Fijne site , goeie snelle levering !!

Vriendelijke werknemers , helpen je naar de juiste Product keuze en denken met je mee kwa visserij ! Zeer en zeer tevreden

Zijn jullie beste winkel

Ik ben echt blij met jullie spullen Een altijd op tijd

Na telefonisch contact 2 bestelling samengevoegd en snel geleverd. Nette service

Snelle levering en een goede voorraad aan endtackle!

Mijn vaste plek voor het bestellen van karper endtackle en andere benodigdheden. I.t.t. tot een hoop andere bekende sites heeft team outdoors bijna tot altijd een goede voorraad.

Keurig geregeld voor prima prijs

Gasbusjes voor een uitstekende prijs en snel en netjes geleverd.

Snel en vakkundig

Word goed op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurd en wanneer het komt of word verwacht altijd goed verpakt top dus

Coleman journeymaster deluxe xl

beste deal. Een droom die uitkomt. Bedankt

Snelle en vaak de goedkoopste

Snelle service en vaak de goedkoopste enigste min punt is dat er soms op voorraad staat en uit eindelijk er toch niet is maar voor de rest prima webshop met veel keuzen

Superveel

Super snelle levering

Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden!

Goed advies, veel voorraad, snelle levering

Reageren heel snel als je contact met ze opneemt als je een vraag hebt. Goede voorraad, hebben ze een keer iets niet bellen ze je voor een alternatief. Snelle levering! Ik bestel hier vaak.

Goede service en snelle levering, echt top!

Shimano molen besteld met korting. En de volgende dag al geleverd. Zo kon ik snel weer naar de water kant!

Zeer goede service en snelle levering... Met een woord gezegd TOP!!!

Zeer goede service en snelle levering... Had 2 Shimano Ultegra CI4 XTE besteld en goed verpakt... Ga er veel visplezier aan beleven en ga zeer zeker nog vaker bij Team Outdoors bestellen. Top Service daar zouden meer webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen

Goed en snel bezorgd

Chill met bestellen niet moeilijke website of iets

Al jaren klant en team outdoors is nog steeds foutloos.

Zoals ik het al beschreef in 1 zin. Al jaren trouwe klant en team outdoors is nog steeds foutloos. Ook hebben ze een heel overzichtelijke website en goede prijzen.

Tevreden

Je wordt netjes en vakkundig geholpen, mooie acties en kwaliteit.

Ik had Sonik set besteld. Zoals beschreven binnen 24uur thuis bezorgd top gedaan.

Puike service

Ik was op zoek naar teflon slipschijven, veel zaken gebeld en niet op voorraad of online lange levertijd, maar ik was ze snel nodig. Bij Team Outdoors had ik ze de dag na bestellen thuis!

Top, alles prima in orde.

Prima service en opvolging van mijn bestelling.

Top shop met alles voor de karpervisser

Alles wel te krijgen, goede merken en vaak snelle levering. Als het er niet is, nette mail terug en vaak toch weer snel geleverd. top!

Netjes en erg snel

Niet alleen de prijzen zijn goed ook de service en snelheid. Bestelling gedaan op vrijdag en zaterdag al in huis. Helaas niet al de bestelde artikelen op voorraad maar daar netjes over gebeld en vervangen door iets anders. Dus daarom net niet de 5 sterren

Prima geregeld, zoals elke keer.

Keurig het bestelde op tijd geleverd

Geweldige website

Zeer goede en snelle service .goede en snelle levering en vriendelijk.zeker een aanrader.

Wat een TOP SERVICE, niets is teveel ze zoeken mee voor de juiste oplossing.

Ik had in een product besteld wat na een aantal maanden nog steeds niets geleverd werd. Ik heb toen contact opgenomen ome vragen of het product nog kwam, maar dat konden ze mij niet zeggen de levering werd steeds uitgesteld. Ik heb toen een cadeaubon gevraagd voor het openstaande bedrag zodat ik rustig kon uitzoeken wat ik er voor wou hebben. Dat was allemaal geen probleem, dus heb mijn voor mijn bon weer nieuwe andere spullen gekocht. Dit noem ik TOP SERVICE.

Super goed en snelle service

Gewoon een fijne winkel ze hebben het vaak en voor een mooie prijs

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV