Groot assortiment

Groot assortiment en snelle verzending

Super goeie snelle service

Als ik wat nodig heb staat het bijna altijd voor een mooi bedrag op team outdoors en daarboven op nog de snelle levering en als er problemen zijn de snelle service. Ik zeg het is helemaal top. M.v.g CarpThys

Super goede service

Keer op keer goede service vlotte levering. En als er iets is bellen ze gelijk. In een woord top.

uitstekend.

De aankopen die ik bij Team Outdoors heb gedaan in de afgelopen periode zijn goed verlopen, ook iets retour sturen indien nodig gaat naar behoren, Bestelde materialen worden op tijd op adres bezorgd is mijn ervaring en voor eventuele vragen t.a.v de status van je bestelling bij Team Outdoors gaat prettig en klantvriendelijk.

Snelle levering zoals altijd

Geweldige sevice

Super snelle levering

Snel geleverd prima verpakt

Altijd snelle levering, mocht iets niet op voorraad zijn word er altijd netjes telefonisch besproken wat de mogelijkheden zijn. Erg tevreden

Top winkel met een goed assortiment en vriendelijk behulpzaam personeel!

Deze winkel is een feestje om naartoe te gaan. Een heerlijk assortiment van goeie merken. De prijzen zijn ook dik in orde en het team van jonge gasten weten waar ze het over hebben en zijn zeer behulpzaam. Van artikelen uit het magazijn uit de doos halen tot meelopen naar de auto, het wordt allemaal fluitend gedaan. Chapeau!!

Nog nooit een probleem gehad!

Very nice and professional service. The staff will take care of you and help you with the right equipment. In the store you will find everything and much more!!! Top brands and product quality. Teamoutdors only

Hele snelle levering voor een goede prijs.

Snel geleverd en zonder problemen.

Behulpzaam personeel.

Gewoon behulpzaam personeel in een winkel met ruim aanbod.

erg zwak

Ik raad deze winkel niet aan

Alles super goed uitgelegd en zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader

Een geweldige hengelsportzaak !!!!!

Alles wat ik weer besteld had is weer tot in de puntjes perfect geleverd, En mocht het niet op voorraad zijn krijg je het altijd netjes na geleverd zonder extra kosten, toppie !!!!

Top service en scherpe prijzen

Bestel heel veel bij team outdoors omdat ze altijd een snelle levering hebben, goed en netjes verpakt. Mijn ervaring met team outdoors is gewoon heel goed en zal er nog veel weg haken Gr harolf

Op de site staande leveringsdagen kloppen in de praktijk niet

heb helaas voor een tweede keer geengoede ervaring met jullie wat ik bijzonder jammer vind. Zorg dat je eerlijk bent tegen de klant zeg niet op de site dat het er binnen 3 dagen is oftewel op de mat ligt terwijl jullie zelf ook met leveringsproblemen zitten. Ik bestelde bij jullie juist ivm de korte leveringstijden. Excuus maar ik ga een volgende keer verder kijken.

snel en goed

wordt direct opgepakt en de dag erna verzonden als je 's avonds besteld

Vriendelijke bediening, snel geleverd

Één klein kritiek puntje. Niet alles wat op de website staat is leverbaar. Misschien er dan bij zetten. "niet leverbaar". Voor de rest heel tevreden.

Super super snelle bezorging

Hele fijne site waar alles overzichtelijk te vinden is met een top snelle levering wat wil je nog meer tnxx team outdoors

Werkt goed

Precies wat ik zocht. Neemt weinig ruimte in en is makkelijk in gebruik.

Zeer positief

Zeer goede en snelle service en levering. Alles in top conditie toe gekomen. Geen opmerkingen. Top!

Top levering

Niet lang wachten op pakket.

Snel geleverd en netjes verpakt

Goed!

Vandaag besteld is morgen in huis! Netjes verpakt en een leuk presentje erbij.

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV