Goede prijs en service

Zie boven

Super service !!!

Goede service van de medewerkers was iets fout gegaan bij mij met bestellen maar hebben de mannen super opgelost voor mij

Ik had een tas gekocht en die was de dag nadien er al. Dat noem ik top service.

Super tevreden

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!

Top service!

Altijd snelle levering en goede prijs

Lichtend voorbeeld

Alweer een bestelling gedaan bij Team Outdoors en zoals gewoonlijk weer prima verlopen. Artikel omschrijving en foto’s: uitgebreide omschrijving en specificaties, foto’s van de kleur zijn realistisch. Prijs: ruim onder de adviesprijs van Olight Benelux!! Verzenden: goed verpakt en snel verzonden.

De bestelling van wat ik gekocht had is zo beschreven zoals het op de wepsite staat. Het volgen was ook een pluspunt je wist waar het was en het goed verpakt en vlug bij mij dus was het een goede ervaring bij mijn eerste aankoop bij deze firma.

Super snel verzonden

Ik kende de website niet, maar ben aangenaam verrast. Snelle afhandeling en verzending, top!

Snelle levering en service na verkoop is top.

Wij bestellen al heel lang bij team outdoors. Mijn man is hobbyvisser en bijna al zijn materiaal komt van bij hen. Nu heb ik een kerstcadeau besteld voor hem en zelfs al is het op hetzelfde adres geleverd, hij is hiervan niet verwittigd geweest wat ik top vind. Ook als er leveringen eens vertraagt zijn, wat zelden gebeurd, laten ze dit ook weten en zoeken ze naar een gepaste oplossing qua leveringsdag of plaats. Heel vriendelijk en behulpzaam team!! Ook artikelen retourneren is heel simpel. Ik kan de site aan iedereen aanbevelen en wij doen dit al een hele tijd aan vrienden die ook vissen. Team outdoors is top en wij gaan onze bestellingen verder plaatsen bij jullie! Doe zo verder!

Keurig en goed geregeld

Zondag's besteld 3 dagen later in huis, wel in een drukke periode besteld.

Snelle verzending en probleem super snel en netjes afgehandeld Het is zeker de moeite waard om hier te bestellen de volgende keer weer

Super ,nooit problemen gehad .

Dik tevreden over de producten en snel geleverd .

Niet eerlijk…

Westin swim Christmas editie gekocht. 4 pakjes. In alle 4 pakjes was gekeken. Er is 2% kans op een zeldzame swim. Helaas wordt dit de koper zo ontnomen. Wel telefonisch contact nog gehad. Korting aangeboden gekregen. Maar kans op de 2% variant helaas ontnomen. Dit zal vast door klanten zijn gebeurt, maar het is gewoon echt Jammer.

Goede aanbieding gescoord. Mooi kado voor onder de kerstboom. Snel en netjes verzonden.

Zo jammer

1: Eerst 14 dagen wachten, want niet op voorraad, terwijl op de site vermeld stond op voorraad. Dan 2: de foto's/afbeeldingen suggereren dat je iets compleet koopt, Welnee, in mijn geval alleen de Bleuet Micro Plus 1250 watt-brander. Gelukkig had ik 2 Campingaz Cartouche CV470 Plus 450 Gram bijbesteld. Ik begrijp niet dat men er niet bij vermeldt wat je (inhoud verpakking) koopt; de afbeeldingen zijn zeer verwarrend/misleidend, tenminste voor mij.

Slecht

Pakket was vertraagd en uiteindelijk bleek een product te missen, toen ik contact opnam met de klantenservice wouden zij mij het product niet toesturen. -9,49 euro :(

We,as a fishing team, are gretaful

Thanks to the efforts of the Team-Outdoors team, we are able to obtain products that are difficult to find in our country. They are always kind, attentive, and helpful. They have always made a great effort to procure products that are not in their stock. We are fishing as a team in a very difficult area, in Lake Tortum in Erzurum. Carp are very reluctant to take the rigs. The blowback rigs we built using products from Team-Outsdoors made a huge difference. We would like to thank Team Outdoors for their efforts in meeting our fishing needs. We wish them health, success, and happiness.

Décevante

J'ai reçu une canne a peche cassé le 5/12/2020,renvoyé le jour même et j'ai toujours aucune nouvelle. Pas de protection dans le colis.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top winkel

Al meerdere malen spullen gekocht en altijd n super nette/snelle levering! Laatste keer broeken gekocht, helaas 2x de verkeerde maat. Retourneren geen probleem en terugbetaling mooi optijd! Aanrader!

Goede prijs en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snel verzonden en ontvangen waarbij de zeer kwetsbare inhoud goed was verpakt en ongeschonden is aangekomen.

Voldoende

Wie stuurt nou een zonnebril op van 70 euro zonder te checken of de bril wel in het doosje zit. Maar pluspunt, daags erna de bril al opgestuurd gekregen. Daarom toch een voldoende.

Geweldig producten

Wat je wenst van een webshop

Mooi assortiment, goede prijs, snelle verzending, goed ingepakt en nette klantenservice. Aanrader dus!

makkelijk, overzichtelijk, goede prijs, snelle verzending

mooi assortiment in een overzichtelijke website. Goede en snelle service!

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!