Spullen zijn goed ,alleen jammer dat gls het dan altijd 3 a 4 dagen vasthoud voor het bezorgd wordt ,dus vandaag besteld en morgen in huis gaat helaas niet op.
Hoi Arie-Jan, Bedankt voor je review en je geduld. We zien inderdaad dat de bezorging vertraging heeft opgelopen bij de bezorgdienst. Onze excuses hiervoor helaas hebben we daar zelf geen invloed op. Mocht dit in de toekomst nog eens voorkomen, laat het ons dan gerust weten. We maken hier graag een melding van bij de bezorgdienst zodat we samen kunnen zorgen voor een snellere levering.
Team Outdoors zorgt ervoor dat ze veel te bieden hebben. Nemen persoonlijk contact met je op als je nog beter willen helpen. Denken mee. Top zaak en goede service.
Hoi Gerard bedankt voor deze review.
Ik bestel 3 nieuwe molens betaal ze en kom direct een advretentie (van julie zelf) tegen met zelfde molen maar dat 5 euro goedkoper. Als je dit door 3 doet is het toch 15 euro. Voelt toch wel wrang als ik eerlijk ben Dit is top ogelost door team outdoors. Complimenten daarvoor
Wij werken met dynamische prijzen. Dat betekent dat onze prijzen automatisch kunnen veranderen op basis van bijvoorbeeld prijzen van andere aanbieders op internet.Dit doen wij niet zelf en dan kan dit dus voorkomen.We zullen contact met u hierover opnemen.
Original review
Prijs is goed. Website overzichtelijk en bezorging snel.
Bedankt Paul voor je bestelling en deze review.
Commande et réception dans les temps.
Thanks David.
Un grand nombre de commandes effectuées et encore d'autres a venir. Prix imbattable, large choix, excellente communication, envoie rapide. Je recommande a 100%.
Thanks Nicolas.
Er was een van mijn bestelde artikelen niet op voorraad. Er is voorgesteld dat ik een ander artikel kon uitzoeken als vervanging. Daarmee ben ik goed geholpen. Erg tevreden.
Hoi Bas jij ook bedankt dat we een vervangend product hebben kunnen leveren voor je,en dat we je bestelling hebben kunnen versturen,
Bij Team Outdoors ben je gegarandeerd van een uitstekend assortiment en een prima service
Bedankt Henk voor je bestelling en je review
Er was iets niet meer voorradig. Maar dat is heel netjes snel en top opgelost
Top Danny jij ook bedankt.
Bij de Primus thermosfles werkt de Stop-dop niet naar behoren. Nadat je er heet water in hebt gedaan, een half uur laten staan en daarna uitschenkt, de stop-dop weer afsluit door in te drukken dan valt deze uit elkaar. Fles geretourneerd na nieuwe te hebben besteld, exact hetzelfde. Dop is van ondeugdelijke Chinese kwaliteit.
Geen op of aanmerkingen op team outdoors, word altijd vriendelijk geholpen en mocht het opgestuurd moeten worden dan altijd optijd binnen maar meestal ga ik het ophalen in de winkel.
Hoi Christian Thanks voor deze review en tot snel weer.
Mijn bestellingen bij team outdoor worden altijd snel opgepakt. Ook bij vragen komen ze met goede en toepasbare antwoorden. Ik kan altijd op ze rekenen. Goed uitgerust aan de waterkant vang ik de grootste karpers.
Snelle levering dankje
Marco jij ook bedankt.
Ik koop vaak hier mijn vis spullen. Mooie aanbiedingen goede services en wordt snel geleverd. Bij altijd alles op voorraad.
Hoi William bedankt hiervoor en tot de volgende.
Uitstekende winkelervaring! Winkelen in deze webshop is een echt plezier. De website is overzichtelijk, het is gemakkelijk om het gewenste product te vinden en het bestelproces verliep razendsnel. De bestelling werd zeer snel geleverd — goed verpakt en zonder enige schade. Het product komt 100% overeen met de beschrijving en de kwaliteit heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen.
Hoi Patryk bedankt voor je bestelling en deze review,zo zien we het graag zo hoort het te gaan Thanks.
Mooie winkel super veel spullen op voorraad en vriendelijk service gericht personeel
Hoi Peter bedankt dit horen wij graag.
Snelle levering voor een goede prijs
Thanks Niels.
Je besteld product en dsg later of hooguit 2dagen later in huis. Nette en goede service. Mocht je vragen hebben word je ook dnel besntwoord via mail, top bedrijf
Thanks Stef
Afgelopen jaar een aantal keer wat besteld (stoel, klein materiaal enz) en elke keer een dag later keurig bezorgt zonder gezeur en gezeik. Gewoon prima! In de toekomst moet er nog een nieuwe stretcher komen en die zal ik hier dan ook gewoon bestellen. Mvg michel
Hoi Michel bedankt voor deze review en goed om te horen dat je zo tevreden bent. we helpen je graag verder zodra er een nieuwe stretcher moet komen.
Prima kwaliteit en netjes geleverd.
Thanks Rick.
Zeer zeer tevreden met bestellen bij team outdoors, webshop duidelijk en overzichtelijk en levering van het bestelde product de volgende dag in huis
Hoi Will jij ook bedankt voor je bestelling en tot de volgende.
S'morgens mijn bestelling gedaan en de volgende dag perfect op tijd geleverd en alles klopte perfect. Ik heb nog even kontact gehad met de servicebalie en daar werd ik ook super vriendelijk te woord gestaan. Topwinkel...
Hoi Leon bedankt voor deze review dit is goed om te horen tot de volgende.
Direct reactie na je bestelling. In de avond bestelling geplaatst en de volgende ochtend verstuurd. Daarna gaat het een beetje mis, de gekozen pakketdienst is aanzienlijk minder punctueel. Maar dit valt Team Outdoors niet direct aan te rekenen. Pakket degelijk verpakt ontvangen.
Hoi Ed bedankt voor je bestelling en je review.helaas zodra het pakket de deur uit gaat dan moeten wij de rest overlaten aan onze bezorgdienst.maar mochten er problemen zijn dan horen wij dat graag, zodat wij mee kunnen kijken om het op te lossen.
Goed en snelle aflevering
Hoi Tinus bedankt voor je review en fijn om te horen dat het pakket op tijd is geleverd.
Really fast delivery but box was demaged i would pack the roads in a paper tube for a safer delivery. Website is good big selection of fishing gear. I ordered 2 Sonic Carp Road very good really nice road. I will order more. Thanks
Thank you for your feedback and apologies for the damaged box. I assume there is no damage to your rod. It can sometimes happen that a box is damaged during transport. Sorry.