ik bestel wel vaker en zoals atijd goede service en snelle levering en heel degelijk ingepakt nooit iets kapot of lekage gehad
Hoi Pascal. Bedankt voor je bericht en je sterren
1 stuk uit de bestelling was in back order, hiervan werd ik verwittigd en er werd een nieuwe datum afgesproken die correct was
Hey Peter bedankt voor je bericht .
Zeer snelle levering! Uitstekende kwaliteit goederen !
Leuk dat je zo tevreden bent en voor je bericht.
Hengel was niet op voorraad der gelijk terug gebeld en gezocht voor een andere hengel top service
Hey Daan mooi dat we samen een vervanger hebben kunnen vinden bedankt hiervoor
Verrast was ik door de uitstekende service van de medewerker van Team Outdoor. Product was kapot gegaan en deze werd meteen vervangen, superblij mee!!
Bedankt Rene voor je bericht
Am 19.12. wurde Ware bestellt, nach Zahlungsbestätigung wurde mitgeteilt, dass die Ware auch lieferbar ist. Seit dem warte ich auf die Lieferung (07.01.25). Ja es sind Feiertage dazwischen, aber auch auf Nachfrage, wurde nur mitgeteilt, die Ware hätte man nicht vom Lieferanten bekommen. Und in der Neujahrswoche ist der Laden geschlossen. Also Vorsicht wer denkt, er bekommt seine Ware schnell geliefert!! Hier wird nicht innerhalb von 3-5 Werktagen versendet.
Beste wij zijn altijd bereikbaar per telefoon en mail om de voorraad voor u te checken mocht u de volgende keer bestellen neem dan even contact met ons op voor de actuele voorraad.
Makkelijk bestellen snelle levering klantvriendelijk aan de telefoon helpen je graag met producten en vragen het enigste wat mij stoort is als iets niet op voorraad is wat de site niet aangeeft moet je vaak lang wachten op je producten maar desondanks blijf ik bij hun bestellen go on
Hoi Richard bedankt voor je bericht Feedback
zeer snelle levering
Thanks Martin
War meine erste Bestellung, bin sehr zufrieden! Habe im Shop etwas gestöppert und festgestellt das alles sehr günstig ist! Nächste Bestellung ist schon geplant! Mfg Peter Becker
Danke Peter
Zeer Klant vriendelijk met een luisterend oor,met diverse medewerkers gesproken bij team outdoor . Een superteam
Thanks Rene
28/11 aankoop gedaan van shimano hengel pelagic pike &zander.De volgende dag krijg ik mail dat dit niet meer op voorraad is dus wordt mijn order veranderd naar pre-order,dus ze moeten deze bestellen bij de leverancier.wanneer wordt deze geleverd of komt deze binnen dat weten ze niet....geld krijg je niet terug omdat ze de hengel besteld hebben. Waar komt dit dan op neer? Dat ze duidelijk de stock niet opvolgen en iets in pre-order plaatsen als ze pas zien dat het product er niet meer is.kunnen nu maanden wachten op een hengel (is nu al +- 1maand) hopelijk niet lang meer!!!!
Dag Pedro, Ik zoek dit even tot de bodem uit en ik bel je later vandaag even op. Met vriendelijke groet, Cris
Fijne winkel met goeie service. Ik had een warmte pak gekocht van 'savage gear' waarvan 1 rits kapot bleek te zijn. Ik kon hem gewoon gelijk komen omruilen zonder probleem. Geen 5 sterren want het is een online webshop met fysieke winkel. Hierdoor staan nergens prijzen bij de producten.
Thanks Kasper
goede prijs
Bedankt Ronnie
Top bedankt Robert
Product zou geleverd worden in een 24/7 geopend pakkepunt. Is voorts bij de "buren'; ene "Kees" afgeleverd. Dit op nummer 223 ipv 335. Dit is niet bepaaald de buurman van het pakketpunt. Op nummer 223 troffen wij een oude heer genaamd Hans... Ruim 200 euro verdwenen ..
Dag Sybren, Ik begrijp je bericht niet helemaal goed, we hebben de 23e telefonisch contact gehad over een Olight Warrior waarvoor we een reserve onderdeel moesten bestellen. Ik heb hier geen notitie staan dat je pakket niet aangekomen of kwijt is. Meld dit de volgende keer graag even bij ons we hebben de GPS coördinaten tot op de meter nauwkeurig van waar je pakket is afgetekend en we helpen je graag. De conclusie van € 200 verdwenen begrijp ik ook niet, je hebt het pakket toch aangetroffen bij Hans? Kun je me even bellen, ik kreeg je niet te pakken. Martijn - Team Outdoors
Had mooi geweest om te zien hoe het werkte.Nu moet ik eerst oppad.
Dag Henk, Bedankt voor je review en bestelling. We hebben bij je gaskooktoestel bij gerelateerde producten de benodigde gasbussen staan. Als u deze besteld had hadden we deze uiteraard ook toegezonden.
Beetmelders besteld om 11u op donderdag en vrijdag's al geleverd, steeds keurig op tijd en goed contact via email
Was verrast. Zeer snelle bezorging. Dus: gewoon goed!
Mijn paraplu kapot gegaan tijdens het weekend vissen. Zondagavond nieuw onderdak besteld. Dinsdagmorgen thuis bezorgd en dat voor goedkoopste prijs te vinden op internet. Dit weekend succesvol gebruikt
Recent heb ik een aankoop gedaan bij Team Outdoors en ik ben er uiterst tevreden over. Alles was perfect geregeld: de informatievoorziening, de snelle levering en de degelijke verpakking. Ook de duidelijke instructies over wat te doen bij eventuele gebreken waren zeer behulpzaam. Dit is precies wat klanten verwachten.
Zowel de winkel als de web site en overzichtelijk. Goede service en zeer prettig personeel.
Zeer regelmatig bestel ik bij Team Outdoors. Vaak karperspullen, maar soms ook roofvis en witvis. Ze hanteren een duidelijk voorraadsysteem, dus je weet of iets op voorraad is of dat je soms een paar dagen moet wachten wat overigens voor mij geen probleem is. De prijzen zijn zondermeer concurrerend.
Aantal dingen besteld en volgende dag al in huis
Goed bedrijf
Op mijn mail wordt niet gereageerd