Prijstoppers met een excellente service

Reeds meerdere producten gekocht waarbij telkens de beste prijs, vlotte levering en communicatie. Een online winkel waarbij je je geen zorgen hoeft te maken op elk gebied. Niemand komt graag voor ongewenste toestanden te staan. Kortom, vind steeds wat je wil aan scherpe prijzen en vlotte levering.

Snelle services van kwaliteitsproduct

De aangeboden artikelen waren keurig en vrilig ingepakt. De status van de zending was steeds goed bekend. Ik ben ben blij met deze service.

Perceft

Snelle verzending , en snel geleverd

Zéér klantvriendelijk/deskundig personeel en top producten!

Mijn ervaring met team outdoors is uitmuntend! Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel en uitstekende afhandeling van de online gekochte strecther, die ik af kwam halen in de winkel. Van alle markten thuis in de winkel ook! Niets wordt er hier aan het toeval overgelaten! Telefonisch contact is ook altijd mogelijk en al met al een zeer tevreden klant! Ik kan Team Outdoors bij elke karper visser van harte aanbevelen!

Top molen een van mijn beste aankopen tot nu toe!

De Savage Gear Exorus is echt een topmolen. Hij draait super soepel en voelt sterk aan. Voor zijn prijs krijg je echt veel kwaliteit. Hij ligt lekker in de hand, is niet zwaar en ziet er ook nog eens vet uit. Ik gebruik ’m voor roofvis en hij stelt nooit teleur.

Wat een assortiment!

Mooie winkel met vriendelijke medewerkers en prima service.

Prima bedrijf

Mooi assortiment Snelle service Goed contact Acceptable prijzen

Snelle en goede service

De bestelling was snel en naar behoren afgeleverd.

Een zeer ruime keuze aan artikelen van bekende en gewaardeerde merken, snelle service, betaalbare prijzen en vaak veel aanbiedingen

Aanrader

Altijd goed om daar iets te kopen, snelle verzending en goed verpakt. TOP !!!

Heel ruime keuze aan in de online store.

Top kwaliteitsproducten, heel goede communicatie en correcte levering.

Van A tot Z goed geregeld

Zelfs met de feestdagen alles snel in huis! Top geregeld daar!!!

Nog steeds uitstekend

Al een aantal jaren koop ik bij Team Outdoors, met heel veel plezier, mijn Olight zaklampen en outdoor benodigdheden. Naast een grote collectie, goede prijzen en snelle verzending ben ook zeer tevreden over de klantenservice van Team Outdoors. Ik denk dat ik nog vaak bij TO ga bestellen!!

Komen hun beloftes altijd na!

Heerlijke winkel voor de karpervissers, personeel die weten waar ze het over hebben, denken met je mee, echt een topper van een winkel en hún webwinkel is onmisbaar!

Een aanrader om als sportvisser even een kijkje te gaan nemen

Een mooie Hengelsportzaak,je wordt keurig en netjes geholpen,een mooi overzichtelijke winkel met veel keuze,dus echt een aanrader Mvg Patrick.

snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Heb lifesafer Wayfarer waterfilter met extra carbon discs gekocht. Beide producten waren beduidend goedkoper dan bij de collega's. En ook erg snel geleverd in een normaal pakje (niet zo'n onnodig groot bakbeest). Werking van filter weet ik niet, maar schijnt een hele goede te zijn

Snel, duidelijk, prijs verhouding,

Niets op aan te merken . Had bestelling gedaan. Werd snel geleverd. Jammer genoeg ontbrak er één deel van 1 van de hengels. Mail met foto's gestuurd en telefoontje gedaan en dit werd direct recht gezet. Daarvoor dank aan hun personeel en klantendienst.

Netjes verpakt en geleverd.

Alleen gls had mijn pakketje in de automaat gedaan maar was vergeten het deurtje dicht te doen. Dus maakte hem open met de code zat er niks in. Gelukkig had de eerlijke man het bij de balie neergezet zodat ik alsnog mee pakketje had.

Duidelijke omschrijving van het artikel en snelle service.

De super snelle service heeft mij enorm verbaasd.

Prima bedrijf! Zelfs tijdens de drukke december maand de volgende dag geleverd.

Zoals altijd scherpe prijzen en snelle levering. Zelfs tussen Sinterklaas en kerst de bestelling binnen 24 uur in huis.

Prima service en snelle levering

Had iets dringend nodig. De dag erna werd het geleverd.

Niet OK dat gasslang zonder toelichting ontbreekt

2-pits buitenkeuken besteld. Waarschijnlijk technisch prima, maar niet niet kunnen testen, omdat onderdelen en gas nog ontbreken. Bij buitenkeuken blijkt gasslang en drukverdeler niet inbegrepen. Ook blijken mee-bestelde gaspatronen niet bruikbaar. Mijn beoordeling: Niet OK, dat dit bij aankoop op de site nergens duidelijk wordt vermeld. Niet OK, dat bij na-bestelling gasslang en drukverdeler vanwege het drempelbedrag alsnog port moet worden betaald. Niet OK, dat de kennelijk abusievelijk bestelde gaspatronen niet worden teruggenomen. Tja. kennelijk veronderstelt de aanschaf van dergelijke campingspullen specialistische voorkennis.

Zeer slecht

Webshop is niet uptodate ben al van vorige week aan het wachten op bestelling nogsteeds niets ontvangen

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!