Nooit problemen gehad met bestellingen, altijd optijd bezorgd.
Hoi Bart bedankt voor deze review.
In de winkel goed geholpen en online bestellingen zijn altijd optijd binnen!
Hoi Dennis top om te horen bedankt voor je review.
Top zaak! Altijd goed klantenservice bij deze toppers, zeer vriendelijk en fanatiek doe er graag me bestellingen! Soms voor de zekerheid even belletje geven waarbij je vriendelijk word geholpen voor bepaalde producten, altijd de volgende dag in huis gehad na op tijd bestellen, helemaal top!
Hoi Burak bedankt voor deze review en je bestelling bij Team Outdoors.
super snel geleverd, en prachtige website, heel veel keus
Bedankt Peter fijn om te horen.
Al enkele keren een bestelling gedaan en altijd heel tevreden en voldaan, voor vis uitrusting groot of klein dan moet je bij team outdoors zijn
Thanks Kevin fijn om te horen bedankt voor je review.
Neopreen waadpak aangeschaft ter plaatse bij Team Outdoors. Heel goed geholpen door de medewerker. Alles verliep ontzettend vlotjes. Top service en absoluut aan te bevelen. Prima klantenservice.
Hoi Jean Pierre bedankt voor je bezoek en je review,veel plezier van je nieuwe waadpak.
top winkel
Top Nico bedankt hiervoor.
Snelle correcte levering
Hoi Marc en sneller dan Jolly Jumper !!!!
Bij mijn bestelling was een product toch niet voorradig maar netjes in overleg een alternatief geboden
Richard jij ook bedankt dat we een alternatief voor je hebben kunnen toesturen.
Altijs als we komen worden we goed en snel geholpen en gaan met de spullen naar huis die we nodig hebben. Een echte aanrader
Hoi Tom bedankt voor je bericht en tot snel.
Elke bestelling gaat vlot, snel, en correct. Service buiten concurrentie.
Bedankt Marc goed om te horen.
Had een pre order gedaan was er mega snel toen het uitkwam super winkel#1
Hoi Mats Bedankt voor deze review.
Blitzschnelle Lieferung, sorgsam verpackt, sehr gute Ware!
Danke Thomas.
Mooie site, snelle levering voor een goede prijs.
Thanks Martien.
De levering is altijd volgens beschreven voorwaarden netjes verpakt
Hoi Jos super goed om te horen.
Super og lynhurtig service…bestilte Mandag og fik varerne allerede Onsdag. De bestilte varer er som beskrevet og alt jeg bestilte var med.
Thanks,
opzoek naar een bepaald stuk kunstaas kwam ik via internet op jullie webshop. bij de meeste winkels was het artikel uitverkocht, gelukkig vondt ik het kunstaas in het ruime assortiment van Team Outdoors. zal zeker jullie webshop vaker bezoeken met vriendelijke groet Pieter
Hoi Pieter fijn om te horen dat we deze aan je hebben kunnen leveren,veel plezier ervan.
Ik had cadeaubonnen nodig voor mijn vismaat. Het is natuurlijk leuker om ze persoonlijk te geven. Één belletje naar de winkel en ze werden zonder probleem opgestuurd. Top service. Dikke pluim voor Team Outdoors!
Hoi Arco geen probleem natuurlijk en gefeliciteerd voor je vismaat.
Je krijgt wat je besteld, vlot geleverd en degelijk verpakt. Precies zoals beloofd.
Bedankt Gerard.
Ik had spoelen besteld, parket zoek DHL Melding van gemaakt bij team outdoor, werd gelijk terug gebeld. Uiteindelijk niks gevonden, word weer gebeld ze gaan het opnieuw bestellen bij de fabrikant. Mijn volgende bestelling weer bij jullie dik tevreden
Hoi Roy jij ook bedankt in deze en excuus voor de vertraging.
Hoi Gunther Bedankt voor de sterren.
Al jaren trouwe klant bij team outdoors scherpe prijzen en de volgende dag al in huis aanrader!!!
Hoi Dieter bedankt voor deze review ,en fijn om te horen dat we je al die jaren hebben kunnen verder helpen met je spulletjes Top!!
Super goed
Bedankt Bennie fijn om te horen.
Thanks Jurriën
Top ervaringen ! De mensen die er werken hebben er verstand van! Ze hebben altijd veel spullen op voorraad.
Top Koen jij ook bedankt voor je bestelling en tot de volgende.