Beter kan niet!

Altijd eerlijk snel en zelf bij problemen wordt het opgelost. 1 woord is eigelijk genoeg top.

Alles Top!

Alles bestens. Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

uitstekende kwaliteit, prijs en snelle levering

ik heb een Fox Camolite 10ft 4 Rod Hardcase besteld bij Team Outdoors voor een aantrekkelijke prijs welke de laagste was die ik kon vinden op internet. Na bestelling is deze de volgende dag bezorgd en na het uitpakken kon ik alleen maar zeggen dat de kwaliteit van de hardcase is zoals je mag verwachten van Fox. Ik heb meerdere Fox producten waaronder een rodpod welke ook van goede kwaliteit is vandaar mijn interesse in de foudraal. Al met al kan ik alleen maar zeggen dat het merk goed is maar ook de service van Team Outdoor van uitstekende kwaliteit is. Eerder had ik iets verkeerd besteld maar na contact werd er meteen een goede oplossing aangeboden en de juiste spullen opgestuurd.

13ft Fox foudraal gekocht, Als Fox liefhebber moet je deze zeker in bezit hebben, mits je 13ft hengels hebt uiteraard. Op het oog 1, 2 en 3e een mooi en stevig product. Top aankoop.

Snelle levering, zelfs toen de vervoerder het niet kon afleveren ivm wegwerkzaamheden, heeft Team Outdoors de levering alsnog goed laten inplannen om het af te kunnen halen bij een pakketpunt.

Top sevice en goede deal

Leuke deal op de beurs gedaan, toevallig uitverkocht maar meteen thuis geleverd.

Al jaren lang een vaste waarde.

Inmiddels maak ik al een aanzienlijk aantal jaren gebruik van de webshop van Team Outdoors. Voorheen als karpervisser, tegenwoordig als roovisvisser. Tot dusver heb ik nog geen enkele negatieve ervaring gehad met TO. En natuurlijk; net zoals bij andere uitstekende (web-) winkels het geval is, pak ik ook bij Team Outdoors wel eens mis op een product, maar over het algemeen zijn de voorraden goed verzorgd. Team Outdoors staat dan ook in mijn top 3, en behoort daarmee tot de enige 4 winkels waar ik tegenwoordig mijn materialen bestel.

Top winkel en goede service

Top medewerkers en top prijs kwaliteit verhouding

Leuke zaak met mooie online omgeving. Vriendelijk personeel en goede prijs kwaliteit verhouding.

Sochtends iets besteld, dezelfde avond in huis. Bizar. Artikel zoals beschreven, in perfecte staat ontvangen.

Oplossings gericht!

Ik kan niet anders zeggen dan, dat de mannen/vrouwen bij Team-outdoors.nl mij altijd goed helpen. Is er een product niet of niet meer te verkrijgen dan komen ze altijd met een passend voorstel. Tot op heden hebben zij mij nog niet teleur gesteld. Mvg Raymond

gewoon goed

goede service en goede prijs

Zeer proffesioneel bedrijf

Ondanks een fout in de adres gegevens (de postcode) is alles goed opgelost en spullen op het juiste adres afgeleverd. In het verleden zijn mijn spullen wel eens op een verkeerd adres afgeleverd. Deze fout lag bij de bezorger, niet bij Team outdoors. Ze hebben toen alles gedaan om na te gaan wat er fout was gegaan en zijn mijn spullen met wat vertraging uiteraard toch bij mij terecht gekomen.

Super snelle levering en op voorraad.

Zoals alle bestellingen goede ervaring met deze winkel. Overzichtelijke webshop en onwijs snelle levering via Trunks.

Ervaring in huis.

Altijd vriendelijke ontvangst, goede winkel, goed assortiment. En vaak goede prijsjes.

Top strecher

Trakker flat bed gekocht voor mijn kleinzoon. Zo blij mee hij slaapt er nu ‘s nachts thuis op. Dus volop in gebruik niet alleen voor het vissen!

Erg snelle bezorging

Ik had eerst perongelijk het verkeerde huisnummer doorgegeven, maar het kwam gelukkig allemaal goed.

Snelle levering en zeer tevreden

Mijn eerste bestelling op team outdoors onlangs een bestelling geplaatst na 20.00uur En de volgende avond mijn bestelling al binnen, wat heel goed uit kwam voor mijn eerste sessie dit jaar Helemaal tevreden

Toppie hengelsport shoppie !

Wat een keuze , wat een spullen ? Prijzen ook goed . Snel geleverd. Duidelijke site Bestel er heel graag.

Top de volgende dag had ik mijn bestelling thuis

Top winkel en site ik beael er graag de volgende dag al in huis en veel dingen opvoorraad een aanrader

Correcte levering

Snelle en correcte levering

goede prijzen!!

goede prijzen snelle levering!

Afspraak wordt nagekomen

Bestelling is zoals beloofd op tijd geleverd.

Vond het helemaal top.

Ik was op zoek naar een nieuwe tent. Ik kreeg een professionele uitleg en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ik besloot om een tent (Trakker tempest rs) met nog enkele accessoires voor erbij (skull Cap en Vapor shield) te kopen. Door dit alles te combineren vroeg ik of er nog ruimte was voor enige korting en ook hierover kwamen we onmiddellijk overeen en kreeg ik nog wat korting. Dus voor mij een leuke ervaring.

Goede service en communicatie

Goed en vlot bediend met goede communicatie

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!