Mooie winkel super veel spullen op voorraad en vriendelijk service gericht personeel
Hoi Peter bedankt dit horen wij graag.
Snelle levering voor een goede prijs
Thanks Niels.
Je besteld product en dsg later of hooguit 2dagen later in huis. Nette en goede service. Mocht je vragen hebben word je ook dnel besntwoord via mail, top bedrijf
Thanks Stef
Afgelopen jaar een aantal keer wat besteld (stoel, klein materiaal enz) en elke keer een dag later keurig bezorgt zonder gezeur en gezeik. Gewoon prima! In de toekomst moet er nog een nieuwe stretcher komen en die zal ik hier dan ook gewoon bestellen. Mvg michel
Hoi Michel bedankt voor deze review en goed om te horen dat je zo tevreden bent. we helpen je graag verder zodra er een nieuwe stretcher moet komen.
Prima kwaliteit en netjes geleverd.
Thanks Rick.
Zeer zeer tevreden met bestellen bij team outdoors, webshop duidelijk en overzichtelijk en levering van het bestelde product de volgende dag in huis
Hoi Will jij ook bedankt voor je bestelling en tot de volgende.
S'morgens mijn bestelling gedaan en de volgende dag perfect op tijd geleverd en alles klopte perfect. Ik heb nog even kontact gehad met de servicebalie en daar werd ik ook super vriendelijk te woord gestaan. Topwinkel...
Hoi Leon bedankt voor deze review dit is goed om te horen tot de volgende.
Direct reactie na je bestelling. In de avond bestelling geplaatst en de volgende ochtend verstuurd. Daarna gaat het een beetje mis, de gekozen pakketdienst is aanzienlijk minder punctueel. Maar dit valt Team Outdoors niet direct aan te rekenen. Pakket degelijk verpakt ontvangen.
Hoi Ed bedankt voor je bestelling en je review.helaas zodra het pakket de deur uit gaat dan moeten wij de rest overlaten aan onze bezorgdienst.maar mochten er problemen zijn dan horen wij dat graag, zodat wij mee kunnen kijken om het op te lossen.
Goed en snelle aflevering
Hoi Tinus bedankt voor je review en fijn om te horen dat het pakket op tijd is geleverd.
Really fast delivery but box was demaged i would pack the roads in a paper tube for a safer delivery. Website is good big selection of fishing gear. I ordered 2 Sonic Carp Road very good really nice road. I will order more. Thanks
Thank you for your feedback and apologies for the damaged box. I assume there is no damage to your rod. It can sometimes happen that a box is damaged during transport. Sorry.
Om 19:50 besteld en de volgende ochtend om 11:00 uur in huis. Ook nog vriendelijk hulp gehad wat betreft keuze. Ik bestel hier al jaren en dat komt door de goede voorraad, prijzen en snelheid! Top!
Hoi Andy Top om te horen en bedankt voor deze positieve review en je bestellingen bij Team Outdoors.
Snelle bezorging
Edwin bedankt voor je bestelling en deze review.
Waar team outdoors vroeger al eens door het slijk kon gehaald worden, hebben ze een enorme evolutie door gemaakt. Webshop voorraad is accuraat, communicatie verloopt vlot en bestellingen komen tijdig en correct aan. Niet mijn eerst en ook niet mijn laatste bestelling.
Hoi Jakob bedankt voor deze review.
Fijne shop! Word goed op de hoogte gehouden waar ja pakket zig bevindt! Helaas had de bezorger storing waardoor het pakket niet verzonden kon worden en werd het iets later verzonden!
Hoi Jaron bedankt voor je bestelling en je review,Zie dat je pakket inderdaad vertraagd was maar inmiddels wel bij je bezorgd is.Veel plezier van je nieuwe hengel.
Gewoon nummer 1 zaak op sport visserij gebied
Hoi Jordy bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors.
Deze winkel heeft het goed op orde. Van bestellen tot levering wordt je goed geïnformeerd. De medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen je goed informeren. Ik ben al jaren klant en Team Outdoors is voor mij een betrouwbare winkel / webshop. Zeker een aanbeveling om de winkel te bezoeken!
Hoi Frank bedankt voor deze review dit waarderen wij zeer,en tot snel weer in de winkel.
1. De reel die ik heb gekocht draait als boter. 2. Ik heb er binnen 2 weken al een aantal snoeken mee gevangen. 3. Ik vind het een hele chillen hengel om mee te vissen.
Hoi Bram dat is top om te horen dat je al een paar mooie vangsten ermee hebt gedaan.dit zullen er vast veel meer gaan worden ga zo door.
Overzichtelijke website waar je de producten makkelijk en snel kunt vinden. Duidelijke omschrijving bij elk product. Snelle levering en precies zoals beloofd.
Top Bjorn fijn om te horen en bedankt voor je bestelling.
Snelle reactie gekregen op een probleem met mijn aankoop. Snelle opvolging
Hoi Tijs bedankt voor je review en fijn om te horen dat we je direct verder hebben kunnen helpen met een probleem.
Scherpe prijzen
Hoi Leen als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief ben je ook direct op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingsweekenden
Je weet wat je wil hebben , je bestel en haal op ! Goede service! Tip ! Zoek uit wat je wil met de prijs
Bedankt John en tot snel weer in de winkel.
Alles is goed aangekomen
Bedankt Danny voor deze review.
ik heb mijn ervaring op gedaan met team outdoors als dat ze goed voor de klanten zijn en de producten zijn verstuurd en goed aangekomen daar dank ik u voor ga zo door met het bedrijf
Hoi Henk jij ook bedankt dit waarderen wij zeer tot snel.
Altijd een snelle afhandeling en levering.
Bedankt Michel voor je bestelling en je review.
Meerdere producten al besteld. Ruim assortiment en snelle levering. Goede communicatie en komen afspraken na. Fijne shop om mijn karper spullen te bestellen.
Bedankt voor deze review.