Ik heb onlangs een feeder gekocht van preston inspire 3m60 super prijs kwalitijd ik vind beter van supera van preston ik zou noch een kopen voor reserve hengel ! Dus een goede raad!
Francis bedankt voor je review en je bestelling veel plezier ervan.
Ik heb n prima produkt ontvangen Zoals aangegeven top.
Hoi Jan bedankt voor je bestelling veel plezier van je nieuwe aankoop.
Steeds zeer goede kwaliteit en service bij team outdoors. Product steeds netjes en goed verpakt. Geen lange wachttijd na bestelling. Top team.
Hoi Wim bedankt voor deze Top review.
Waarom maar 3 sterren? Omdat beide lampen in een goed beschermde doos arriveerden, en bij het openen bleek de verpakking van één lamp volledig beschadigd te zijn en was de ring waarmee de aan/uit-knop vastzat gebarsten. De doos waarin beide lampen arriveerden was goed beschermd, dus er is geen twijfel dat de lamp met de volledig gedeukte doos op deze manier was verpakt vóór verzending. De levering en timing waren onberispelijk.
Beste Marcin bedankt voor je feedback. we zullen contact opnemen met je om het probleem voor je op te lossen.excuus voor het ongemak.
Heb het apparaat nog niet gebruikt
Bedankt Jon en alvast veel plezier van je nieuwe Campingaz Kookbrander Camp Bistro 3 1 pits 2200 Watt.
Eenvoudig en praktische bediening. Doet wat het beloofd !
Hoi Johan Veel plezier van je nieuwe voerboot en bedankt voor deze review.
Mooi materiaal, vriendelijke service
Hoi Yvonne bedankt voor je bestelling bij Team Outdoors.
Hoi Anton bedankt voor je review en veel plezier van je nieuwe Nash Indulgence Moon Chair Deluxe
Encore une commande qui se passe sans soucis !
Thanks Nicolas.
Super snel en goed geholpen.
Thanks.
Top servoce top rute
Thanks Michael !!
Zeer snelle levering in België. Alles correct afgeleverd en verpakt.
Thanks Marc.
Ik was opzoek na wat preston spullen en kwam deze tegen bij taem outdoors in Wijchen. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat je de spullen daar ook kon zien en ophalen. Er was helaas nog maar 1 artikel op voorraad. De medewerker zei kan het het zelfde gewoon bestellen. Nou dat hebben ze gedaan 3 dagen later was het daar. En met de zelfde korting. Dit was de eerste keer ga er zeker weer terug. Je wordt ook goed per mail op de hoogte gehouden. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Hoi Marcel bedankt voor deze review en fijn om te horen dat we je hiermee snel hebben kunnen verder helpen. Tot de volgende!!
Aan team outdoors, Zoals al mijn vorige bestellingen is ook deze perfect aangekomen. Alles netjes ingepakt en keurig afgedekt bij de liquids, dit is zeker een plus punt. Tot mijn volgende bestelling, Mvg Davy
Hoi Davy bedankt voor je review. we doen ons best om elke bestelling zo zorgvuldig mogelijk in te pakken,en daarmee schade aan artikelen te voorkomen. Thanks en tot de volgende.
Fijne website hebben ze met scherpe korting vaak op hin producten. Bijna alles opvoorraad zo niet dan wordt het een paar daagjes later geleverd. Als je ze belt word je professionel te wordt gestaan. Erg prettig dus . Team outdoors is echt een aanrader.
Hoi William bedankt voor deze review top om te horen.
Ik heb al veel gekocht bij Chris en zijn Team. Hele goeie ervaringen met ze en kan iedereen aanraden bij Team Outdoors een kijkje in de winkel te gaan nemen.
Hoi Dennis bedankt groeten van het hele Team Outdoors en tot snel weer!
Zeer tevreden. Altijd professioneel en servicegericht!
Hoi John bedankt voor deze review goed om te horen tot de volgende.
Mooi product en snel geleverd
Hoi Yvonne bedankt voor deze review en veel plezier van aankoop.
De site is overzichtelijk en de bestellingen is keurig de volgende dag in huis. Het pakket is nog niet uitgepakt, deze is voor de feestdagen onder de kerstboom
Hoi Manuela bedankt voor je bestelling en veel plezier met het kerstcadeau.
Had een tackeldoos van korda besteld en een bollie naald na 5 minutzn al telefoon deze naald is nie beschikbaar hebben ze drek een ander erbij gedaan top
Mattias Bedankt voor deze review en fijn dat we je direct hebben kunnen verder helpen met een vervangend artikel Top !!
Hier wird einen sehr schnell geholfen,und alle top Brands sind vertreten
Vielen Dank für Ihre Rezension und Ihre Bestellung bei Team Outdoors.
Top bedrijf en snelle levering
Bedankt Jan Top fijn om te horen.
De shop in wijchen Alles kan..niks is te gek.. met al je vragen wordt je tot in detail geholpen.. is het niet in de shop? Dan wordt het magazijn voor je op zijn kop gezet zonder probleem. alles voor de klant.. serieus advies waar je wat aan hebt! Tesn outdoors..... tte place to be for fishermen..!!!
Hoi Patrick bedankt voor deze mooie review zulke berichten horen we graag Top !!!
Groeten uit Frankrijk. Ik heb al meerdere keren in Frankrijk besteld en heb nog nooit een probleem gehad; de spullen komen altijd op tijd aan. De prijzen op de website zijn aantrekkelijk, zelfs voor grote merken. Ik kan ze van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Georges.
Georges bedankt voor deze review en je bestelling bij Team Outdoors.
De beste viswinkel/webshop na mijn mening. De bestellingen kloppen altijd, Een ruim aanbod en mocht er toch iets niet op voorraad zijn wordt je persoonlijk gebelt en komt er een passende oplossing top
Hoi Richard, bedankt voor deze review dit horen wij graag,Jij ook bedankt voor je bestellingen die je bij Team Outdoors hebt gedaan en tot de volgende.