Ben erg tevreden

Perfecte service

Mijn ervaring met Team Outdoors kan ik niet anders omschrijven als geweldig! Ik had een product besteld waarvan ik wist dat het even kon duren ivm de levertijd. Vanaf het begin van de bestelling tot aan dat de bestelling werd afgeleverd is de communicatie vanuit Team Outdoors perfect geweest. Je wordt overal van op de hoogte gehouden. De bestelling was daarnaast ook nog eens keurig netjes en goed verpakt. Ik ben eenn hele tevreden klant en complimenten voor Team Outdoors.

Netjes en op tijd ontvangen

Op zoek naar specifiek onderdeel. Beschikbaar en snel geleverd!

goede prijs voor product van degelijke beschreven kwaliteit

levering zoals aangeduid, vlotte communicatie, goede kwaliteit prijs product snelle service aanrader

Nog niet uitgeprobeerd

Kookwindscherm gaan we binnenkort uitproberen. Kunnen nog geen beoordeling geven.

Top product en een supersnelle levering...

Een aqua bed system besteld, hij ligt echt superfijn, zeer tevreden.

Snelle levering en prima service

Er was iets niet leverbaar in de bestelde kleur, hier werd ik netjes voor gebeld en in overleg een andere kleur geleverd. Volgende dag alles netjes in huis. Zal hier zeker vaker gaan bestellen en kan het je zeker aanraden.

Commande Gaz coleman verres la France

Après une présentation catastrophique de la compagnie GLS qui a indiqué avoir livré mon colis ou que j'étais absent!? alors que je suis resté toute la journée à mon domicile j'ai dû appeler le service client de chez Team outdoors qui a réglé le problème en moin de 24h merci encore je recommande très professionnel à l'écoute merci.

Betrouwbare partij die service hoog in het vaandel heeft staan.

Al meerdere producten naar tevredenheid besteld. Ik raad team outdoors aan!

Snelle Service,

Zeker een aanrader. Vriendelijk aan de telefoon. Goed geholpen!

Makkelijke website en geweldige service

Al een paar keer iets besteld bij jullie. Mooie website en snelle levering. Alles is altijd goed verpakt.

Goed snel en correcte levering

Al meedere malen besteld en steeds tevreden alsook klantvriendelijkheid wat voor mij belangrijk is !!

Top product,top prijs,top service, top team, team outdoors

Mooie en goeie producten. Producten die niet op voorraad waren kreeg ik netjes de kans voor om te kiezen voor een alternatief of nalevering van het product.

Super winkel

Ervaring is Top.word altijd super geholpen in de winkel .ook de online bestellingen mooi op tijd in huis . Gr Piet

netjes en veilig verpakt

Team Outdoors is top, bellen je zelfs op wanneer er een probleem zou zijn :)

Uitermate tevreden.

Bestel nu al enkele jaren regelmatig bij TO en dat loopt zoals ik verwacht. Snel en correct. Op vragen wordt snel geantwoord en ook nazendingen van items die niet op voorraad waren komen zonder probleem mijn richting uit. Kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben van de geleverde service.

team outdoors een goed team

ik heb diversen malen, een bestelling geplaatst, en totale plaatje, van het uitkiezen, op de website, en het veilig betalen, het verzenden, en niet te vergeten, de geweldige service, dat gaat allemaal perfect, het assortiment, is heel groot, met heel veel merken, en zit er voor iedereen, wel iets bij dat je kan gebruiken, daar komt ook nog bij, dat er regelmatig, aanbiedingen of acties zijn, en dat is natuurlijk altijd prettig en fijn, en vooral in deze tijd inflatie, ik vindt het team outdoors, een goed team, met kennis van producten, en uitleg, met waarom, en hoe je het kan gebruiken, ik ben zeer tevreden, met dit hele team outdoors, en ga zo door, in de toekomst, het kan alleen maar beter worden. echt top.

Bestelling geplaatst gelijk op de hoogte gebracht van waneer de bestelling werd afgeleverd , en alles werd netjes en correct afgeleverd Top!!

Top ervaring met deze winkel!

Had een avid stretcher gekocht en ging allemaal goed, hij zou de volgende dag in huis zijn maar door verkeersomstandigheden was de bezorgdienst wat vertraagd en kwam hij een dag later. Kan gebeuren. Ze reageerden snel op email met vraag. Kheb nog nooit zo lekker geslapen. Ontzettend tevreden met de service en het product, zeker een aanrader!!

Een goede en snelle service!

Ik ben via media op internet bij u terecht gekomen! Ik woon in Frankrijk maar vind prettiger om in Nederland mijn hengelsport materiaal te bestellen ! Nu heb ik al het één en ander besteld , en ben zeer tevreden over de service, en info na de bestelling tot dat het thuis ontvangen is ! Ga zo door ! Groeten van een zeer tevreden klant ! Mvg Karel Franken

Geweldig!

Ik kom al vanaf het begin bij Team Outdoors en je wordt er altijd prettig en vakkundig geholpen, het assortiment is groot en ze doen ook echt hun best om je tevreden te houden, altijd vriendelijk en een persoonlijke benadering.

Goede prijs product en service

Een goede prijs, op voorraad en dus snel geleverd.

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV