik kom hier graag

Top service zo goed maak ik het niet vaak mee echt een goed en mooi bedrijf dat alles op orde heeft

Alles is goed en duidelijk gegaan super blij met de spullen die ik heb besteld top service alles goed op orde en goed geregeld

Altijd top!

Nog nooit problemen gehad met bestellingen.

Goed product snelle levering.

Snelle en goede service

Het is een kwestie van bestellen en voordat je het door hebt, staan de spullen al voor de deur. Handig als je last minute wat wilt bestellen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!