Parfait.

Commander et reçu moins de 48h après. Cadeau d'anniversaire pile ce jour. Suivis au top. Je recommande à 100% merci.

Snelle levering en producten zoals beschreven k had ook welkomskorting gekregen was. Niet veel maar alle kleine beetjes helpen altijd

Als u dit wilt doen, kunt u de tijd doorbrengen

Leef de tijd, en ik flexibiliseer

goede services

Ik ben naar Team outdoors gegaan om de fox lounger chair te bekijken en te ervaren hoe deze zat en ondanks dat deze lekker zat was ik nog niet helemaal overtuigd. Vervolgens heb ik de Solar Tackle SP C-Tech Recliner Sofa Chair er naast gezet om te vergelijken en uiteindelijk is de keuze op de Solar gevallen. Soms merk je wel eens dat een verkoper je graag een bepaalde merk laat kopen, maar dat was bij deze medewerker van team outdoors totaal niet het geval. Hij gaf de feiten en liet de keuze bij de koper. Door deze ervaring ben ik van plan om wat vaker naar de vestiging te gaan i.p.v. het via internet te bestellen.

Snel betrouwbaar

Altijd

Je word altijd netjes te woord gestaan en ze komen met oplossingen als er iets niet klopt en goede service

Snel bezorgd en goed product.

Tent besteld en netjes volgens de afgesproken regels bezorgd keurig verpakt en goede service voor een uitstekende en concurrerende prijs ga zeker vaker gebruik maken van dit prim bedrijf Jack

Super gelaufen

SPITZE GELAUFEB DANKE

Goede en snelle service

Een goede en snelle service.

Snelle levering en nette prijs

Het gaat (maar) om de bestelling en de levering van een Talamex Accubak (265 x 175 x 210 mm) maar de zending bijzonder snel geleverd. Pakket was overigens goed verpakt in kartonnen doos met kartonnen opvulling (geen plastic). TOP!!

Niet geleverd wanneer het geleverd zou worden.

Voor 20.00uur besteld = morgen in huis bleek een illusie. Hierdoor een week lang op een campingstoel moeten zitten tijdens een visvakantie in Frankrijk...

Goed maar kan beter

Die haak die ik wou lag er niet

Topzaak

Zondag besteld en dinsdag netjes ontvangen helemaal top

Keurig op tijd geleverd@

Houden zich mooi aan de afspraak

Top dienst

Was geschonken doen ik iemand aan de lijn had zeer vriendelijk en professioneel geholpen geweest doe echt mijn petje af was het maar overal zo dank jullie er voor Vriendelijke groeten Mario

Een ruim assortiment, lage prijzen en snelle levering. Ik bestel graag bij Team Outdoors.

Een fijne winkel om visspullen te kopen!

Barbecue grill camping-car

Nice product, easy to install, very stable with the barbecue base, works very well with Gaz bottle VC470 PLUS. The delivery was on time and the package not damaged. Thank you for your professionalism

Geweldige service, snelle levering en goede nazorg.

Ik had een grote bestelling klaar staan en had wat advies nodig over een van de producten. Er werd de tijd genomen om samen op onderzoek uit te gaan en mij van gedegen advies te voorzien. Een aantal producten van mijn bestelling hadden een iets langere levertijd hadden. De mannen van team-outdoors hebben niet gewacht, maar alles wat al op voorraad was al naar mij toegestuurd. De nalevering was ook binnen 3 dagen binnen. Toen er een onderdeel van mijn bestelling door de bezorger zogenaamd bij de buren afgeleverd was, maar daar niet lag, hebben ze gelijk een onderzoek gestart. Dikke 10 voor de service!

Waadpak zit echt fijn en goeie kwaliteit

Leuke en duidelijke webshop met goede prijs kwaliteit verhouding.

Mijn ervaring met Team Outdoors was erg positief. Ik was op zoek naar een Korda Stow Bobbies voor mijn karpervisserij en kwam via hun website bij het juiste product uit. De site was overzichtelijk, en het bestellen ging snel en eenvoudig. Binnen korte tijd kreeg ik een bevestiging en een update over de verzending. Toen het pakketje aankwam, was alles netjes verpakt, en de Korda Stow Bobbies waren precies zoals verwacht: van goede kwaliteit en direct klaar voor gebruik. Ook de service van Team Outdoors was top. Ze reageren snel op vragen en bieden goed advies. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Snelle levering en mooi assortiment

Een Avid Carp Revolve Super Low Pod gekocht een mooi compacte rod pod super licht en snel gebruiksklaar. Door zijn klein formaat zeer makkelijk mee te nemen

Prima communicatie inclusief track & trace en snelle levering. Eigenlijk niets waar ik niet tevreden over ben dus 5 van 5 sterren.

zeer snelle levering

Erg goed ervaren. De levering van mijn prachtige hengels was echt top ook! Bedankt mannen! ik ga zeker nog een keertje terug komen met een andere bestelling bij deze winkel!

Mijn ervaring is goed

Ik ondervind weinig tot geen problemen als ik wat bestel. Wat ik bestel krijg ik een dag later of 1,5 week later dat is dan maar zo als ik naar de waterkant ga.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!