Doet wat ze beloven voor 20:00 besteld morgen in huis
Hoi Tycho bedankt voor deze review we doen hiervoor ons best.
Naast dat ik via de website bestel is de winkel makkelijk bereikbaar om langs te gaan. Er is een ruim assortiment voor de wit- en roofvisser! Personeel is heel vriendelijk. Laat je lekker rustig rondkijken en geeft goed advies. En heel belangrijk, ik ben nog nooit voor niks langs gereden. Uitzondering dat iets niet op voorraad is. Al met al ruim assortiment en op voorraad.
Hoi Rob Bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, we helpen je graag weer een volgende keer.
Ik ben heel tevreeden met Team Outdoors, altijd op tijd alle pakett al binnen.
Hoi Kristof goed om te horen Thanks!
Word altijd zeer netjes geholpen in de winkel of online is voor hun geen probleem. Toppers!!!!
Marcel jij ook bedankt fijn om te horen Topper.
Altijd goede prijs/kwaliteit verhouding, en goede service. Levering ook altijd vlot. Zeker aan te raden.
Hoi Edwin dank voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, fijn om zulke reacties te ontvangen.
Totaal van site overzicht besteling opvoorraad tot levering zeer goed
Hoi Lee bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Goede snelle service. Besteld en opgehaald in de winkel.
Hoi Irma bedankt voor deze review en tot een volgende keer.
Hoi Wouter dank je wel voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, hier doen wij het voor
De waterjerrycan was helemaal zoals beschreven en wat ik ervan had verwacht. Een mooi eerste item voor mijn noodpakket.
Bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Artikel voor het vissen besteld. Dit werd snel geleverd zonder extra verzendkosten. De prijs/kwaliteit verhouding is ook helemaal top. Ik heb hier al vaker besteld, en zou het de volgende keer zeker weer doen.
Hoi Hilde dank je wel voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, we waarderen je vertrouwen.
Levering snel en correct, meer moet dat niet zijn.
Hoi Stefaan dank je wel voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, we hopen je opnieuw van dienst te mogen zijn.
Goed bereikbaar, snelle levering.
Hoi Danny dank je wel voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, fijn om je positieve ervaring te lezen.
Zoals al mijn eerdere ervaringen met Team Outdoors ook nu weer een zeer snelle levering en duidelijke communicatie vooraf. Ook de fysieke winkel is toegankelijk met behulpzaam en vriendelijk personeel!
Hoi Rens bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, leuk dat je deze ervaring deelt.
na het bestellen van pre order van me fox bobbins netjes een bevestiging in de mail dat ze besteld waren.toen ze binnen waren een mail gehad en een telefoontje dat ze voor me klaar lagen.en top! bedankt hiervoor en ZEKER tot ziens! Marcel
Hoi Marcel bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors, graag tot een volgende keer.
Ah bon site rapide, efficace hormis un peu les livraisons un peu cher, mais comme ça vient d’étranger c’est un peu normal
Thanks,
Pakket goed verpakt en optijd verstuurd
Hoi Martijn, Wij waarderen je review en je bestelling bij Team Outdoors, dank daarvoor.
Zeer goed verpakt en zeer snelle verzending Top producten tegen zeer mooie prijzen.
Hoi Werner bedankt voor deze review zo zien we het graag Top.
Correcte prijzen en snelle levering. Meer hoeft dat niet te zijn. Top!
Bedankt Johan zo zien wij het graag bedankt voor je review en je aankoop bij Team Outdoors.
Article défectueux. Malgre qu'il ai ete utilisé le renvoie d'un nouveau a ete fait. Service au top !
Thanks Nicolas
Niks dan positief
Kevin jij ook bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors en deze positieve review.
Er is uitgebreid product informatie op het web site. De afhandeling was snel en efficient. Zelfs na bestelling komt een leuk filmpje hier over. Ik zal zeker Team Outdoors gebruiken in de toekomst.
Hoi Jim bedankt voor je feedback en je bestelling bij Team Outdoors.
Ik bestel regelmatig en 9 van de 10 keer gaat het altijd wel goed en mocht er iets niet kloppen aan de bestelling er wordt altijd mee gedacht door het Team van outdoors naar een oplossing.
Bedankt Andre voor deze review fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Zeer fijne ervaring en veel op voorraad Ze gebruiken code voor 10% korting, dat mag wel beter is beetje vaag. Je moet hij volgen daarvoor maar die code zou je elke maand krijgen maar nooit gezien. Als ze dit goed regelen dan een dikke 10
Een aantal items besteld na uitgebreid advies. Niets was teveel en de items werden besteld. Nadat de bestelling gearriveerd was kreeg ik snel bericht en kon ik alles halen. Gewoon probleemloos/zorgen-loos. Daarnaast erg prettige werknemers met verstand van zaken.
Hoi Erwin bedankt voor deze positieve review dit horen we graag.
Toppie toppers bedankt
Hoi Michel jij ook bedankt Topper!!