zeer goed geholpen in de winkel
Als karpervisser ben ik sinds 2020 een relatief nieuwe klant bij Team Outdoors (T.O.), waarbij ik heb gemerkt dat ze een zeer uitgebreid aanbod aan karperspullen hebben van alle toonaangevende grote en kleinere firma's. Tevens blijkt T.O. trendgevoelig te zijn, in te spelen op de laatste vernieuwingen en zorgt men regelmatig voor waardevolle toevoegingen aan het al zeer ruime assortiment, niet alleen wat de hengelsport (karper + roofvis), maar ook wat allerlei andere buitenactiviteiten betreft.
T.O. richt zich met hun webwinkel vooral op de online verkoop, maar hebben ook een fysieke winkel waar je lekker kunt rondstruinen tussen al die karperspullen, wat mijn voorkeur heeft. Daarnaast is het uitermate prettig dat er veel echte aanbiedingen zijn met soms grote kortingen.
Omdat ik o.a. twee korte hengels en een spodrod nodig had was ik op 21.09.22 in de winkel en vertrok ik met 5 kwaliteitsartikelen met kortingen van 38 tot 50 % ! Daarbij werd ik goed en vriendelijk geholpen, net zoals dat in het verleden bij andere medewerkers ook steeds het geval was. Gewoon prettig winkelen.
Ik ben fluitend naar huis gereden.