Steeds ZEER correct !
Al enige tijd maak ik gebruik van de diensten van Team Outdoors . Allereerst hebben ze een zeer overzichtelijke webshop die een zeer breed scala aan producten aanbied . Er zijn vele producten die ik hier in de regio niet of amper kan bekomen,die bij hen rijkelijk aanwezig zijn ,eveneens heeft Team Outdoors steeds als één van de eerste de laatste nieuwe producten ruimschoots op stock, waar het bij andere nog lang wachten is . Eveneens zijn er vele promotie's te verkrijgen, steeds zijn er wel producten met een aanzienlijke korting.Zo heb ik bv mijn tacklebox zeer ruim aangevuld deze winter waar het merendeel van de producten met een korting van 40% werd aangeboden. In huidige tijden zijn zulke promoties mooi meegenomen. Bijna dagelijks schuim ik hun webshop af en vind ik steeds wel iets dat ik met een korting kan aanschaffen . De vlotte verwerking van de bestelling en de correcte en snelle levering maakt het allemaal nog aantrekkelijker. De producten worden steeds keurig verpakt geleverd en steeds schadevrij. Moest er toch een onregelmatigheid zijn bij de bestelling dan wordt je keurig op tijd per mail en zelfs Telefonisch verwittigd en een alternatief of geld terug aangeboden.Sinds ik Team Outdoors ken, is deze webshop mijn vaste waarde. Een meerwaarde voor de visser, een voorbeeld voor vele andere webshops. Als buitenlander (BE), ben ik zeer tevreden van de services en aanbod van Team Outdoors !Steeds ZEER correct .