Perfect service!
Hoi Jacek bedankt voor je review Thanks.
Was in de buurt en ben de winkel binnengelopen. Gewoon ouderwets offline beetje rondkijken. Vis normaal op karper, toch ook maar even op de roofvis afdeling gekeken. Iets ging toch weer kriebelen. Weggegaan met een hengel, reel en wat kunstaas. Fantastische service overigens! Het weekend daarop gelijk ook weer eens snoek gevangen.
Top Pascal leuk om te horen dat je het zo hebt ervaren en dat je ook direct een snoek hebt kunnen vangen.we zien je graag nog eens in de winkel terug..
Goed en vriendelijke hulp
Bedankt Peter voor je review.
Goede prijs , voor een kwalitatief goed mes van old bear .
Hoi Paul veel plezier van je nieuwe aankoop bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors
Duidelijke website. Correcte behandeling, Snelle verzending
Hoi Peter goed om te horen Toppie.
Envoi rapide. C'est parfait.
Merci pour cette revue.
Had een nieuwe brolly nodig aangezien de oude bij regen net een vergiet was, uitgekomen bij Team Outdoors, genoeg keus goede beschrijving van de producten, mooie prijzen en de volgende dag al in huis. helemaal top.! Kan nu weer droog en comfortabel en droog aan de waterkant verblijven onder de Prologic Avenger full system brolly!
Michel bedankt voor je bestelling en veel plezier van je nieuwe brolly.
Mooie website waarbij je haast zou verdwalen in het ruime assortiment. In 1 x kunnen slagen voor de door mij gewenste aanvulling op mijn visspullen.
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je geslaagd bent.
Ik heb een coleman brander bestelt bij team outdoors en kan hierover melden dat de bestelling incl het op de hoogte houden via tracking netjes en correct is verlopen. De originele doos was onbeschadigd en dat kwam mede door de dubbele verpakking met milieu neutrale vulling. Ik ben heel tevreden. Patrick
Hoi Patrick bedankt voor je feedback en deze positieve review. Veel plezier van je nieuwe aankoop.
De levering was snel, goed verpakt
Hoi Kitty bedankt voor je review en je bestelling bij Team Outdoors.
Wat ik heb besteld voldoet helemaal aan de verwachting. Ook leuk een kijkje te krijgen in jullie winkel en de verdere afhandeling van de bestelling. Voegt echt een persoonlijk tintje toe. Ga zo door!
Hoi Maarten leuk om te horen dat je het zo hebt ervaren.bedankt voor deze positieve review.
Ich hab das erste mal hier bestellt und bin sehr positiv überrascht. Vom Bestellprozess bis zur Lieferung ist alles glatt gelaufen. Der Preis war der Beste zu diesem Zeitpunkt. Das Paket war extra mit Folie eingepakt, nun schrein Klimaleute wieder auf aber ich als Konsument bin ultra Glücklich, dass sich jemand so viel Mühe mit der Umverpackung macht. Vielen Dank für das wirklich gute Kauferlebnis, sollte ich wieder was benötigen kaufe ich hier. Grüße aus Deutschland
Lieber Sebastian, vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie so zufrieden sind. Wir verpacken alle Bestellungen mit größter Sorgfalt. Vielen Dank für Ihre Bestellung bei Team Outdoors.
Vriendelijk zorgzaam en menselijke zorg tijdens mijn opname.
Hoi Ans bedankt voor deze vriendelijke review fijn om te horen Top !!
Snelle levering ,goed verpakt snel geleverd
Hoi Jos bedankt voor je review dit horen we graag.
Niet alleen goede materialen voor eerlijke prijzen maar vooral ook een super fijne/ vlotte service en nazorg.
Hoi Richard bedankt voor deze review Top om te horen.
Goed en snel geleverd
Bedankt Patrick voor je bestelling en je review.
Altijd goede ervaringen gehad in de winkel
Hoi Rene bedankt en tot snel weer.
Everything perfect as always, from the website (extremely clear with an enormous choice of different products) to the assistance and the expedition (extremely fast and super accurate)
Thank you very much for your positive review. We truly appreciate your feedback.
Heb zo links en rechts al wat spulletjes besteld. Altijd snel geleverd. Wanneer niet op voorraad duidelijk vermeld. Hoef je niet onnodig te wachten.
Hoi Jan bedankt voor deze sterren en tot de volgende.
Word altijd vriendelijk geholpen met alles
Hoi Leo bedankt hiervoor goed om te horen.
Nemen de tijd en geven je goede adviezen
Bedankt Kees we zijn altijd bereikbaar voor advies fijn om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen.
Top quality, levering op tijd. Site is heel duidelijk en gemakkelijk om iets te zoeken.
Thanks Maud.
Goede kwalteit en snelle levering. Is aan te bevelen.
Bedankt Willeke voor deze positieve review.
Ik kocht een rocket stove bij Team Outdoors en daar ontbraken een paar boutjes om de stove af te monteren. Na 1 telefoontje werden de boutjes kosteloos naar mij verzonden en waren de volgende dag binnen. Prima service dus.
Hoi Jan bedankt voor deze review en fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen verder helpen Toppie. tot de volgende
Zeer klantvriendelijk, bestelde product op voorraad. De volgende werkdag bezorgd.. Dikke 10
Hoi Will bedankt voor deze 10 en je bestelling bij Team Outdoors.