Super snelle levering

Molens besteld in de middag en de volgende dag al thuis om 10:00 super snelle service Ik bestel nergens anders meer dan bij teamoutdoors

Overzichtelijke webshop en snel verzonden.

Heel blij met mijn aankoop via team outdoors. 1 artikel helaas uitverkocht. Dit word goed gecommuniceerd en op een later moment nageleverd.

Snel geleverd en goede service !

Veel websites beloven wel snel te leveren maar blijkt toch vaak een teleurstelling. Lekker bezig team outdoors !!

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering. Bijna altijd alles op voorraad!

Hurtig levering

Hurtig levering til Danmark

Goede service en snelle verzending

Ze Zijn vriendelijk, ze beantwoorden je vragen en hebben verstand van zaken. Fijn bedrijf, mooie producten. Zeker een aanrader!!

Altijd een vlotte bediening. De bestellingen zijn altijd mooi verpakt. Als er iets niet op vooraad is krijg een goeie feedback wanneer dit terug inorde komt.

Lang wachten

Het is al de zoveelste bestelling bij team outdoors waar ik heel lang op moet wachten terwijl het op de site leverbaar is. Nu een bed gekocht op de beurs die ik in de daarop volgende week zou ontvangen maar dat is weer niet het geval. Het pluspunt is dat ze je wel altijd antwoorden op je vragen en er een oplossing rond aanbieden en dat uiteindelijk het pakket toch aankomt.

Super service zoals gewend

Zeer goede ervaring

Had per ongeluk verkeerde aan geklikt is gelijk hersteld en juiste op gestuurd

Helemaal top, service en levering.

Helemaal top, service en levering.

Top zaak met mooie producten

Goede service met de mooiste producten voor goede prijzen.

2 sonik hengels gekocht ,erg goede informatie gekregen , jullie kennis is geweldig dank jullie .

De service is top

Telefonisch contact gehad. Uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg. Goede service. Mails met bestellingen zijn duidelijk.

Ik had een trakker waadpak gekocht op de beurs Carp Den Bosch. Echter bleek achteraf toch dat hij me niet lekker zat. Ik heb hem retour mogen sturen en ik zal dan een tegoedbon gaan krijgen. Deze moet ik nog gaan ontvangen.

Gewoon perfect

Goede service en goede kwaliteit

Netjes optijd geleverd

Mooi product met een fijne prijs.

Ruime voorraad , A Merken, snelle levering

Al jaren af en toe wat besteld , altijd enorm snelle levering. Duidelijke website. Ruime voorraad van A merken.

Uitstekend geholpen met garantie

Ik had een probleem met mijn tent, mocht het seizoen afvissen en kon de tent in de winter retourneren, voor het voorjaar mijn gerepareerde/nieuwe tent (nog even checken) opgehaald. Super geregeld jongens!

Promptitudine

Am cumparat un produs si mi-a fost livray foarte repede!

• Ne-ai recomanda? Yes

Snel geleverd en in goede orde ontvangen.

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Mooie spullen en kundig advies

Op de karperbeurs wat aangeschaft. Werd goed geholpen.

Groot assortiment en goede service

Heel erg tevreden met deze winkel. Ze hebben een groot assortiment en altijd voldoende voorraad. Ook de communicatie en de service zijn top. Een echte aanrader.

Mega service en uitstekende levering al met al een top bedrijf

Op de website een bestelling gedaan, Alle voorraad is duidelijk te zien, op voorraad is ook echt op voorraad!! En is de voorraad online toch anders als in de winkel denkt het personeel super goed mee om een vervangend product toe te voegen van een ander merk maar met de zelfde werking, Echte top service, Vriendelijk personeel, en goede prijzen, en de lijn voor gratis verzendkosten ligt lager dan de gemiddelde website Carp Den Bosch kon ik niet bij zijn maar Eind februari ben ik in Nijmegen en ga ik toch eens een bezoek doen aan de winkel.. Al met al een super goede website met mega service!! Een echte aanrader Op naar meer bestellingen

22 Edisonstraat A

Wijchen 6604 BV