Excelente atencion

Muy buena cantidad de artículos y gran disposición del personal para atender al cliente aún en la barrera del idioma. Linda experiencia al comprar en Team Outdoors.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering goede kwaliteit super klant vriendelijk

Uitstekend, zoals altijd :)

(Bijna) alles snel binnen, en netjes op de hoogte van een nabestelling.

Uitstekende service

Bij het wijzigen van mijn geplaatste bestelling werd er goed meegedacht en alternatieven aangeboden. Het verschil werd zeer snel weer teruggestort op mijn rekening. Ik kom graag in de winkel in Wijchen!

goede communicatie, snelle levering!

goede communicatie, snelle levering!

Korda jas besteld in het groen. Bleek dat deze niet op voorraad was en daar werd ik netjes na 1 dag over gebeld. Met de vraag of ik de bestelling wou annuleren, wachten wat nog wel een tijdje duurde of dat ik de jas misschien in het zwart wou. Ze belde netjes op zodat ze het eventueel nog op tijd konden versturen.

Goed snelle bezorging .. jammer van tweede keuze

Snel, goed service Helaas met zo’n bedrag als dit en de vele probemen van delkim verwacht ik een ongeopend setje.. deze was duidelijk aangebroken, Miss wel gewisseld van receiver je weet t niet.. 2de set besteld en andere terugstuurd Miss? Ik verwacht een compleet nieuwe set voor dit geld. Daarom koop ik nieuw…. Andere aanbieders bieden 2de keuze aan… als de verpakking is geopend. Binnenkant verpakking ook kapot dus is niet voor controle gedaan Voorderest nog tevreden maar ik hou m’n hart vast omdat t geopend geweest is..

Sneller dan mijn schaduw

Na mijn bestelling op dinsdag 28 november 17:45 uur mocht ik op woensdag 29 november 09:52 uur het door mij bestelde product al in ontvangst nemen. Zelden of nooit heb ik zo snel een levering mogen ontvangen. Een optimale samenwerking tussen Team Outdoors en GLS Netherlands. Blij met het geleverde product en nog blijer met de service van Team Outdoors met betrekking tot deze supersnelle afhandeling. Dank daarvoor!

top

de goede kwaliteit verhouding en prijs en snelle levering toppy

Onvriendelijk

Interne communicatie loopt helemaal fout bij bestellen , klantenservice onvriendelijk aan de telefoon . 1ste en laatste aankoop!!!!

Top winkel

Alle leveringen ware top

Slecht

Ze zeggen dat ze snelle bezorging hebben had zondag wat besteld het is nu zaterdag heb nog steeds niks binnen ze zeiden dat ik een track en trace zou krijgen die heb ik ook nooit ontvangen. Waardeloos bedrijf

Order netjes en snel afgehandeld

Een deel van mijn order moeten retourneren, om dat de hengels die ik besteld had niet goed in het bij bestelde foudraal pasten. De retour en de nieuwe bestelling werd snel en netjes afgehandeld. Prima service!

Altijd erg goede service

Al jaren bestel ik spullen bij deze zaak, altjjd erg tevreden, goede service. Nooit geen problemen mee gehad.

Goede prijs, snelle levering

Ik heb mij ingehouden met bestellen omdat dit de eerste keer was dat ik iets heb besteld bij deze partij. Keurige prijzen, snelle levering en netjes verpakt. Voor de volgende aankopen weet ik waar ik moet zijn.

Mijn goederen die ik bestel zijn altijd volledig en correct geleverd das belangrijk voor mij

SUPER WINKEL

Super ervaring vrijdag besteld en zaterdag geleverd goed ingepakt alles was ok

Ik ben heel tevreden met Team Outdoors

Als iets niet vorrad heb, dan nemen ze kontakt met mij, en lossen ze snel op. Sowieso een van beste hengelsport winkel!

Fantastische service en snelle levering.

Fantastische service en snelle levering.

Snelle levering, spullen netjes bezorgd

Bestelling wordt snel bezorgd, krijgt netjes updates over de bestelling. Zeer tevreden!

Super service

Goed email verkeer. Goed verpakt en snelle levering

Lukas

geweldige winkel, snelle verzending, geweldige producten van bekende merken

Fijn bedrijf die hun afspraken nakomen.

Al meerdere malen heb ik gekocht bij Team Outdoors en heb nog nooit een slechte ervaring met ze gehad. Leveren binnen de afgesproken termijn en de bestelde artikelen zijn altijd netjes verpakt. Mijn laatste bestelling had ik binnen 1 werkdag in huis. Top service!

Snel geleverd, goede prijs en fijne website om te winkelen + hun filmpjes op youtube over hun producten en avonturen zijn geweldig

Team outdoors nemen de tijd en hebben de kennis

prettige ontvangst in de winkel en volop hulp als het nodig is

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV